March 23rd, 2018

Semalam, pemuzik Ude Wahid mendakwa hubungannya dengan bekas isteri pertama iaitu Intan Liana Saleh, 29, telah bermasalah sejak dua tahun lepas. Dia juga mendakwa Intan telah mengaibkan dirinya sebagai suami dan meminta Intan menghentikan apa yang digelarnya ‘drama air mata untuk menagih simpati orang ramai’.

Melalui IG Story, Intan telah bertanya mengenai Gempak Superstar. Ini menimbulkan spekulasi Netizen bahawa Gempak Superstar yang pernah disertai oleh Izreen Azminda pada tahun 2016 ialah titik permulaan ‘hubungan bermasalah’ yang didakwa oleh Ude. Ude merupakan pemuzik dalam rancangan itu.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Netizen juga berspekulasi bahawa Ude dan Izreen telah bercinta sejak 2016 iaitu dua tahun lepas berdasarkan laporan Miss J di Utusan Online pada April tahun yang sama bahawa Izreen mempunyai kekasih baru tetapi terpaksa merahsiakan hubungan itu.

Izreen Azminda Ada Kekasih Baharu?

Rata-rata Netizen mempersoalkan kenyataan Ude Wahid dan ada yang menyatakan ia tidak berasas kerana anak bongsu mereka hanya berusia setahun. Malah mereka menyambut ulangtahun kelahiran dan hari raya sekitar Jun dan Julai tahun lepas dengan bahagia dan tanpa sebarang masalah seperti yang dizahirkan dalam dua video di bawah.

Seorang Netizen menulis:


Pasangan ini disahkan bercerai dengan talak satu semalam di Mahkamah Syariah Gombak Timur. Sebelum itu, Ude telah berkahwin secara rahsia dengan Izreen Azminda sekitar Ogos 2017 dan memfailkan perceraian buat isteri pertamanya Intan Liana pada 30 November 2017, dua minggu setelah rahsia itu diketahui Intan. – beautifulnara.com

 


73 responses to ““Gempak Superstar Tu Tahun Bila Ya?” – Intan Liana Sangkal Kenyataan Ude Wahid?”

  1. Kaknab says:

    Aku Tak kata Kat intan, aku mengata kakak Ipar aku.yg lemah lembut, bertudung tutup dada…sopan santun ibarat perempuan melayu terakhir…tapi dalam lemah lembut, sopan dan aurat terjaga….akhlaknya tidak, silaturahim x jaga. Org tua termasuk mak mertua x dihormati. Semuanya dikontrol oleh dia…semuanya tentang family belah dia…sampai mertua kena strok kau x datang jenguk.jika satu hari abang aku berjumpa wanita lain dan menyunting jadi bini kedua….dan bini kedua tahu jaga hati mak aku dan abang aku…..aku sendiri akan sponsor majlis mereka. Aku just pelik…mak ude terima izreen dengan mudah. Dan aku xkan cepat percaya dengan airmata wanita dan lemah lembutnya….

    • apeeee says:

      yes aku mula2 follow isu ni pun berfikir point yg sama..pernah terjadi pd suara terdekat aku…jodoh yg dicari dan dipilih sendiri org makcik aku…calon yg terbaik dr kalangan keluarga kami..perempuan melayu terakhir la kire nye dia tu..tapi silaturahim antara keluarga belah suami x dijaga langsung..even mak mertua yg pilih die pun rse kecewa n kecik hati…

      tp bila tgk gambar2 intan ngn keluarga mertua nmpk diorg rapat..hubungan antara biras pun nmpk kamcing…dgn mak mertua pun byk gambar bersama2…mungkin intan bukan dlm kategori di atas.

  2. Ayuriz says:

    Bila dah dh ada yg bru..yg lme tu ngta2 mcm2 …klu bermasalh…npe xselsaikn…kwin lain blh lk kn…kude oo kude…

  3. Anonymous says:

    eh mana iklan nara n wife ke Taiwan guna turban zouk? dah padam ke/?ahaha

  4. fafau says:

    ok.
    intan dh janda.dia mungkin move on.
    sekarang ni kite nk buat apa?

  5. Anonymous says:

    Cakap banyak x guna.boikoi jer jering n kekuda ni habis2,baru diaorang tau skit langit tu tinggi ke rendah

Loading...