September 16th, 2009

Wah wah, Abang Nara kita dah keluar suratkhabar lah. Glemer gitu!! ini KakNara nak jeles ni, kenapa muka BangNara dengan awek dia yg keluar paper?? KakNara selaku manager dan penulis blog ini sangatlah tidak puas hati.

Hahahha.

Apa-apa pun itulah dia gambar awek Bang Nara yer, punyalah nak cover , sekali kuar kat suratkhabar. terus kantoi. Tulah, asik tulis gosip artis, kan dah keluar gosip diri sendiri. Kalau korang nak baca lebih lanjut, klik sini yer….

Terima kasih kepada semua pembaca BeautifulNara, sokongan anda selama ini amat dihargai….

sekian, KakNara melaporkan dari bilik berita TheStar…


Comments are closed.

Loading...