January 3rd, 2012

Kalau ada yang nak claim kenapa Abang Nara nak update cerita Nazmi Faiz sedangkan dia bukan seorang artis, Abang Nara hanya mampu menjawap yang sejak kemunculannya di Sukan Sea, Nazmi Faiz sudah menjadi seorang selebriti setaraf Khairul Fahmi. Lagipun pemain bola sepak kita perlu diberikan lebih exposure supaya lebih popular sekaligus menjadikan lebih ramai orang menyedari kewujudan team bola sepak Malaysia.

nazmi faiz dan tengku fiella

Kalau tak silap mata Abang Nara, lelaki di atas adalah Nazmi Faiz. Walaupun sudah berambut pendek dan cacak ke atas, kejambuan Nazmi masih terserlah di situ. Dan wanita di sebelahnya dikatakan kekasih baru Nazmi Faiz. Cantik, manis dan nampak elegan orangnya. Namanya tak lain tak bukan ialah Tengku Fiella. Kita close up sedikit gambar di atas

nazmi faiz dan tengku fiella

Ada beberapa status FB yang lain daripada Tengku Fiella yang menunjukkan bahawa Nazmi Faiz adalah kekasih hatinya. Romantis jugak wanita ini. Buat masa ini, kesahihan berita ini tak dapat ditentukan. Kalau benar Nazmi bercinta dengan Tengku Fiella, Abang Nara sangat-sangat sokong. At least Tengku Fiella boleh menjadi pendorong kepada Nazmi Faiz untuk beraksi lebih hebat tahun 2012 ini.

Kemaskini 12.00PM 3 Jan 2012:

Tweet Tengku Fiella pada Nazmi malam tadi:-


Jeng jeng jeng!


125 responses to “(GOSIP)Nazmi Faiz Kini Sudah Ada Kekasih Baru?”

  1. a1011 says:

    walaupun komen aku agak lambat tapi kesian aku tgk tipikal malaysian atas ni. maaf, bg aku kebanyakan komen diatas menunjukkan korg tipikal malaysian. just because awek dia dress up cmtu terus jatuhkan dia kaki kikis. ish2. yg pki tudung pn bukan baik sgt kdg2 jauh perangai mengalahkan yg tak pki tudung. jgn kita cepat menjatuhkan hukum. player brazil pato kawen umur 18 korg tak ckp apa pula. kenapa sbb dia kafir? dont be typical malays. ckp2 psl org nnt kena kat diri jgn salahkan org lain pula. peace. to nazmi, all the best tu u bro! :)

Loading...