March 28th, 2019

Pelakon Janna Nick dikenali sebagai seorang yang ‘happy go lucky’ dan diminati bukan sahaja kerana bakat lakonannya tetapi penampilan beliau yang manis dan comel. Walaupun lebih selesa berambut pendek, Janna tetap membuatkan ramai lelaki diluar sana ‘cair’ dengan kecantikannya.

Bagaimanapun, lumrah hidup sebagai selebriti popular pasti apa yang beliau lakukan akan menjadi perhatian ramai. Terbaru, Janna menerima pelbagai kecaman gara-gara memuat naik foto dalam posisi yang agak kurang manis dipandang.

Agak mengiurkan, rata-rata netizen menasihati Janna untuk tampil lebih sopan. Kenalah jaga kelakuan jika hendak kekal lama dalam industri.

Mungkin selepas ini Janna kena lebih berhati-hati apabila ingin memuat naik foto di media sosial agar tidak timbul sebarang kontroversi.

47 responses to “Gara-Gara ‘Posing Maut’ Ini, Janna Nick Dikritik Netizen”

  1. Anonymous says:

    bontot jenab ni mmg beso

  2. likiwidi says:

    nothing is wrong dengan gambar tu. Malaysian yg byk sgt fikir bukan2

  3. ex fans lofa says:

    gamba tu tak jd masalah kalau caption die tak mengundang.. ko tgk caption die
    dengan pose die mmg ke lain la orang laki pk. hm..

  4. Anonymous says:

    mcm gatal pun ada.. time2 camtu la gigih nk berphoto.

    sudaaaahhhh!

  5. Tok Sidai says:

    Sebelum nk panjat klik dulu kasi bulat lurah kasi habis nmpk. Awal2 x pulak ko suruh snap. Puihhh.. motif sgt!