June 3rd, 2011

awal dan scha

Pasangan paling bahagia sekarang ini, Awal dan Scha dikhabarkan akan melangsungkan perkahwinannya pada hujung tahun ini. Ada sepucuk email yang Abang Nara terima menyatakan yang majlis perkahwinan mereka sedang dirancang. Benar atau tidak, tak dapat la pulak Abang Nara cakap. Tapi Abang Nara doakan agar ianya betul. Lagi cepat berkahwin lagi bagus kan? Berikut ialah email yang diterima:-

ok saya Im, nak beritahu yang confirm awal ashaari dan scha alyahya akan berkahwin pada bulan Disember nanti. Sekarang mereka sedang sibuk membuat persiapan untuk majlis itu nanti. Saya sendiri adalah ‘orang dalam’ yang terlibat menguruskan majlis mereka. Sambutan insyaAllah akan di buat di Saloma bistro. Saya, ibu saya dan kakak awal merupakan wedding planner mereka. Butik kapas merupakan antara yang terlibat untuk majlis awal dan scha ini..sebarang perkembangan akan saya diberitahu kemudian. takpun you boleh tanya mereka sendiri.. :-)

Dan baru-baru ini juga Awal ada menukar status Facebooknya daripada single kepada engaged. Adakah dia dan Scha sudah bertunang secara senyap-senyap? Abang Nara cuma mampu doakan agar kedua-dua artis ini bahagia sehingga ke akhir hayat sebab diorang berdua memang sweet couple. All the best.


Comments are closed.

Loading...