Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Gara-Gara ‘Posing Maut’ Ini, Janna Nick Dikritik Netizen

Pelakon Janna Nick dikenali sebagai seorang yang ‘happy go lucky’ dan diminati bukan sahaja kerana bakat lakonannya tetapi penampilan beliau yang manis dan comel. Walaupun lebih selesa berambut pendek, Janna tetap membuatkan ramai lelaki diluar sana ‘cair’ dengan kecantikannya.

Advertisement

Bagaimanapun, lumrah hidup sebagai selebriti popular pasti apa yang beliau lakukan akan menjadi perhatian ramai. Terbaru, Janna menerima pelbagai kecaman gara-gara memuat naik foto dalam posisi yang agak kurang manis dipandang.

Agak mengiurkan, rata-rata netizen menasihati Janna untuk tampil lebih sopan. Kenalah jaga kelakuan jika hendak kekal lama dalam industri.

Mungkin selepas ini Janna kena lebih berhati-hati apabila ingin memuat naik foto di media sosial agar tidak timbul sebarang kontroversi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 Comments

  1. Anonymous

    March 31, 2019 at 4:53 am

    bontot jenab ni mmg beso

  2. likiwidi

    March 29, 2019 at 9:50 am

    nothing is wrong dengan gambar tu. Malaysian yg byk sgt fikir bukan2

    • Anonymous

      March 29, 2019 at 2:02 pm

      pose vs caption tu yg mengundang… kt bawah nmpk bontot bulat mcm khinzir

  3. ex fans lofa

    March 29, 2019 at 8:17 am

    gamba tu tak jd masalah kalau caption die tak mengundang.. ko tgk caption die
    dengan pose die mmg ke lain la orang laki pk. hm..

  4. Anonymous

    March 28, 2019 at 11:51 pm

    mcm gatal pun ada.. time2 camtu la gigih nk berphoto.

    sudaaaahhhh!

  5. Tok Sidai

    March 28, 2019 at 11:48 pm

    Sebelum nk panjat klik dulu kasi bulat lurah kasi habis nmpk. Awal2 x pulak ko suruh snap. Puihhh.. motif sgt!

Loading...
To Top