[Gempar] Akibat Membuang Rokok Merata-Rata (Video)

Trending

[Gempar] Akibat Membuang Rokok Merata-Rata (Video)

Anda merupakan seorang perokok? Apakah benda yang anda selalu lakukan setelah selesai menghisap rokok? Mestilah buang putung rokok tu kan? Bagi kita yang tinggal di Malaysia, membuang rokok merata-rata merupakan satu perkara yang biasa. Tidak seperti di sesebuah negara seperti Jepun dan Singapura, membuang rokok merata-rata di tempat awam adalah satu kesalahan dan dikenakan denda.

Advertisement

Sekadar denda sahaja mungkin tidak cukup untuk menginsafkan mereka yang membuang rokok merata-rata ini. Video di bawah ni admin nak kongsi dengan semua sebuah kejadian yang menimpa seorang perokok yang membuang puntung rokok merata-rata. Jom tengok apakah nasib malang yang menimpa lelaki ini…

Dilaporkan kejadian ini berlaku di Tehran, Iran. Dikatakan letupan yang berlaku itu di sebabkan oleh gas yang bocor di saluran bawah tanah. Lelaki terseput dikatakan cedera parah dan telah di bawa ke hospital berdekatan.

Kalau lah admin yang menjadi mangsa kejadian ini, memang berhenti rokok terus….Bagaimana pula dengan anda??

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...