Written by serenity | March 23rd, 2018

Semalam, pemuzik Ude Wahid mendakwa hubungannya dengan bekas isteri pertama iaitu Intan Liana Saleh, 29, telah bermasalah sejak dua tahun lepas. Dia juga mendakwa Intan telah mengaibkan dirinya sebagai suami dan meminta Intan menghentikan apa yang digelarnya ‘drama air mata untuk menagih simpati orang ramai’.

Melalui IG Story, Intan telah bertanya mengenai Gempak Superstar. Ini menimbulkan spekulasi Netizen bahawa Gempak Superstar yang pernah disertai oleh Izreen Azminda pada tahun 2016 ialah titik permulaan ‘hubungan bermasalah’ yang didakwa oleh Ude. Ude merupakan pemuzik dalam rancangan itu.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Netizen juga berspekulasi bahawa Ude dan Izreen telah bercinta sejak 2016 iaitu dua tahun lepas berdasarkan laporan Miss J di Utusan Online pada April tahun yang sama bahawa Izreen mempunyai kekasih baru tetapi terpaksa merahsiakan hubungan itu.

Izreen Azminda Ada Kekasih Baharu?

Rata-rata Netizen mempersoalkan kenyataan Ude Wahid dan ada yang menyatakan ia tidak berasas kerana anak bongsu mereka hanya berusia setahun. Malah mereka menyambut ulangtahun kelahiran dan hari raya sekitar Jun dan Julai tahun lepas dengan bahagia dan tanpa sebarang masalah seperti yang dizahirkan dalam dua video di bawah.

Seorang Netizen menulis:


Pasangan ini disahkan bercerai dengan talak satu semalam di Mahkamah Syariah Gombak Timur. Sebelum itu, Ude telah berkahwin secara rahsia dengan Izreen Azminda sekitar Ogos 2017 dan memfailkan perceraian buat isteri pertamanya Intan Liana pada 30 November 2017, dua minggu setelah rahsia itu diketahui Intan. – beautifulnara.com

 

73 responses to “Gempak Superstar Tu Tahun Bila Ya?” – Intan Liana Sangkal Kenyataan Ude Wahid?

  1. Hijabis sekarang suka tayang boobs says:

    Eloklah intan mendiamkan diri saja dan maafkan bekas suami..kadang2 diam itu lebih baik dari seribu bahasa..xperlu panjang kan lg kes ini dan teruskan hidup.

    46

    120
    • Anonymous says:

      Orang baik ni jgn Di cabar kesabarannya. Nt klu dia da geram n hilang sabar, die boleh jadi lagi jahat Dari nkau! Kadang2 manusia jahat ni suka pijak kepala org baik. Last2 orang baik boleh jadi jahat sbb org jahat tak insaf2.. manusia biasa ni sabar dia Ada had

      219

      0
      • Anonymous says:

        SETUJU

        8

        1
        • Anonymous says:

          Org kalau buat salah pastu prtahankan salahnya mmg jadi manusia plng bodoh dn x ada hati perut. Dh buat salah nk tutup mulalah cari kslahan zmn batu dulu pdhl itu smua x ada bnda pn saja digempakkan sbb nk cover prbuatan yg buruk. Dah buat salah baik ko snyap je smpai bnda setel. Dh mmg punca dia ko ngn izreen la ude bodoh, lain2 tu bnda kcik je boleh setel. Mmg yg bagi ksn msalah ialah sbb ko cari pnyakit mnyundal dgn pmpn yg mmg suka gelenyar dgn mcm2 lelaki tu,tu yg dorng pn x nak ngn betina tu, ko je yg sngkut sbb ko pn low class ssuai ngn dia. Dh cerai cmni ko ckp dulu x bhgia pdhal mmg mcm biasa je pn korg mcm psangan2 lain tp mcm biasalah jnis llaki mcm ko yg trdesak cari sbb utk tutup kepincngan sndiri.

          1

          0
        • Reen says:

          Intan jangan jadi mcm Pian. Move on…apapun soalan..xdpt mengubah apa2.

          20

          4
        • Mak Cik Bawang Nak Masak says:

          Knp Izreen digelar …jering? Minta kupasan.

          20

          0
        • Anonymous says:

          JERING DGN IZREEN X DPT LARI

          5

          0
        • ude xleh trima knyataan says:

          Org klu x syg,dia x khwin snyp2. Dia x ada takut risiko brcerai. Tipulah ude ckp dh 2 tahun x ok. wayang jer. Klu gaduh ckt2 tu bkn tanda x ok bkn brmsalah. X ok bermasalah ni klu ko dh thp nk pisah atau dh x ada happy2 huha2 lg spnjng 2 thn tu. Yg sbnrnya si ude ni sgt x brpuas hati intan kantoikn dorng, sgt x brpuas hati intan x mnerima prbuatan dorng tu, dia nk intan luyu kuyu dn mnyerah saja apa yg ada hatta nk luah x puas hati pn x boleh lgsg, Bugimak jgk tu ude oi. At least intan terima jgk last2, tp kude ni mcm brdendam dn mula mrajuk mcm pondan.

          59

          0
        • Anonymous says:

          Jering tu kan hanyir dan agak berbau sis. Kiasan kpd perangai si Izreen tu kot. Bawang i tahu la…makcik yg suka mengecam sambil kupas2 bawang atau buat kerja dapur. Mulut sama naik dgn tangan.. bergosip. Hahah

          35

          0
        • ude xleh trima knyataan says:

          Lebih je tu. Dia yg brdrama hilang ingatan. Skng ni dia ingt klau dia ckp x syg la apa la si intan ni dlm hati akn brkata “omg22 mnyesal gilerr haku omg2 akhirnya cinta syurga ku suda x nak aku” kahkahkah ko ingt ko best?hewwww pls la woii.Klu jnis mcm ko ni lg bagus la kna cerai. org klu x ada hati dia stop smua dah xya nk berjela2 desperate nk tnjuk dia x ada hati weyh. ko sbnrnya hati x tenang dn tau silap sndiri tp cuba utk mlupakan konflik dlaman ko dgn mncari salah org lain. Diam je la ude bongok.

          15

          1
        • Anonymous says:

          bawang itu bawanglah..bwg putih dn merah.
          Jering itu jeringlah..yg muda buat ulam..dn jering tua buat msk lomak kuning campur pucuk ubi..

          4

          4
        • sambal says:

          jering x macam petai. petai walaupun ada bau sket tapi rangup berlemak. jering ramai org yg x tahan bau dia. tu la izreen…hihihiks

          21

          0
        • Anonymous says:

          SEJAK 2 TAHUN BERMASALAH SEBAB GARA2 KAU MULA MELAYAN JERING START DARI 2 TAHUN LEPAS. KAU CARI OREN MEMANGLAH AKAN RASA OREN, KAU CARI MASALAH MEMANGLAH AKAN TIMBUL MASALAH DALAM RUMAHTANGGA.

          17

          0
        • Anonymous says:

          kenapa muka izreen langsung tak ada nampak manis dan indah ye?tak buruk tapi kelihatan tak cantik. dan tak rasa nak tengok lama. kiranya lagi lama tengok lagi nampak tak lawa walaupun kalau ikut standard boleh masuk katagori ada rupa tapi rasa feel tu nampak macam dia tak lawa. sebelum dia buat kes ni lagi dah rasa tak ada yg menarik pada dia, inikan lagi sekarang, dah nampak buruk je rupanya. macam muka nenek kebayan masa melakukan penyamaran muda.

          34

          1
        • Mat Sahdo says:

          sudah2 la..dah x de jodoh. move on lah everyone…buat kemurungan je.
          hari jumaat ni kot…happy la sikit mod. okay, nk pergi solat. see ya later..

          20

          0
        • Anonymous says:

          @Anonymous. March 23, 2018 at 12:25 pm…muka izreen tak de aura atau dlm islam dipanggil “nur”. baru2 ni ada ustazah terangkan pasal benda ni. nur kita ada 3 lapisan. setakat pakai tudung je dan solat tak cukup.
          nk keluarkan nur tu ada teknik2 nya. salah satunya memahami/mendalami quran secara mendalam. lupa pulak nk record masuk youtube. amat bagus penerangan ustazah kt astro 106 oasis tu.

          16

          0
        • Anonymous says:

          ha..dah jumpa. bermula diminit 5.53

          32

          0
      • Anonymous says:

        member aku ada kes camni
        diam sediamnya bila tau laki kawin lain
        kata la apa pun hati dia da mati katanya untuk laki dia tapi demi anak2 dia teruskan juga takmau berpisah
        sampai satu tahap dia hilang sabar kot bila laki bawak balik bini baru
        ambik ko bertembung masing2
        pelagi yang diam selama ni p langgar keta laki dengan bini baru
        mujur x mamp*s je dua2
        so, moralnya jangan main2 ye dengan orang diam ni

        53

        0
        • akak semi bawang says:

          kesabaran orang ada batasnya. jgn dipijak kepala isteri. tu ha mcm kes si ziana zain…dah hilang sabar le tu sampai report polis.kalu dh sampai ke tahap itu, jgn cakap berbunyi..pergi balai..cerita sane hanat.
          end of story.

          26

          0
    • Anonymous says:

      mana boleh.., baru smlm dpt status janda…surat cerai pun belum di keluarkan. selagi belum surat cerai blum dpt..burukkn izreen/kude..selagi..boleh.
      menyampah dn menyirap drh aku lah.

      Utk pengetahuan INtan, bila surat cerai di keluarkan suatu hari nnti, ko amek dua2 tu..jgn bgi bkas laki pegangpun..
      nayakn dia..biar ssh dia nk apply apa2 pun.
      nnti kalau bkas laki dpt, dia ajak ko jumpa..dia ayat ko..ssh nnti.

      11

      3
      • MissLittleC*nt says:

        kenapa nk marah2. bukan laki ko….

        6

        7
        • Anonymous says:

          Kesian…ko mana tau..hti mcm jering jugak kn

          2

          1
        • MissLittleC*unt says:

          kita tak tahu masaalah dalaman they ols. byk korang komen2 ikut hati sesedap mulut. mungkin si bekas isteri layanan kurang? mungkin layanan diranjang.. failed 2 out of 10? atau bau ketiak?
          banyak lah faktor2 nya. korang bukan pernah duduk sebumbung pon. hya mengharap blog2 gosip sebagai bahan rujukan korang. sorry, im a deep thinker. like in islam..it is called.. jodoh. don’t be emotional lah aunty onion.

          15

          14
        • Anonymous says:

          x kn nk melayan sebaik mgkn je setiap hari..kerja2 lain nk jugak di uruskan…asik di rjg je pun boleh cerai tau. Mana nk lipat baju nyer, mana nk basuh , mana nk msk, anak itu ini mcm2 mau dn minta apa2.
          Jadi isteri byk benda nk buat tau..kerja rmh lagi byk dri kerja secretary atau kerani..atau customer service.

          Hanya lelaki mcm Kude ni je yg x tau appreciate..

          18

          1
        • kucing mulut kurap says:

          bodohnya kau ni.. like in islam konon..dalam islam kawin tu bukan sbb nk main kt ranjang je bukan sbb bau wangi je..konon nk sebut psl agama..puih!

          13

          0
        • LittleMissC*nt says:

          It takes 2 to tango… masing2 ada kekurangan! Dlm penceraian..dua2 tewas! Baca dan move on. X perlu nk maki hamun. Ude pun x tahu yg korang naik darah sbb dia!

          2

          9
        • Anonymous says:

          Habis klu ada prob gitu2 tilam lembab ketiak lembab bagai ,lulus la ye utk si laki buat aktiviti jering dn yg betina brhbungan ngn suami org?Apapun prob ciput kejadah tu,bkn tiket nk kata oh ok la tu kude dn jering buat cmtu sebab blablabla. Ini level lain. Salah tetap salah. Naya tetap naya. Setiap mslh rumahtgga ada caranya nak setel atau nak brbincng. Ataupun cerai la dulu sblm pasang lain kan. Hakikatnya memang dua2 tu tngh sundal masa tu jadi sngkut la,gunakan prob ciput msng2 utk mmbuang rsa brsalah dan merelakan diri disundali antra 1 sama lain. Itu je pun.

          3

          0
        • kucing mulut kurap says:

          well my words are directed to u MissLittleC*nt bukan si ude tu..cz it takes a whole new level of idiocy to take side of that man and salahkan problems in bedroom or physical appearance of the late wife to get herself divorced.

          so much for a deep thinker. heh

          1

          0
    • Anonymous says:

      Dunia ni musnah bukan sebab orang jahat… Tapi sebab orang baik yang mendiamkan diri bila nampak kejahatan..

      34

      0
    • lina says:

      sebaiknya Intan diamkan aja .. terima takdir Allah. X perlu nak balas2 .. focus for yr future inshallah aman. forgive and forget .. Less is more.

      6

      24
      • lily says:

        tak kena kat kau, boleh la kau suruh diam. sekarang ni aku rasa kau yang patut diam, tolong uruskan hidup kau sebelum menyebok pasal masalah orang

        5

        0
      • Not Lina says:

        oiii Lina! jangan nak senang2 kata takdir seolah kau menyalahkan takdir Allah ya. Yang baik datang dari Allah, yang jahat perbuatan kita sendiri. Allah bagi akal, supaya kau tak bahalol bertindak begini lah. talaq di tangan lelaki, nak berkhawin sorang lagi pun di tangan lelaki, tetapi kalau kau bahalol, tak tau nak kemudi hidup berpoligami, cerai bini tanpa sebab kukuh jangan nak kata ini takdir Allah.
        sebenci2 aku dgn lelaki bahalol aku lagi benci orang yang bila benda macam ni jadi kata dah takdir , dah takde jodoh.
        otak jangan letak kat lutut boleh? jangan jadi perempuan lemah terima aja apa jantan buat sesuka hati.
        mnove on move on la, kalau aku bagi je sebijik dua kat jantan macam ude ni.

        2

        0
    • cointspek says:

      nak diam mcmna lagi. diam bertempat biarlah kak oiii,,,ni sampai pijak kepala orang, fitnah bukan2. kdg2 kita kena voice out untuk clearkan keadaan maruah sendiri. si intan ni skrg takda siapa nak bela dia dah laki pun xdak dah. bekas laki buat fitnah kalau ko kat tempat dia takkan ko diam xberkutik langsung bunyi? anak makin besar bila diam2 sabooo sabooo sampai semua org salah faham dan buruk reputasi diri yang memang tak salah apapun ko rase???? jangan ingat orang diam ni sebab reda..diam untuk tegak kebenaran tu xbertampat. diam dan bersuaralah ikut keadaan . itu beza orang meroyan dengan bersuara untuk maruah diri.faham tak???

      30

      0
    • Anon says:

      Asyik nk DIAM jer
      Lemak berkriim lah kude dan jereng
      Memutar cerita.
      Sekali dua intan perlu juga bersuara.

      0

      0
  2. Min Mentol says:

    Takpo la Intan..org buat salah memang macam tu…dia kata buat drama la sebab tengok ang laku keras la nihh..yang nu plak tenggelam..takyah dikenang taik lalat tu Intan..taik akan tetap jadi taik..usaha untuk diri sendiri dan anak-anak..la ni dia tengah syioq dengan yang baru…wpun 2nd hand..ang buktikan bahawa ang janda yang ada maruah

    27

    0
  3. wekkkkkkk says:

    AKU SIARAN HIBURAN MELAYU NI MMG KURANGLH NK LAYAN.
    TAPI KISAH ARTIS DLM BN NI MMG SENTIASA ADA DLM KOTAK FIKIRAN…ADA MASA LAYAN..X ADA MASA BIAR JE.

    “SETAU SAYA SI SONDL JERING NI KN DH BUAT KENYATAAN AWAL TAHUN 2017, DIA KATA..DIA X KISAH BERMADU”…MAKNENYA MMG AWAL 2016 TULAH BERMULA NYA INTAN BERDUKAL LARA DN MASA TU TENGAH HAMIL..MASAKAN ANAK YG KECIL TU DAH MASUK UMUR 2 TAHUN KAN.
    BINI HAMIL,,KO BUAT HAL
    ESOK SONDOL JERING HAMIL..HARAP KUDE TU BUAT HAL JUGAK..

    24

    0
  4. nnn says:

    rasanya intan bukan nak gaduh dgn ude…dia dh move on pun…x ckp apa2..tp slps kenyataan ude kelmarin kita sebagai netizen pun rasa terkilan..apatah lg intan..tkpela ..semoga Allah beri yg baik2 utk intan..

    ude ckp dia x nk buka aib intan..tp dia kata juga intan jgn berdrama air mata..dia yg serumah dgn intan dia tahu la intan cmna..adeh..ayat mcm tu pun sebenarnya dh mengaibkan

    41

    0
  5. Anonymous says:

    ku sangka panas hingga ke petang…rupanya malam2 pun panas..

    2

    1
  6. Anonymous says:

    perangai kucing dn anjing..main tinggal.

    1

    3
  7. Boikot Perampas says:

    Ude… ckp jerlah terus terang yang kau tuh da xder selera ngan bini kau tuh… yerlahkan .. bini dok umah .. xbekerja .. kau kuar carik nafkah.. dalam mase yang samer “nyelam sambil minum air”… Bini da xcunlah katerkan… muker da comot… kenal plak ngan JANDA GEDIK .. Lakonan die aku suker tapi keperibadian die aku xminat langsong .. Ude da selesa tiap minggu jumper janda nie dalam Gempak Superstar, nampak plak berselera ngan janda gedik meleser dan try hard nak himpit Ude .. Ude plak seakan “jual murah” mase tuh langsong xingat yg die tuh laki orang… bini yg setia tgh menunggu kat umah… Anak masih perlukan kasih sayang bapak …bapak sedap menyundal ngan janda .. ulat da naik daun… yg sekor tuh pulak.. “air da naik kat kepaler” .. menjadiklah! Dua2 sundal … baguslah… Ingatlah Izreen… Kalau pasangan kau tuh sudah mempunyai isteri terlebih dulu dari kau… dan die buang isteri die kerane kau … kau agak2lah … adakah die akan setia dgn kau dan xkan menduakan kau spt yg bekas isteri dia lalui? Pikir2kanlah … WHAT GOES AROUND, COMES AROUND .. Jantan nie “kalau makanan kat umah da xsedap, dieorg akan selalu makan kat luar” (paham2lah yer) .. So Izreen.. rajin2lah masak kat umah yer … hehe :-)

    3

    0
  8. bawang gempak says:

    ok da bole tukar topik lain…

    3

    0
  9. ahli bawang semalaysia says:

    Tenang ke hidop kude dan jering tu sekarang..boleh hilang mood oo.. 1 malaysia kecam korang dua ekor..niat nak kenakan intan sebb nk lindung jering sekali terbukak aib sendiri..baling taik kena muka sendiri.. wanita penyabar jangan di cabar derrr.. #donemembawang

    15

    0
  10. mak cute says:

    Intan…please stop dr bg statement…keruhkan keadaan lagi ti dr org simpati jd meluat muak plak…biarkan si kude dgn kerang gelenyar tu…x luak pun xda suami cmtu…blom apa2 dh burukkan ex wife…

    jantan2 luar sana yg dah bercerai…contohi la yusri KRU & engku imran…xda burukkan ex wife..baru la professional

    17

    3
  11. nazeeya says:

    Aiyooyoo ingat nak bersihkan diri, bukannya bersih, lagi bertambah kotor, apa apa pun belajar dari kesilapan, 1 jari tunjuk orang yg empat lagi berbalik kediri sendiri.

    2

    1
  12. Zoe says:

    Move on Intan. Don’t get angry with your ex-husband….get everything. Tuntut semua yg boleh dituntut melalui mahkamah.

    11

    0
  13. damai says:

    org mcm Ude nie senang aja nak ajar dia, kalau keluar statement lagi menburukkan Intan, Intan just take legal action against him as defamation, x buka aib tapi dia sendiri yg dah buka aib Intan. Kalau lah wanita blh kahwin lebih pada satu, den wanita itu kahwin lagi satu senyap2 apa agaknya perasaan Ude yea, semoga lepas perceraian Intan lebih berjaya dlm hal dunia dan akhirat, biar Ude rasa menyesal ceraikan Intan

    10

    0
  14. MissFee says:

    CHECKMATE UDA!

    4

    0
  15. akak lidi says:

    elok2 bonda jaga aib ude… ude macam paksa2. kannnn bonda dah bersuara. patut ude tu diam je. nak jugak bukak cerita.

    8

    1
  16. Anonymous says:

    Intan…please tuntut hak2 intan di Mahkamah Syariah.

    1. Hak jagaan anak beri kpd Intan sbb anak kecik lagi;
    2. Nafkah anak Ude kena tanggung sampai anak tu dewasa;
    3. Nafkah iddah Intan selama 3 bulan;
    4. Mut’ah – sebab Intan diceraikan tanpa sebab;
    5. Harta sepencarian – semua harta yg dibeli dalam masa perkahwinan spt rumah, kereta, dsb
    6. Nafkah tertunggak isteri

    Tuntut Intan, jangan tak tuntut. Kalau takde duit nk upah lawyer, Intan boleh failkan sendiri. Ambik borang kat Mahkamah Syariah, nanti pegawai kat kaunter tu akan tolong bgtau mcm mana nk isi. Jgn takut Intan, ramai yg sokong Intan. Yg paling penting anak2 tu…jgn bagi hak jagaan kat Ude. Mut’ah pun kena tuntut juga. Suka2 dia kata dh takde hati…buang mcm kain buruk…

    Semoga Allah sentiasa memelihara mu dik…

    3

    0
  17. Anonymous says:

    Biar shjlh Intan/ude ..semakin di besarkn citer ni, nnti semkin parah..nti dlm kain pun nk di kaborkan..sampai butuh pun nk bagi tau nnti..ude nye kocik & pendek…(sebelum intan kuarakn kenyataan ini)…pasti marah jering sondol tu.

    hehehehehe

    2

    0
  18. wekkkkkkk says:

    hari jumaat yg mulia ni ..MENCARUT YE

    1

    0
  19. Anonymous says:

    hanat btol ek pangai si taik ni ek???

    ko da ceraikan bini ko..br ko nk bukak mulut citer itu ini..pesal?? sbb intan skg da femes job masuk sana sini?? sbb semua org berpihak pd intan??

    Yang si betina tu pulak dok diam cam cencorot dah naapa??? sbb tak laku and takut kena caci? hahahahh…bukan ke betina tu mulut laser ..bersatu la ngan uda bak otromen taro tangkis segala kata2 buruk yg dilempaukan kat korang 2 hekor ni….takut ler tewwwww..muahahahhahaha

    kemon intan..sila jadi janda berhias yang baik cantik dan pandai menjaga diri….pasang badan…upgrade ilmu…besarkan anak elok2..bia si taik tu nyesal nangis tepi ampai baju sebab nyesal tinggalkan u..

    izreen = sundal bolong tahap langit ke 88 ribu ratus juta mebius

    0

    0
  20. Acik Latino says:

    yang lepas tu udah le..
    sape buat salah Allah ada membalasnya
    sape buat baik Allah ada membalasnya
    tak payah kita nak gaduh gaduh buat tambah pening
    benda benda ni kalau anak anak jumpa buat malu je dan buat dorang malu je dengan kawan kawan dorang.
    semalam itu semalam. untuk hari ini dan esok kita cari sinar lain.

    5

    0
  21. Ryna14 says:

    Don’t test a woman’s memory. Kalau wanita bergelar ibu boleh ingat bila anak tanggal pusat, jangan mimpi nak putar belit other facts k.

    11

    0
  22. Anonymous says:

    Bonda dah habis tahap kesabaran tu..dia pun manusia biasa. Tu yg menjawap balik. Takpe bonda, lpas ni menuntut dgn ritrud mcmane cara nak tuntut nafkah. Jgn di biarkan org sana tu lepas tanggungjawab pd anak2 bonda.

    4

    0
  23. Anonymous says:

    Hidup ini umpama roda.

    1

    0
  24. shopia lorren says:

    Sebagai org Islam bykkn bersalawat intan..moga dpt sufa’at Nabi SAW..ikhlaskn diri..lpgkn dada..Allah bersama org yg teriniaya..
    Biarkn ude tu nk merepek n mereput lantak pi la..u dh takde dlm hati ude..hanya tuntut hak kamu ikut jln yg sebaik2nya..Kami semua doakn intan moga beroleh kebaikkn dunia n akhirat.
    Smoga Allah bukakn pintu ude utk lbh bertanggung jwb utk ank2 intan..Amiin..

    3

    0
  25. Anonymous says:

    Kude dah mula nak temberang….

    5

    1
  26. Anonymous says:

    masalahnya disini bukan intan x boleh nk move on tp pihak satu lagi takbur fitnah dia cuma nk perjelaskan je.

    5

    0
  27. Anonymous says:

    Kita tunggu dan lihat aje kesudahn izreen dan ude tu nti. Skrg xmau ckap byk. Tp lelaki mcm ude tu dah jelas2 lelaki xbertanggungjwb dn puas satu ganti baru.

    4

    1
  28. melati says:

    ” Satu jer nk ckp, kalau Intan Liana baca.!!! baik awak Diam jer Intan liana , bekas laki ko pun bukan ader apa2 pun (Kais pagi jr) nk kata ader rupa , muka cam timun kena gelek pun ader , ko tumpu kan lah tudung ko semasa org byk Beli ni, meniaga jgn buang Masa ada peluang pulun cepat2..tu jer nk ckp ..kikiki

    10

    0
  29. thuglife says:

    org kalo dh x suka.. mmg akn cakap benda x guna otak.. kalo dah salah,dia akan cuba cari salah org lain dari apa yg oprg lain tu buat.. dia diam tu kononnya dia xde buat salahla.. Intan plak sementara masih masyuk nie, fokus cari duit utk anak2.. so xyah nak bebankan kepala cita mengarut ude tu. masyarakt pun boleh pk.. biaq pi laaa..

    1

    0
  30. Anonymous says:

    Susah sangat kah nak minta maaf pada isteri dia. Dah lah ceraikan keluar statement takde hati. Patut dia lutut minta maaf pada mak anak anak dia sblm benda ni melarat. Kalau dia buat camtu, ada kemungkinan mereka cerai dgn elok. Ni si Izreen plak keluar statement awal awal bikin panas.

    2

    0
  31. Anonymous says:

    Cakap banyak x guna.boikoi jer jering n kekuda ni habis2,baru diaorang tau skit langit tu tinggi ke rendah

    1

    0
  32. fafau says:

    ok.
    intan dh janda.dia mungkin move on.
    sekarang ni kite nk buat apa?

    0

    0
  33. Anonymous says:

    eh mana iklan nara n wife ke Taiwan guna turban zouk? dah padam ke/?ahaha

    0

    0
  34. Ayuriz says:

    Bila dah dh ada yg bru..yg lme tu ngta2 mcm2 …klu bermasalh…npe xselsaikn…kwin lain blh lk kn…kude oo kude…

    0

    0
  35. Kaknab says:

    Aku Tak kata Kat intan, aku mengata kakak Ipar aku.yg lemah lembut, bertudung tutup dada…sopan santun ibarat perempuan melayu terakhir…tapi dalam lemah lembut, sopan dan aurat terjaga….akhlaknya tidak, silaturahim x jaga. Org tua termasuk mak mertua x dihormati. Semuanya dikontrol oleh dia…semuanya tentang family belah dia…sampai mertua kena strok kau x datang jenguk.jika satu hari abang aku berjumpa wanita lain dan menyunting jadi bini kedua….dan bini kedua tahu jaga hati mak aku dan abang aku…..aku sendiri akan sponsor majlis mereka. Aku just pelik…mak ude terima izreen dengan mudah. Dan aku xkan cepat percaya dengan airmata wanita dan lemah lembutnya….

    3

    1
    • apeeee says:

      yes aku mula2 follow isu ni pun berfikir point yg sama..pernah terjadi pd suara terdekat aku…jodoh yg dicari dan dipilih sendiri org makcik aku…calon yg terbaik dr kalangan keluarga kami..perempuan melayu terakhir la kire nye dia tu..tapi silaturahim antara keluarga belah suami x dijaga langsung..even mak mertua yg pilih die pun rse kecewa n kecik hati…

      tp bila tgk gambar2 intan ngn keluarga mertua nmpk diorg rapat..hubungan antara biras pun nmpk kamcing…dgn mak mertua pun byk gambar bersama2…mungkin intan bukan dlm kategori di atas.

      0

      0
  36. Anonymous says:

    Bila bekas isteri buka cerita, kata diaibkan, tahu pulak malu.. buat perkara mengaibkan tak pulak ada rasa malu. Luahkan apa yg intan rasa.. drpd diam dan terus dibuli…

    0

    0

Leave a Comment

Optional