Written by serenity | June 9th, 2013

Agak terkejut juga membaca laporan akhbar Kosmo! hari ini, yang pelakon Diana Danielle sudah selamat bersalin di Australia hasil perkongsian hidup dengan pengarah dan pelakon Farid Kamil.

Ini ialah kerana sepanjang pemerhatian kami, tiada sebarang kemas kini mengenai kelahiran anak mereka di media sosial yang dimiliki dan dikendalikan oleh kedua-dua pelakon tersebut sehingga ke hari ini.


Menurut laporan tersebut, Diana telah melahirkan seorang bayi lelaki di sebuah hospital berdekatan tempat tinggal Diana di sana sekitar penghujung Mei.

Untuk rekod, Farid Kamil dan Diana Danielle telah melangsungkan pernikahan pada 3 November 2012, .dan dua minggu selepas itu Diana mengumumkan dia telah mengandung dan pengumuman itu menimbulkan spekulasi.

Apa pun, tahniah diucapkan sekiranya benar Diana telah selamat bersalin. Untuk makluman anda juga, tiada maklumat lain bekenaan kelahiran tersebut yang dapat diberikan buat masa ini.

188 responses to (GOSIP)Diana Danielle Sudah Bersalin Di Australia?

  1. bukan doktor says:

    klu nk thu nak tak ckup bulan…bby tu tak de rambut..

    Tp kna pasti betul itu anaknya ataua nak buah..tak pasal buat dosa..

  2. Cik Peah Tak Kemaruk 1st says:

    setahu aku la klu beranak xckup bulan ape lg baru 6 bln preggy ..baby xde nya besar mcm tu…xtaula klu diana kena kencing manis ms preggy baby jd besar cmtu….

  3. yang pergi kelas agama says:

    SALAM. KALAU ANAK BERADA DALAM KANDUNGAN IBU LEBIH 6BULAN DALAM TEMPOH PERKAHWINAN , STATUSNYA SAH WALAUPUN CARA DIA DIHASILKAN TIDAK SAH.

    SEKIAN.

  4. ultraman taro tora taro says:

    korang yg cpt percaya tanpa selidik dulu mmg bodoh. tu anak sedara Farid kamil. Anak adik dia Dr.Anis. nama baby tu Aidid Abdyllah. Korang ni mmg bodoh.

    • Amoi Comel says:

      Sape yg kuarkan gossip ni dialah yg bodoh.
      Ko pon bodoh jugak sebab baca blog ni.
      Aku tak bodoh, tapi telah diperbodohkan

    • Lala says:

      Ko yang bodo. Ko yang bodo g tegur Si Parid tue ngapa dia tulis welcome to world my baby boy. My baby boy ayat maksud apa bodoh. Anak dia kan.

      • Amoi Comel says:

        Kan aku cakap aku diperbodohkan.
        Kau dengan mamat scammer ultraman ni je yg bodoh kat sini

  5. yayang says:

    x kisahlah dia bunting sebelum atau selepas kahwin..alhamdulillah dia dah kahwin..walaupun diana tu muda dia kahwin sebab mungkin rasa bersalah dan insaf…kita sesama islam doakan yg terbaik..

  6. Anonymous says:

    Lahir tak cukup bulan? Premature

  7. alaf says:

    Farid kamil pun satu, my baby boy katanya..sendiri cari pasal

  8. Anonymous says:

    entah entah fk n dd dah lama dah kawin senyap senyap..then bila dapat tau dd mengandung baru buat kenduri & akad nikah sekali lagi..
    xkesiankan fk tu..lebih kesiankan dd sebab dia perempuan..

  9. mAry mAry says:

    aDa gAmbAr fk dgn AnAk dia kat wowberita.og

  10. Unagi No Sushi says:

    Biarlah, nak ckp apa lg? Kita tak tau cite sebenar. Kalau benar anak luar nikah pun, brsyukur la diorang tak gugurkan anak tu. Bukan nak menggalakkan zina atau maksiat tp yg pnting skrg 1 nyawa sudah slmt. Lagi sadis, byk berita pasal bayi dibuang.. Korang nak mcm tu ke? Sudah2 la komen menyakitkan hati mereka..

  11. lola says:

    itu anak adik dia lah..Dr.Anis..
    dia dah sahkan la..tu bukan ank dia…fitnah je nara nih!!

  12. Nello says:

    Weh korg jgn nk emosi sgt la..
    Baca ni dulu
    metrowealthpictures.net/2013/06/09/gosip-farid-kamil-sahkan-kelahiran-baby-boy/

  13. kwangkwangkwang says:

    kwangkwangkwang! betul rupanya cerita yg aku dengar dulu. ingatkan tak nak percaya: lepas dpt tau diana mengandung ada la company ni offer dia buat commercial ala2 perggy mommy. shooting patut bulan june. diana tolak, katenyer nak beranak june tu. wahh.. mcm dah tau nak beranak awal padahal baru jer kahwin kannn. harus la amoi yg ad agency tu speku.. apesal nak beranak bulan june padahal kahwin bulan november. ku ingatkan cerita buatan. sohih rupanya.
    terok la lu farid kamil! pedajal anak orang sampai mcm tu. aku simpati kat diana danielle. dah la pregnant sorang2 kat negara orang, reputation pulak dah tercemar.

  14. kwangkwangkwang says:

    bukan first time farid kamil ni kate “itu bukan anak aku” kan? apa lagi la skrip drama dorang nanti yer?

  15. lela says:

    ajaran Islam tu lebih kepada nak menjaga keaiban umatnya..kalo orang tu terlanjur pastu mengandung lepas tu cepat2 kahwin, baby yg lahir paling awal pon 6 bulan still dikira anak dorang..Allah swt nak jaga aib sebab tu bayi lahir 6 bulan dikira anak si pasangan dan berbin/binti lelaki tu..dosa dia terlanjur ke apa tu dosa dia dengan tuhan..selagi tuhan nak jaga aib tu tuhan jaga,.maybe nak bagi pengajaran or iktibar..kadang2 ade baby terpaksa lahir awal kot ade pape2 sebab yg membahayakan..

  16. anoynomous says:

    DD ni ko dah la memang anak h****..ni ko sambung lagi keturunan anak h*****.adoi la

  17. ibu says:

    anak2 sayang, jangan kita dok nilai dulu! nara pun tlis GOSIP kt title tu, jgn kita meniya kan dulu, pemikiran biar matang ye anak3.

  18. Anonymous says:

    Agak vangang org yg menghentam tnpa usul periksa….itu anak adik Farid…bukan Diana yg bersalin daaaaaaa….

  19. Cik Julie says:

    Saya macam tak paham lah. Abis tu kalau bersalin awal sebab anak tak cukup bulan, salah ke? Tapi punya lah ramai disini yang membuat cubaan mengumpul dosa fitnah orang..

  20. Yana says:

    Biar betul? aku yg dari awal bulan October 2012 thn lepas yg dah disahkan mengandung (sebelum tarikh dorang kawin) pun belum bersalin lagi… baru masuk 9 bulan hari ni…
    tetiba dia yg kawin bulan november 2012 dah bersalin dulu??
    biar betul….
    pre-mature baby kot??

  21. nurin adlina says:

    wtpe nk aibkan org… selagi kite x dgr sdri dri mulut farid n DD, hentikanlah… fitnah tu berdosa besar..

  22. Sue says:

    jangan buat spekulasi kalau tidak mendengar dan melihat sendiri. Jangan buka aib orang.

  23. greenapple says:

    ce tgok video keek farid kamil pasal roti paratha tu..hihi..
    mse tu bru 4buln kot kwin..
    yg apple tkejut tgok perut diana bsor sgt..
    peace-

  24. pah bedah says:

    actually dgr cita yg ni anak sedara farid kamil tpi x tahu betul ke idok kan..
    diorg pon senyap je..

  25. khairul says:

    at least diorang tak gugurkan anak :itu je modal korang nak backup orang yang terlanjur ni. sebab kauorang dok membela sangat ni lah, zaman sekarang zina berleluasa tau tak?

  26. degekozencaliph says:

    Abang Nara, ada baiknya bro siasat dan pastikan kesahihan berita ini dengan tuan punya badan daripada menyebarkan maklumat yang tak sahih atau kurang jelas kepastiannya (merujuk kepada penulisan bro sendiri yang menyatakan demikian) sehingga menimbulkan fitnah, umpat mengumpat sesama pembaca. Teknologi sudah canggih, semua kemudahan hanya di hujung jari sahaja.

  27. BingKuk says:

    Korang semua yang percayakan si Nara ni mmg begok! Dan yang menuduh membuta tuli lagi la stupid! Bayi yang dikendong oleh Farid tu adalah kepunyaan adik beliau, Fadzil. Lain kali jangan nak menuduh membuta tuli. Yang yang menulis blog ni, jangan nak tulis asal siap dan yang penting ada gossip. Get your fact right before posting!

    • jojo says:

      Ko pon begokkkkkk.. bodoh ya amat.., adik dia fadzil tu blom kawen lagila… takkan lahirkn ank luar nikah pulak.. itu baby adik dia punya..adik dia bukan fadzil sorg.. adik pomouan dia laaaa…
      Aduh ko nie… bodoh la komen ko… get ur fact bfore postinggg

  28. Anonymous says:

    Alahai..namanya pn gosip, bawa bertenang la kawan2!

  29. Anonymous says:

    Untuk sahahatku Bingkuk, luruskan pendirian mu sebelum cuba meluruskan pandangan orang ramai

  30. Anonymous says:

    lain kali selidik betul2 kebenaran cerita..jgn main bohhhh jer..