Written by AbangNara | January 23rd, 2018

Setiap kali musim perayaan, Abang Nara pasti ternanti-nanti promosi yang bakal ditawarkan oleh Hermo.my. Confirm akan ada diskaun kaw-kaw, hadiah PERCUMA, tawaran best-best dan macam-macam lagi. Pucuk dicita, ulam mendatang. Bersempena Tahun Baru Cina tahun ini, Hermo tampil dengan promosi Lunar Love yang sangat-sangat mengujakan.

lunar love

Sebelum Abang Nara bercerita lebih lanjut tentang Lunar Love kempen ini, korang semua digalakkan untuk menjadi ahli Gold (pembelian terkumpul RM1000 ke atas) & Platinum (perbelanjaan terkumpul RM2000 ke atas) Hermo terlebih dahulu. Sebabnya? Banyak kelebihan yang bakal diperolehi seperti dapat akses awal untuk sebarang promosi, dapat diskaun tambahan, dapat hadiah eklusif dan macam-macam lagilah. Boleh ushar lebih lanjut di www.hermo.my.

lunar love

Contohnya untuk kempen Lunar Love kali ini, ahli Gold & Platinum Hermo boleh membawa pulang Lucky Pouch Maybeline yang bernilai RM40 dengan hanya berbelanja minimum RM188. Kuantitinya terhad sebanyak 1,500 unit sahaja. Siapa cepat dia yang dapat!!!

asdsada

Ok jom Abang Nara kongsikan apa yang best bersempena promosi Lunar Love Hermo kali ini:-

1. Hermo Lunar Love Angpao

lunar loveHa, tak ke nampak ekslusif bila korang bagi angpao kepada kaum keluarga dengan Angpao dari Hermo ini. Memang cun melecun!!! Cuma perlu belanja RM88 ke atas sahaja dan anda akan memperolehi angpao ekslusif ini.

2. 3 for RM48.88 (dari 29 Jan – 4 Feb)

hermo

Ha, kalau lipstik korang dah nak habis, inilah masa terbaik untuk membeli yang baru. Hanya dengan RM48.88 sahaja, korang boleh dapatkan 3 batang lipstik yang berlainan warna. Jenama L’Oreal pulak tue. Bukan calang-calang. Confirm berkualiti dan puas hati. Boleh ushar di sini.

hermo
3. 2 for RM58 (dari 5 Feb – 11 Feb)

hermo

Kalau bajet korang bulan nie tengah sempit, jangan risau sebab boleh dapatkan produk penjagaan kulit dengan harga yang amat berpatutan menerusi promosi Lunar Love Hermo ini. 2 produk hanya untuk RM58 sahaja. Memang berbaloi-baloi kan?

4. XOMO Deals

xomo

Setiap hari, “best seller items” pelbagai jenama terkemuka akan dijual pada harga rendah tak masuk akal bersempena XOMO Deals ini. XOMO Deals ini akan berlangsung sepanjang 3 hari bermula hari Isnin dan kemudian akan di”refresh” pada hari Khamis. Jadi korang kena bersiap sedia di hadapan komputer dan sentiasa pastikan laman web www.hermo.my terpampang di skrin komputer sepanjang masa. Memang harga yang ditawarkan kaw-kaw murah punya. Diskaun tahap tertinggi. Tak akan jumpa kat tempat lain dah. Hanya di Hermo sahaja!!

Ha sebelum terlupa, jangan lepaskan peluang untuk memenangi voucher bernilai RM150 dengan melakukan “Mandarin Orange Challenge”. Senang je caranya. Cuma buat seperti video di atas menerusi Facebook Live dan letakkan hashtag #MandarinOrangeChallenge. Lepas tue jangan lupa tag Facebook Hermo Malaysia dan 3 orang kawan anda. 10 yang terbaik akan memenangi voucher RM150. Senang je kan?

hermo lunar loveAbang Nara pun sekarang sedang sibuk ushar www.hermo.my untuk tengok nak beli produk kecantikan apa sebagai hadiah buat isteri tercinta. Antara yang mencuri perhatian Abang Nara ialah:-

1. Blusher Canmake Mat Fleur Cheek

hermo

Makin berseri-seri la muka wife Abang Nara lepas gunakan blusher Canmake Mat Fleur Cheeks nie. Designnya yang comel membuatkan Abang Nara terasa nak beli sedozen terus. Daripada review yang Abang Nara baca, rata-rata semua pengguna berpuas hati dengan kualiti produk nie. Confirm wife Abang Nara suka nanti.

2. Eyeshadow Palette?Kate Dimensional Palette EX2

hermo

Abang Nara dah dapat bayangkan isteri tercinta melompat kegembiraan apabila menerima Eyeshadow Palett Kate Dimensional Palette EX2 ini. Memang idaman semua wanita kot. Lagi-lagi jenama Kate memang popular dan terkenal dengan kualitinya yang awesome. Senanglah dia nak bermake up apabila keluar jalan-jalan. Boleh masukkan je eye palette nie dalam handbag. Mudah nak dibawa ke mana-mana.

3. Missha Time Revolution Night Repair New Science Activator Borabit Ampoule 50ml

hermo

Jenama Missha dari Korea ini memang popular di kalangan wanita Malaysia. Salah satu produk laku kerasnya ialah Missha Time Revolution Night Repair New Science Activator Borabit Ampoule 50ml. Malam-malam sebelum tidur boleh pakai. Esok bangun pagi kulit muka dah jadi macam artis Korea. Cun melecun, mulus dan bersih je. Siapa tak nak kulit yang camtue kan?

4. Botanic Heal boH Derma Water Ceramide Toner 150ml

hermo

Sekiranya anda mempunyai masalah kulit kering, lesu dan kusam, jangan lepaskan peluang untuk mencuba Botanic Heal boH Derma Water Ceramide Toner ini. Ramai yang dah guna dan ramai yang terkejut dengan perubahan kulit mereka. Terus nampak lembap, lebih anjal, dan kulit kering terus tiada. Memang power!!!

5. Swissvita Micrite 3D All Use Eye Cream
hermo

Kalau mata anda selalu ada “dark circle”, kelihat lebam, banyak kedutan dan sembam sentiasa, Swissvita Micrite 3D All Use Eye Cream boleh membantu anda menyelesaikan masalah ini. Fungsinya yang 3 in 1 menyebabkan ia memang popular di kalangan para wanita. Lepas ini tak adalah kena tegur “tak cukup tidur ke semalam?” apabila anda masuk ke pejabat. Mata berseri-seri bak sang puteri!!!

hermoBanyak lagi sebenarnya produk-produk dan promosi-promosi yang best bersempena kempen Lunar Love daripada Hermo ini. Kalau nak cerita satu persatu, sampai lusa pun tak habis. Cara yang paling senang ialah anda pergi ke www.hermo.my dan alaminya sendiri. Inilah peluang terbaik untuk mendapatkan produk-produk kecantikan yang telah lama korang idamankan selama ini. Satu lagi pesanan Abang Nara, jangan lupa LIKE Facebook Hermo Malaysia sebab di situ akan selalu di “update” promosi-promosi terkini dan terbaik. Selamat membeli-belah dan selamat tampil cantik bersama Hermo.

6 responses to Gatal Tangan Nak Klik Butang Beli Apabila Melihat Promosi Lunar Love Daripada Hermo Malaysia Ini

  1. Anonymous says:

    tak larat la nk beli produk2. sama je kesan…sorry.

    2

    0
    • Kucing says:

      Same lh..dh habis beratus tp tk de perubahan. Baik cuba kaedah home remedy. Bebas bhn kimia

      1

      0
      • Anonymous says:

        sya baru cuba guna aloevera ..beli kt pasar. sebelum mandi sya potong kecil dan kupas sapu ke muka. sumpah..ada beza muka segar kulit xkusam.. dlm masa satu minggu sahaja. satu pelepah baru rm 5 hengget!

        2

        0
  2. ikan says:

    aku sejak2 tau psl hermo ni last year, asek nak membeli je. tp yg murah2 ajela. suka sgt naruko raw job essence.

    0

    1
  3. Anonymous says:

    mcm x konpiden je produk2 ni. bagus ke? mcm cannot lahhh.

    0

    0
  4. Coach Yen says:

    Sblum ni ntah bapa byk produk local yg aku pakai n buat aku trpikiaq bodohnya aku beli produk yg sama cuma jenama lain2 atau lbh tepat produk timbang kilo..huwaa sjk 4 thn lps aku pakai produk yg juai kt Watson ja..terbukti diuji di makmal.

    2

    0

Leave a Comment

Optional