Written by Mawar Putih | November 11th, 2017

GEGARGEGAR…..GEGAR Lazada. 11.11 kini datang kembali. Memang gegar beb. Kita semua memang dah tahu kan 11.11 nie tarikh istimewa yang dinanti-nantikan hampir kesemua online shopper. Tahun ini Lazada sekali lagi tidak mengecewakan kita semua. Diskaun habis-habisan untuk hampir kesemua produk jualan Lazada. Memang GEGAR abis beb.

1. Tawaran SERENDAH RM1

Memorikan gambar-gambar terbaik anda pada tahun ini ke photobook ini. Mudah dan murah tu..muatnaik dari telefon bimbit atau pc anda dan selebihnya PHOTOBOOK MALAYSIA akan uruskan.2. Kad hadiah untuk yang tersayang

Dapatkan RM200 apabila anda membeli Lazada Gift Card yang  eksklusif penggunaannya pada 11.11. Beb, supriselah sikit yang tersayang anda tu. Nanti pandailah ‘si dia’ anda nak beli apa.3. Ganjaran apabila berbelanja menerusi Online Banking!

Bayar menerusi FPX (Online Banking) dan pastikan anda kongsi gambar kreatif terbaik anda sambil hashtag #FPXMOLPayLazada di mana-mana akaun media social anda. Kalau menang boleh dapat kereta Perodua Axia, atau smartphone, tablets dan banyak lagi. Perghhh…4. 4. Koleksi fesyen dan kecantikan Lazada Taobao yang TERHANGAT

Apa ? 11 juta barangan yang diberi potongan sehingga 90% .. Wau…nie memang menarik. Jangan tak tahu ini termasuk jenama antarabangsa seperti as Maybelline, Folli Follie, Havaianas, Cache Cache & dan lain-lain. 5. Promosi Lazada Partners

Potongan 15% untuk pelanggan CIMB Card dan jika anda merupakan pelanggan Digi, daftar masuk ke aplikasi MyDigi  untuk bermain game onlie dan kumpul mata permainan sebanyak mungkin. Mata permainan ini nanti boleh ditukarkan kepada baucar Lazada. Dan jika anda mengisi minyak RM50 ke atas di stesen PETRONAS, anda berpeluang untuk memenangi RM15 baucar Lazada. Dan setiap Lazada Partners ada keistimewaannya yang tersendiri.6. Kotak Misteri

Rakan kongsi jenama seperti Laneige, Sandisk, NYX, Durex, Seagate dan banyak lagi menawarkan hadiah/barangan di dalam kotak misteri pada harga potongan yang sangat menarik. Apa hadiah misteri tu ya? Haa..nak kena beli dululah baru tahu apa yang misteri tu.

Jadi, tunggu apa lagi ? Tawaran Gegar Lazada 11.11 nie hanya 1 hari sahaja tau. Jangan nanti dah melepas nak salahkan Mawar pulak. Lazada sememangnya terbaik.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Gempar: Gegar Lazada 11.11

  1. Anonymous says:

    Produk Lazada?

    0

    0
  2. Ros says:

    Kau buat la ape pun, nobody is buying zaman2 sesak ni. thx to najibun.

    0

    0
  3. haktuh says:

    dh puas ko jolok lubang jahiroh,tetiba plk konon nk putus kalo ayh xrestu…padai ko jul ripin.

    0

    1
  4. Anonymous says:

    Huh. Silap column ni. Anw cantikkan bahasa tu klu nk nasihat anak orang.

    2

    0
  5. TAH says:

    nice… omg!!

    0

    0
  6. mak cute says:

    shopee lagi murah dr lazada…shipping lazada pun sgt2 slow…puas ati lagi beli kat shopee

    0

    0

Leave a Comment

Optional