February 14th, 2020

Majlis ‘baby shower’ dan ‘gender reveal’ sudah menjadi trend untuk bakal-bakal ibu pada masa sekarang menyambut kedatangan bayi dengan gaya barat atau moden. Hampir setiap pasangan selebriti yang bakal menimang cahaya mata akan mengadakan majlis tersebut bagi meraikan kelahiran anak mereka.

izara aishah

Baru-baru ini, pelakon Izara Aishah telah mengadakan majlis ‘baby shower’ yang berlangsung dengan cukup meriah sekali, dihadiri keluarga dan rakan terdekat.

Menerusi foto yang dimuat naik, tidak dinafikan Izara kelihatan berseri-seri dan anggun. Bagaimanapun, fesyen yang digayakannya mendapat kritikan daripada netizen.

“Dah nak jadi mak orang pun tak reti pakai seluar”

gender reveal izara aishah

Mengenakan ‘dress’ berwarna putih yang dipadankan dengan jaket berkotak pada bahagian luarnya, rata-rata netizen berkata pakaian Izara itu tidak sesuai dengan ibu mengandung selain ia kelihatan terlalu seksi.

izara aishah tidak pakai seluar izara aishah gender reveal baby shower izara aishah izara aishah

Izara mendirikan rumah tangga bersama Adib Khalid pada 17 November 2017 bakal menimang cahaya mata perempuan dan dijangka bersalin pada April nanti.

Kredit Foto : 712 Studios

12 responses to “Gaya Seperti Tidak Pakai Seluar, Netizen Kritik Cara Pemakaian Izara Aishah Di Majlis ‘Baby Shower’”

  1. Anonymous says:

    Tak tahu nk cakp apa…anak klur tgk gambar mak…anak malu

  2. Ratu Pinggiran says:

    Buat baby shower pakai la berjenis sikit.. Awak tu lawa dan suami loaded.. .bila pakai mcm tu nmpak selekeh.. Stail shirt tu saya pakai tidur bukan bila ada tetamu.. Duh!

  3. Anonymous says:

    Laki bini sdh biasa telanjang dari muda so kopek ini.
    Laki mass muda goggle je gambar dgn perempuan seksi.
    Bini pamer kopek

  4. Anonymous says:

    pakaian entah jenis aper gitu nak ikut sangat org barat yang tak betul..

  5. Anonymous says:

    cik ni islam ke?,,kalau cik ni islam,sy rasa cik ni dah kearah islam liberal..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini