Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Garang Baru Orang Takut, Jadi Lembik Orang Pijak Kepala Kita Macam Lapik Kaki – Sharnaaz Ahmad

Sebelum ini, ramai kata wajah pelakon Sharnaaz Ahmad nampak sedih dan memendam seribu satu rasa.

Advertisement

Terbaru, menerusi perkongsian di Instagramnya, Sharnaaz berkongsi foto terkininya dan mengakui dirinya sudah bangkit dari segala kesulitan, semakin kuat serta tabah menghadapi segala dugaan dalam hidupnya.

Sharnaaz juga sempat berpesan dan berharap orang ramai tidak mudah mengambil kesempatan terhadap orang lain. Ada kalanya kita harus menjadi garang barulah orang takut dan hormat, jika kita terlalu lemah pastinya akan ditindas.

Rata-rata pengikutnya juga berharap agar Sharnaaz akan terus kuat dan sabar menghadapi segala pancaroba. Memang bukan mudah bila dihimpit dengan dugaan yang berat, tetapi jangan pernah mudah putus asa mahupun menyalahkan diri sendiri atas apa yang berlaku. Kita doakan yang terbaik buat Sharnaaz.

Sumber Berita : Astro Awani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 Comments

  1. goal digger

    March 22, 2019 at 6:22 am

    garang dgn kurang ajar lain bro. kau tu kurang ajar dgn org! masih igtkah kau hina fattah amin semata2 nak backup belah mentua kau? sdgkan org tu diam je xcakap apa. ni lah namanye KIFARAH bro. skg ko plak mendapat dgn family gomo kelate gomo tu. no money no talk

  2. Anonymous

    March 22, 2019 at 1:38 am

    slalu tgk ko ne garang.. ckp tak kalah.. dah kenapa when it comes ur marriage jd mellow? wife tu pun perempuan.. kalau kena caranya, insya Allah lembut jdnya.. wife skrg ramai yg boleh berdikari.. therefore, dorang ada pandangan sendiri yg mgkn boleh rendahkan ego ko sikit.. jd pepandai la nak tolerate cmana.. jgn dia keras, ko pun nk tunjuk ego ko kononnya lelaki lah ketua keluarga.. once in a while, lelaki pun kena mengalah juga bukan untuk tunjuk ko lemah tp untuk tunjuk toleransi dlm rumahtangga.. n yes.. please la wey jgn share mellow heart ko kt public.. p la share ngan someone yg boleh bantu ko dlm masalah rumahtangga ko ne n yep jgn lupa dekatkan diri ko dengan Allah.. He definitely will show u the way..

  3. kiah

    March 21, 2019 at 10:06 pm

    Satu je nak ckp….kalo jantan biasanya jarang buat statement sentap and merapu2 ni lagi2 kt insta…ker sebab artis…drama lebey……mcm perangai arbok lah…

  4. Anonymous

    March 21, 2019 at 6:34 pm

    Garang dgn yg x setaraf.. Dengan bangla / pondan/ faiz ruslan je dia berani…

  5. Aida Musa

    March 21, 2019 at 5:00 pm

    Kau memang suka bergaduh kan? Bajet samseng. Kalau di luar begitu, di rumah pun sama. Dapat pula wife yang garang macam wife kau, merana lah jiwa hehe .. bini kau yang garang sebenarnya, kau baran. orang lelaki kena kerja. Kerja la apa pun asal halal. Keluar rumah kejap setengah hari then balik, baru wife tengok kau ni ada wawasan hidup. Keluar bekerja mksud aku. Hujung bulan bagilah walau 500 dekat wife, lepas tu tolong rajin2 bantu di rumah (walaupun kau dah ada maid), cakap dgn kasih sayang & romantik dgn wife. Walaupun kau tak kaya, sure wife kasih punya ..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top