June 21st, 2020

Rasanya umum mengetahui bahawa pasangan selebriti popular iaitu Nur Risteena Munim dan Isa Khan sudah lama menyulam kasih. Bahkan mereka tidak segan menayangkan hubungan bahagia tersebut kepada orang ramai.

Terbaru, Isa Khan menonjolkan sifat romantisnya dengan menghadiahkan kereta mewah kepada tunang kesayangan bagi menyambut ulang tahun genap setahun perkenalan mereka. Bahkan ia turut disuaikan dengan nombor pendaftaran istimewa ‘US I54’.

 

View this post on Instagram

 

. . Pada mula saya mengenali awak, saya tahu awak seseorang yang ISTIMEWA, dan awak dah buktikan pada saya sekarang, hanya dalam masa yang terlalu singkat, but you did it! ?? . Ini kejayaan awak sayang. Always proud of you! Perasaan cinta saya pada awak masih sama macam dulu dan masih kekal sehingga sekarang malah semakin bertambah hari demi hari. I swear! . Janji saya pada awak, saya akan sentiasa ada dengan awak tak kira apa keadaan sekalipun. Saya happy bila tengok satu-satu kejayaan yang awak capai sekarang. Saya akan terus ada sehingga awk capai semua impian awak, sayang. I PROMISE. . Behind every successful man, there is a woman. I want to be that woman, forever :) . I love you so much @theisakhan ?? Thank you for everything ~ . FOR US~ . Big thanks to @cstproduction ??

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena) on

Bahkan Risteena sendiri mengakui terkejut dengan hadiah tersebut dan mengatakan ia datang daripada hasil kejayaan perniagaan minuman kesihatan Lovit yang dipelopori oleh mereka berdua.

Akui tidak menjangkakan hadiah bermakna tersebut, Risteena mendedahkan bahawa dia sendiri tidak menyediakan hadiah buat ulang tahun perkenalan mereka berdua.

“Isa suka beri kejutan. Cuma kali ini berbeza berkat pencapaian perniagaan kami. Kereta ini adalah untuk kegunaan bersama.”

isa khan dan risteena

Jelas pelakon wanita itu, hadiah itu mampu dimiliki dek Isa yang bekerja keras membanting tulang untuk mendapatkan apa yang dimahukannya. Bahkan lelaki itu juga dikatakan sampai mengabaikan makan dan waktu tidur bagi merealisasikan impian mereka.

“Saya bangga dengan usaha dan semangatnya. Banyak lagi yang sedang dia usahakan sekarang.”

Merancang untuk berkahwin pada tahun ini tetapi pasangan romantik tersebut masih lagi cuba berusaha untuk menjadikan hasrat itu sebagai kenyataan dek pelbagai kekangan kerana COVID-19.

Tak sabarnya nak tengok mereka akhirnya ke jinjang pelamin!

Sumber: BH Online


9 responses to “Genap Setahun Perkenalan, Isa Khan Hadiahkan Kereta Mewah Buat Risteena”

  1. Abyss says:

    Pegila mampus ngn love story kau ni..mcm bodo xde agama..ko buat potret ristina ni satu kt uma ko sembah je senang..BODOH..g btul kn adik ko dlu.family pn broken acah2 gud2

  2. Anonymous says:

    Perlu ker nk britau 1 dunia?? Muntah ijo

  3. Anonymous says:

    ya allah makin menjadi artis ni berpeluk sakan hadiah kemain lagi.akhir zaman wei jangan sebab korang habis semua kena bencana.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...