January 26th, 2012

Kami menerima satu kiriman e-mel dari seorang yang tidak mahu dinamakan berkenaan gambar Datuk Siti Nurhaliza dalam sebuah iklan bergambar bagi Louis Vuitton. Kami tidak pasti kesahihan gambar ini, mungkin para pembaca ada maklumat? Bagi kami gambar ini nampak cukup authentic dan vintage jadi mungkinkah Datuk Siti akan menjadi duta untuk Louis Vuitton Malaysia?

Asli atau tidak, rasanya kalau betul, pemilihan duta itu memang tepat sekali kerana nilai profesional Siti yang tinggi dan berpadanan dengan imej Louis Vuitton sebagai jenama mewah. Siti juga seringkali dilihat dengan aksesori keluaran Louis Vuitton di majlis-majlis yang dihadirinya. Kalau betul gosip ini, tahniah!


117 responses to “(GOSIP)Adakah Datuk Siti Nurhaliza Kini Duta Louis Vuitton Malaysia?”

  1. kambing says:

    pic ni fake..kene edit jer…klo model LV apsal gelang HERMES? btw pic ni mmg chantekkkkk

  2. iqbalsamah says:

    hurm.. sebelom nk kutuk2 brand LV,yg mengutuk tu mampu ke nak pakai brand tu? yg mana2 ckp design LV xcantik,mcm org tua mmg sah2 menunjukkan korang ni dari kampung yg ulu tahap gaban. brand LV sgt stabil n merupakan company terbesar didunia(DALAM BIDANG FESYEN).. CHRISTIAN DIOR yg otai brandnya pun under pengurusan LV. Korang ingt LV punya beg warna [email protected] je ke? hahaha.. lawak2.. LV terkenal selepas KAPAL TITANIC dijumpai oleh pihak national georaphic. org2 kaya yg menaiki kapal TITANIC tu dulu bnyak membw beg LV bersama mereka . so bila kapal tu ditemui,mereka berjaya menaikkan bagasi2 LV yg masih berkeadaan baik.. ok?! gmbr ni pula kemungkinan besar bukan poster utk LV coz kalo poster in officially utk PIHAK LV,DATO SITI XKAN MENGGUNAKAN GELANG HERMES BELIAU DIDALAM GAMBR INI.. maybe gmbr ni utk majalah sahaja..

Loading...