Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GOSIP)Fazura Bercinta Dengan Kerabat Diraja Negeri Di Sebelah Selatan?

fazura dan kerabat diraja

Kami nak cakap awal-awal yang ini hanyalah gosip semata-mata. Anda tak boleh percaya.

?

Advertisement

Kami tak tahu sama ada Tengku ini adalah orang yang sama ataupun tak, tapi dengar ceritanya memang benar Fazura nie bercinta dengan seorang kerabat diraja. Untuk lebih spesifik lagi, kerabat diraja nie negeri dia belah-belah selatan sana. Negeri mana tue korang tekalah sendiri. Dah banyak sangat bagi klu nie.

Dan kalau betullah gosip Fazura bercinta dengan kerabat diraja nie, kami mendoakan yang terbaik buat mereka berdua. Dua-dua pun single mingle lagi. Apa salahnya kan? Kalau dah jodoh tue kawin ajerlah. Dua-dua pun kami tengok sama cun dan sama hensem. Memang sesuai sangat gitu.

P.S: Ada gosip kata Fazura nie demand shooting gambar hanya untuk cover majalah jer. Kalau bukan cover dia taknak. Kalau cik Fazura baca nie, silalah jawap ek.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top