Written by AbangNara | January 3rd, 2012

Kalau ada yang nak claim kenapa Abang Nara nak update cerita Nazmi Faiz sedangkan dia bukan seorang artis, Abang Nara hanya mampu menjawap yang sejak kemunculannya di Sukan Sea, Nazmi Faiz sudah menjadi seorang selebriti setaraf Khairul Fahmi. Lagipun pemain bola sepak kita perlu diberikan lebih exposure supaya lebih popular sekaligus menjadikan lebih ramai orang menyedari kewujudan team bola sepak Malaysia.

nazmi faiz dan tengku fiella

Kalau tak silap mata Abang Nara, lelaki di atas adalah Nazmi Faiz. Walaupun sudah berambut pendek dan cacak ke atas, kejambuan Nazmi masih terserlah di situ. Dan wanita di sebelahnya dikatakan kekasih baru Nazmi Faiz. Cantik, manis dan nampak elegan orangnya. Namanya tak lain tak bukan ialah Tengku Fiella. Kita close up sedikit gambar di atas

nazmi faiz dan tengku fiella

Ada beberapa status FB yang lain daripada Tengku Fiella yang menunjukkan bahawa Nazmi Faiz adalah kekasih hatinya. Romantis jugak wanita ini. Buat masa ini, kesahihan berita ini tak dapat ditentukan. Kalau benar Nazmi bercinta dengan Tengku Fiella, Abang Nara sangat-sangat sokong. At least Tengku Fiella boleh menjadi pendorong kepada Nazmi Faiz untuk beraksi lebih hebat tahun 2012 ini.

Kemaskini 12.00PM 3 Jan 2012:

Tweet Tengku Fiella pada Nazmi malam tadi:-


Jeng jeng jeng!

126 responses to (GOSIP)Nazmi Faiz Kini Sudah Ada Kekasih Baru?

  1. atan says:

    muka botox jer… hahaha

    0

    0
  2. unknown says:

    smuanye nak pempuan seksi meksi. pffft

    0

    0
  3. Za News says:

    Hentikanlah sibuk hal pemain bola.

    ko fokus je la kat artis. kalau prestasi Nazmi merosot, aku blame blog ni sebab mula sebarkan berita macam ni.

    tak cukup lagi ke trafik blog ni sampai kena guna nama Nazmi?

    0

    0
    • nyah senduk says:

      sukahati nara la nak update pasal siapa pun, ni blog dia.kalau kau ada blog pun mesti kau hapdet punya. kalau tak puas hati gi baca blog lain. sengal!

      0

      0
      • haroro pororo says:

        NYAH SENDUK, HAKU SETUJU SESANGAT…. SUKAHATI NARA LA NAK UPDATE APA2 PUN… AT LEAST, ORG TAU LA “KEWUJUDAN” BDK NAZMI NI HAAA~~ HENGKAU ADO BUAT???

        0

        0
    • thephenom says:

      jangan la skema sgt bro…

      bio la beautifulnara nak tepek gosip pasal sape pun…. blog ni kan blog santai…. bukannya blog formal yang mesti ikut spesifikasi dan tema yang ditetapkan

      0

      0
    • pioh says:

      ko g bace watpe…lantak la nara nk tulis pe pon…kalu pretasi dye jtuh bkn sbb nara…dye sndri y ilang pokus…puuuiiiihhhhh.,…

      0

      0
    • lala says:

      eh sebab apek tu banyan kontroversi la prestasi die naik tahu tak!!

      so kepada bang nara teruskan usaha…

      hik3…

      0

      0
  4. sue says:

    amek SPM dulu ea dek…
    “majulah SPM untuk negara”

    0

    0
  5. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Napa haku tengok pompuan nie mcm tua skit dari nazmi faiz ek….hai nazmi, dah x sabaq nak jadi leleki dewasa yee…hapa2 pun janji skill tetap da best…jgn sampai jadi mcm kfcm dah ler yer…hebat di padang merangkap hebat bab pompuan…kuciwa derrrrr….

    0

    0
  6. nokia cikai says:

    yukkss!! poyo lebeh..pd Tengku Fiella jgn lebeh2 kang jd cam jejari runcing plak..

    0

    0
  7. Ada Chef Wan Kisah says:

    budak ni SPM pun tak amik…..tu pun nak bangga ker….
    awek muka botox ngan seksi jer lebih….Ada Chef Wan Kisah

    0

    0
  8. naniey din says:

    mcm bkal jdi jejariruncing v2…hehehehe jgn nk heboh sgt lah…..kang mlopong…….;p

    0

    0
    • Najmi says:

      yang heboh bukan i, awek i ni yang sibok nak heboh.
      lepas tew blog2 gossip ni amik kesempatan.
      makin heboh lew.

      i takde pon buat statement apew2..

      lepas ni korunk tunggu lew gambar dalam disco pulak

      0

      0
  9. xtau says:

    mcm intan ladyana kene suntik botok

    0

    0
  10. siti says:

    geli jek…

    0

    0
  11. me myself says:

    eh mamat ni bkn umo 17thn tu ke?kalo betul ..bkn main lagik dia ni ek…cepat betul dewasa nyerr…budak pompuan ni takkan 17thn gak kot?hahaha

    0

    0
  12. nokia cikai says:

    BN ckp nazmi ni jambu? jambu ape? jambu air,jambu batu,adoaiyepun boleh bgtau x kat mane kejambuan itu???

    0

    0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Bab2 jambu mengjambu nie hapa kata kita serahkan kepada Dato’ Minah Jambu mengadap komputer 24 jam yang tentukan….dia tentu x keberatan punya nak mengulas lagi mengolah benda2 mcm nie…Dato’ oh Latok’…mana ngko nyorok nieeee….

      0

      0
  13. lapikk.. says:

    Tak payahlah wat promo tengku Fiella hubungan cinta kau ngan nazmi wat malu ja lebih2..diam ja lah tak hairan pun ko couple ngan pmain boolla sepakkkk..sepakkkkkkkkk ko kang…

    0

    0
  14. bluekk says:

    so?? 0_o

    0

    0
  15. Chantek says:

    tumpang glemer katakan.. layankan aje..

    0

    0
  16. lucifer says:

    lawa….

    0

    0
  17. leha says:

    kelantanese really knows how to goda-goda. Bravo!

    0

    0
    • nurul says:

      x paham tol, nape perlu kuar isu kenegerian kat sini? sy x kata la sy bela die atau kutuk si Nazmi ni eventhough die org kg sy but be fair la. xkan sebab die kelantanese, xkan semua kelantanese pon terbabit sama. agak2 la kan..

      0

      0
  18. aku gedix says:

    Minah ni kelantanese? wow! umur 20’s? wow! Nazmi baru 18 tahun kak oiiii.

    apa jadi dgn Nadia Ismael tu?
    apa jadi dgn bbm yg ‘Dgn lafaz bismillah, sudikah awak jd teman wanita saya?’ ???
    HAHA!

    ATTENTION SEEKER lah semua perempuan yg syok dgn Nazmi ni !!!
    biarlah dia habis SPM weiii.

    p.s: aku mmg stalker. peace yaw!

    0

    0
    • hakuna matata says:

      COUGAR ALERT!

      0

      0
    • nazhyra says:

      Aku sukaa statement kau ni. haha you’re right. And ayat nadia ismael, ‘ aku doakan je lah dia cpl semua tu. Korg tyah lah kecoh2 ‘ smthing like this la, check her twitter. Alahai ayat biasa ex-ex bila kena tinggal.

      0

      0
  19. wanie says:

    nazmi 17, minah tu 20.
    kikiki. cinta tak mengenal usia ;)

    0

    0
  20. Aimi Nadirah says:

    Kelantanese lah diaaa. umur dia doploh. muka dia cam neelofa la tapi neelofa 1000000x lagi lawoooo hehe :)

    0

    0
  21. suedayana says:

    2-2 cute n cun..so jadi mcm artis kita jugak la ,masa tengah “panas’ glamor semua VIP dok rapat..bila dah suam2 kuku esok semua lari sudah..harap2 nasib nazmi x mcm ni la ye, ukur baju dibadan sendiri ye nok

    0

    0
  22. Tan Sri Mamat Jambu mengadap komputer 25 jam says:

    minah ni over react betui…sebok nak jaja dia tu kapel dgn org pemes..nak tumpang pemes la tu…muka botox puihhhh…..gedik toi…

    0

    0
  23. darus says:

    pukie masam tg fiella ni…

    0

    0
  24. peminat malaysia says:

    mapuh mcm apek jugok la gini

    0

    0
  25. aku pakai fesyen sopan jer.... says:

    siapa la budak nazmi ni? adooooi…..tak bermotivasi langsung!!

    0

    0
  26. Johan Djourou says:

    Ni laa dia budak Melayu sekarang ni. Sekolah tak abis lagi dah sibuk menggatal. Apa pun tak boleh.

    0

    0
  27. mamaamer says:

    Minah ni gila glamor jek.kalo si nazmi ni budak sekolah biase,bukan footballer kire2 minah ni nak ke?tolong lah…gile glamor…pirahhhhhhhhhhh

    0

    0
  28. aku hensem says:

    da sahih crita ni abg nara,pompuan ni kwan saya,bdak kmpung saya,kt fb die pon da ade status..

    0

    0
  29. murni says:

    Kesian Nazmi. Baru nak naik dah macam2 orang cari personal life dia. Dia bukan artis utk nak digembar-gemburkan. Cerita2 mcm ni tak patutlah. Kalaulah performance dia menurun (harap2 tidak), nnt orang akan cakap, ‘tu la, baru naik dah cerita cinta sana sini. skrg dah teruk, padan muka. gosip nak lebih, main makin teruk’ . Sedih kalau mcm tu. Padahal, dia tak pilih utk gembar gemburkan kisah peribadinya. :(

    0

    0
  30. Lalaland says:

    Mcm kesian kat nazmi. Sah2 la prempuan ni kaki kikis.dah tau nazmi tgh poket tebal kan. Tgk gaya perempuan ni pun dah tau. Dasar pisau cukur. Sume die nak kebas. Huhu

    0

    0
  31. jeng kreng says:

    Knape la pemain malaysia cpt sgt da ade awek??
    bru nk naik da sibuk berawek2.. tgk pemain luaq negara..diorg xde awek coz diorg fokus pd bola..bru prestasi diorg naik… pmpuan nie pengmusnah kerjaya seorg pmain bola sepak.. ==

    0

    0
  32. kaidir89 says:

    korg nk taw ni la perangai pemain malaysia cpt sgt da ade awek??
    . tgk pemain luaq negara..diorg xde awek coz diorg fokus pd bola..bru prestasi diorg naik… pmpuan nie pengmusnah kerjaya seorg pmain bola sepak.. takbir!!!!

    0

    0
  33. zisha 99 says:

    nseb ak x mnat si nazmi ney…klaw peminat fanatik dye tgok..cmburu habis ngan minah ney..hahahaha

    0

    0
  34. SAYA says:

    BUDAK KAMPONG..SLALU LEPAK LAYAN SHISHA DENGAN AKU…DLU BERKASIH DGN KAWAN AKU..DIA NI MMBER DALIA TECK..SKOLAH PUN SKALI DENGAN MEK TECK

    0

    0
    • hello says:

      hello, mek teck tu skolah smsi je, neh budak zs okayyy. cakap pakai hotak sikit. tak pyh nak samakan dia neh dgn mek teck. takpayah nak sebar fitnah. mana tahu dia berkasih dgn sapa sedangkan dia skolah mana pon kau tak tahu. puiiii

      0

      0
  35. cik auni lambung says:

    takpayah la bising sangat . NAZMI FAIZ pon manusia jugak an ? mesti ada rasa nak becinta . pasal umo , cinta tak kenal usia pon an ? kau orang pon takpayah nak tuduh tengku fiela ni gila glamour ke , kaki kikis ke . kalau tak , dah jadi fitnah tu . lagi satu , kalau NAZMI FAIZ ni pemain bola , dia takbole nak becinta ke ?

    0

    0
    • kaidir says:

      xpayah nk bising la oi..haha.. pmpuan nie pemusnah karier seorang pemain bola sepak..nk2 pmpuan yg sblh faiz 2..wakakaka… ko tgk je la faiz main t…conform main xmcm dlu…

      P/s : aku anti pmpuan yg xtaw psl bola tp nk cube msuk dunia bola.. (jgn mrh ye)hahaha

      0

      0
  36. sape2 says:

    ala abang nara, si budak fiella tu bukan blh percaya sgt..semua footballer dia kejar tu..kalo nk tahu dia tu 1 geng dengan si dahlia teck..kalo baca betul2 tweet & status fb dia tu, bukan si nazmi je, si player lain pn ade jgk jdi kekasih hati dia..footballer yg femes org tu la dia kejar..minah ni jenis ‘sugar daddy’ nye type

    0

    0
  37. yans says:

    ALAH ! mke tade lha hot snat . mke botox dy pkir cntex gamakyerr . huduh jep adala . yekk pliz lha . tgox mke pmpn niey memey da nmpx snat lha pmpn yg gler glamer n jaz nux kikis wet nami . mentang-2 poket nami tebl ckunx niey bley lha ko . pirahhhhh ! haktuih ~ ! *muntah dlam baldi

    0

    0
  38. HambaALLAH says:

    Nami memeh bley b’cnte tp bkan bwt mse ckunx . dy still mde lg . SPM pon dy tk amek lg . . dy jgx bley bcnte ckunx niey tp bkan lha dgn jniz pmpn yg mcmni . . puihhhh ~

    0

    0
  39. erra says:

    geli lah aq tengok pmpn niey !!!!!!!!!!!!! NAZMIFAIZ pleas crix pmpn laen k……………. pmpn niey gler glamer jep kot ~ lw pmpn cmni blambk dok at tepi jlan…baex ko crix pmpn laen…..bjet hot pyer pmpn!!!!!!!!!!

    0

    0
  40. eyta says:

    Kalau benar Nazmi bercinta dengan Tengku Fiella, Abang Nara sangat-sangat sokong. At least Tengku Fiella boleh menjadi pendorong kepada Nazmi Faiz untuk beraksi lebih hebat tahun 2012 ini.<—- ape lak kau stuju sngt nih .. nazmi x dapat fokus kat karier die laa kalau ade awek !!! sy x faham la , knapa awak nak stuju sngt !!!awak seolah ingin MEROSOTKAN presta
    si nazmi , BLOG NI MEMANG SIOTT laa nyebok jew hal org len ….

    0

    0
  41. BELIVEMEGUYS says:

    Pompuan org klantan. Famous la konon kat sni . Aku tak nak cerita banyak , at least BIAR si NAZMI ni tau la , and BEWARE brother . Dont ruin your career with some slut. Sometimes, they JUST using your name for PUBLICITY .

    0

    0
    • wtf dahlia fiella says:

      i don’t like this girl. i think she’s friend with dahlia right ? and both of them thinks they’re hotstuff. why they always get football players ?

      0

      0
  42. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ni yg minah jambu tk suka ngan si budak kecik ni…baru 17 taon dhhhhhh nk ada mateair benci lah ! minah jambu tau lah yg u tu hensemmmmmmmmmm tapi jangan lah cepat2 nk ada mateair nanti kena control ngan mateair baru padan muka kau huh !!! nyampah !!!

    0

    0
  43. nara palau says:

    Kalau benar Nazmi bercinta dengan Tengku Fiella, Abang Nara sangat-sangat sokong. At least Tengku Fiella boleh menjadi pendorong kepada Nazmi Faiz untuk beraksi lebih hebat tahun 2012 ini.????apa ko ni nara….nazmi spm pn x ambik lg…klu xda tengku fiella tu pn xpe..satu malaysia sokong nazmi la!!!

    0

    0
  44. x cantik pon pompuan nie! mcm GRO club ade la…kalo si nazmi tu tulis she’s his mrs. right berbaloi la jugak..ni pompuan tua ni jer aku nampk terhegeh2…

    0

    0
  45. pemain bola keranjang says:

    OMG NARA

    ADA AKU KESAH KE PASAL BUDAK MENTAH NI

    BLOG MAKIN MERAPU

    ESOK LUSA PUTUS LA DIORANG NI

    BO-RINK

    0

    0
  46. Tramendous says:

    haha..ala nanti cam khairul fahmi…umur 22-23 tahun dapat lagi hot….kekekekke

    0

    0
  47. watizoukie says:

    Mr. Right…??!!! Duhhh,time famous byk ler admires dah ‘saham’ jatuh, nobody look/care bout u…ingat lah wahai footballers MAS,u wouldnt b at the top always thre will b, will b a time fall down…

    0

    0
  48. ahaks says:

    dh start dh dunia glamor…. x kemana la jawabnya klau main bagus pn…

    0

    0
  49. Ntah says:

    niey mmg sah pmpn tue yg cme nux crix publisiti murahan. …..weyh pliz lha geli dowh axu tgox mke pmpn niey….ptuihhhh!!!!~

    0

    0
  50. layankan aje la.. says:

    puas pk spe mamat kt pic ni.. x pnh nmpk blakon pn.. ingtkn retis.. bru tau upenye footballer.. hurm.. x knl. cian btol aq xtau..

    # x phm npe gurlz nowadays gile kt footballer #

    0

    0
    • soley says:

      diorg berangan nk jd WAGs… wags kan ade kelas dier tersendiri especially dr segi fashionista… padahal diorg tu footballer masing2 income diorg brapa…kadang2 yg jd wags tu pun income berkepuk… yg ikut ni nan ado~

      WAGs – singkatan wife and girlfriends for english footballer~

      0

      0
  51. ringgo says:

    bestnye jadi pempuan. Nak glamer cepat, menempel kat lelaki2 popular.

    0

    0
  52. lola says:

    kenapa kan, salu aku tgk lelaki muka comel/ensem/ade pakej, ble tgk awek dorang msti yg jenis kaler rmbut, seksi, n pakaian jenis yg nampak peha? alahaii.. :(

    0

    0
  53. Reena says:

    Drpd dok sebok mengusung anak dara orang kulu kilir, baik la ko usung buku teks dek oi..thn ni ko br nak ambik SPM kan? Jgn hengat dah jadi footballer tu star sampai bebile. Belajar setinggi yg boleh..koman2 kalau injured, kalau ada degree..leh gak keje lain. Glamor ni sementara jer.. duit berkepuk ramailah awek nak mengendeng.. muka so-so jer tetiber jadi hot sangat padahal…….(lu jawablah sendiri)..

    0

    0
  54. […] Tweet Tengku Fiella pada Nazmi malam tadi:- Credit : BeautifulNara.com […]

    0

    0
  55. lol says:

    KFCM in the making??belajar dulu dik,fokus main bola,xyah nak gosip2/skandal2/gedik2/gatai2 gini..xyah la nak sokong2 depa bercinta…sedih ai tgk..

    0

    0
  56. PondanSepi says:

    ala setakat buat status mcm tu semua org boleh buat! gedik je minah ni. tp like i care i x minat Nazmi! bottom la!

    0

    0
  57. hunnylensa says:

    Fiella. My ex bf’s cousin pya exgf. Mmg gojessss ;) good la kalau btul2 dorang serius

    0

    0
  58. akulakmj says:

    Bukan ke budak ni SPM pun tak ambik lagi…gi la setle kan SPM tu dulu……nak harap main bola….masa tengah sihat ni ok la…nanti berlaku sesuatu yang tak baik nanti baru naya..nak bagi anak bini makan apa…
    Yang pompuan lak…sementara mamat tu famous boleh la tumpang famous same…..

    0

    0
  59. lumrah says:

    all i can say, welcome to celebrity world, nazmi… pasni buat cara dato’ siti cam dulu… langsong x bgambar ngan opposit sex…. mulut org mmg mcm cibai tggu masa nk mengutuk je

    0

    0
  60. […] Tweet Tengku Fiella pada Nazmi malam tadi:- Credit : BeautifulNara.com […]

    0

    0
  61. Rayy says:

    alahai.. bulu ari2 pun bru tumbuh dah gatal nk bcnta.. rosak budak2 zmn skrg.. kjr cita2 dlu beb!! pmpuan ltk tpi dlu.. len la klau ko tu dh berumur, mtang, dh rsa ada komitmen nk hidup bekeluarga, berbini, beranak pinak. ini nak jaga dri sndri pon xreti lg.

    0

    0
  62. mart says:

    0wg klate lagik..adush!

    0

    0
  63. Bukan Amalina tp Amina! says:

    ayo ! pancit la dio pas nie….aq rase byk je pemain remaja y hebat dlm pelusuk malaysia..cuma x d beri peluang n xde kesempatan…x kisah la jenis sukan ape pun bola ke badminton ke etc…bg pujian n ganjaran ckit , konpem pas nie main cam hampeh! serius wei..nie bukan maen2!!!

    0

    0
  64. bijak pandai ku says:

    BTOL KE NI AWEK NAZMI???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? kalu ye pun cri la yg sdp mate mmandang sket,,nnti tah2 smkin tmbah gosip2,,(bagi pendpat jeeee)

    0

    0
  65. cpe jep ek says:

    entah ape-2 perempuan ni . biar lah nazmi fokes pada karier dy dlam bola sepk dulu .

    0

    0
  66. Harimau Muda says:

    Abang Nara, tolong hentikan gosip pemain bola sepak negara demi kebaikan bola sepak negara.

    0

    0
  67. Harimau Malaya says:

    Tolong la…. Mane2 blog gossip tolong jgn babitkan pemain bola or atlit sukan dlm blog anda, jgn hancurkan masedepan dieorg sbb nk bg blog anda ni popular, please stop it…….. To Abg Nara Y mengaku hensem dan kacak, demi kebaikan sukan negara jgn ganggu pemain bola sepak or atlit sukan lain sbb dieorang lebih berharga dr artis…….

    0

    0
  68. Firdaus says:

    nie la dia smua komen x brasas
    klau nk bercinta pon,biarlah cover up skit…. x yah nk hebohkn smua…. arh nie la jdinya…ble peminat nazmi atau bkn nk mrhkn nazmi….. dia pon manusia biasa gak….
    Nazmi,aq rse fokus pde Study dlu,bru kerjaya smula…. tpi ble dia x ambil SPM….leyh ambil balik….. itu pon nk kecoh ker…. skrg umur Nazmi 18 thun…leyh ambil balik SPM…ttpi exam kt dlm pejabat la….

    aq tngok smua komen x msuk akl….. cuma aq jer yg btol…

    0

    0
  69. aku fan nazmi no 1 says:

    hoiiii nazmi ..kenapa kau mendua kan aku…uwaaaaaaaaa =((

    0

    0
  70. entahlh says:

    btollh tu tdk pyah lah kluarkn cerita-2 pcl atlit-2 sukan . biarlh dy jaz fokes pde karier dy dlam bola sepk . klw pcl artis 2 tk ape lah jgk . n klw mau kuarkn cte pcl nazmi an , kuarkn la cte pcl dy da mau kwen nt . lg 6 , 7 taon lg kew . sye mau tau jgk nt dy mau kwen dgn cpe . klw awex pon blom tentu jdi bini dye pon . tk pon kuarkn la pcl karier bola sepk dy . ap pkembgn dy ckunx . wau mzty bez ! (saje jep tliz) . JANGAN MARE . (Y) . he3 ~

    0

    0
  71. missXX says:

    fiella nie saya kenal sangat laaa. and dia memg kawan dgn dahlia teck. korang jgn laa nak kutuk dia bagai sebab dia baik je.

    0

    0
  72. bakal hacker dunia# says:

    nazmi,nazmi..giliran kau pula ni lepas apek.tukar-tukar GF macam cristiano ronaldo setahun sekali Gf berbeza..entah tahun ni giliran siapa yang jadi Gf Ronaldo,ah?.eeeh….(*menggeleng-geleng*)

    0

    0
  73. Assalamualaikum semua. Please, kita orang Islam so jangan kerja nak mengutuk sesama umat sesuka hati. Kita semua ada otak dan belajar agama Islam, Kan? so do respect others. Do you really know them PERSONALLY? Sure tak punya. FYI, the girl Tengku Fiella is my second cousin.

    0

    0
  74. remaja sekarang says:

    haram sebelum kahwin.nape nak dibangga2kan.patut malu bkannya bangga.

    0

    0
  75. remaja sekarang says:

    haram bercouple sebelum kahwin.nape nak dibangga2kan.patut malu bkannya bangga.cintaila kekasih kita secara Islam.Islam itu bkan larangan.tetapi peraturan

    0

    0
  76. a1011 says:

    walaupun komen aku agak lambat tapi kesian aku tgk tipikal malaysian atas ni. maaf, bg aku kebanyakan komen diatas menunjukkan korg tipikal malaysian. just because awek dia dress up cmtu terus jatuhkan dia kaki kikis. ish2. yg pki tudung pn bukan baik sgt kdg2 jauh perangai mengalahkan yg tak pki tudung. jgn kita cepat menjatuhkan hukum. player brazil pato kawen umur 18 korg tak ckp apa pula. kenapa sbb dia kafir? dont be typical malays. ckp2 psl org nnt kena kat diri jgn salahkan org lain pula. peace. to nazmi, all the best tu u bro! :)

    0

    0