June 24th, 2016

Pada hari Selasa yang lalu, selepas selesai menunaikan solat terawih, Abang Nara pun duduk bersantai di atas sofa. Tenang rasanya apabila isteri tercinta sudah berjaya menidurkan anak-anak. Boleh la nak rileks sikit. Tengah syok duduk sambil tak buat apa, bini Abang Nara datang dengan muka comelnya dan berkata “Abang cepat bukak Astro Ria tue ada Akim dan Stacy kat MeleTOP”.

stacy akim raya

Sambil melentokkan kepala ke bahu isteri tercinta, Abang Nara pun duduklah melayan gelagat Akim dan Stacy di dalam MeleTOP. Kelakar jugak rupanya laki bini nie. Seronok mendengar cerita Akim tentang perangai Stacy yang liat nak bangun sahur. Ada sekali tue siap Akim kena marah sebab kejutkan Stacy. Kah, kah, kah. Teringat Abang Nara pun dulu pernah buat camtue kat bini masa awal-awal kahwin. Hehehe.

stacy akim raya

sweet gila pasangan suami isteri nie

Apa yang menariknya ialah semua detik-detik yang diceritakan oleh Akim dan Stacy di MeleTOP ini boleh ditonton di dalam web episod “Lebaran Akim dan Stacy”. Abang Nara dah layan dah kesemua 5 episod yang telah diupload ke applikasi Capture. Buat yang tak tahu, Capture adalah sebuah aplikasi simpanan foto khas untuk pengguna DIgi sahaja yang membolehkan penyimpanan gambar serta video yang diambil secara talian. Setiap pengguna Digi akan mendapat 30GB sehingga 100GB ruangan simpanan berdasarkan pelan Digi yang digunakan.

stacy akim raya

Sesungguhnya yang paling best episod MeleTOP Selasa lepas ialah apabila Akim dan Stacy berpadu suara menyanyi lagu raya mereka yang bertajuk “Lebih Erat”. Boleh tahan catchy jugak lagu nie. Comel je tengok Akim dan Stacy yang bakal menyambut Aidilfitri kali pertama sebagai suami isteri.

Banyak lagi gambar-gambar, video-video, cerita-cerita dan aksi-aksi ekslusif Akim dan Stacy yang anda boleh lihat dengan memuatturun applikasi Capture. Kalau tak tengok, memang serius rugi. Hanya perlu cari “Capture” di Apple Store atau Google Play Store. Jangan lupa ke laman web rasmi Digi https://capture-app.com/ms/ untuk mengetahui lebih lanjut tentang kehebatan applikasi Capture yang akan memudahkan anda menyimpan segala kenangan di dalam telefon pintar anda.


Comments are closed.

Loading...