Written by Bella | March 28th, 2019

Pelakon Janna Nick dikenali sebagai seorang yang ‘happy go lucky’ dan diminati bukan sahaja kerana bakat lakonannya tetapi penampilan beliau yang manis dan comel. Walaupun lebih selesa berambut pendek, Janna tetap membuatkan ramai lelaki diluar sana ‘cair’ dengan kecantikannya.

Bagaimanapun, lumrah hidup sebagai selebriti popular pasti apa yang beliau lakukan akan menjadi perhatian ramai. Terbaru, Janna menerima pelbagai kecaman gara-gara memuat naik foto dalam posisi yang agak kurang manis dipandang.

Agak mengiurkan, rata-rata netizen menasihati Janna untuk tampil lebih sopan. Kenalah jaga kelakuan jika hendak kekal lama dalam industri.

Mungkin selepas ini Janna kena lebih berhati-hati apabila ingin memuat naik foto di media sosial agar tidak timbul sebarang kontroversi.

47 responses to Gara-Gara ‘Posing Maut’ Ini, Janna Nick Dikritik Netizen

  1. hulalalala says:

    netizen pn sikit2 nk compare ngn ctdk..ingat ctdk tak teringin ke posing ghupe itu. disebab kan dh ade title..tak dia nk buat mcm tu..malu la weii..tak yah la compare sgt.. ctdk tu umur brape..si jana ni umur brape..

  2. Chohkri Yulis. says:

    Dh agak mesti mst up psal ni. Aritu Kisya Nick posing cmni ni gk. Dua2 bdan bontot mantap mstla de org kecam lg yg nakal. Yg penting Janna jgn mlenting sgt suda. Terang2 ksilapan sendiri.

    • Anti Netizen Haprak says:

      kalu sajat ke.. sapi ke kemain kecam. pompuan berloceng lah..apalah. yg ni knp ada double standard. aurat tetap aurat ye. hipokrit betol netizen msia. lelaki maupun pompuan dah xde kemaluan!

  3. Ishishish says:

    Mcm xde mende je posing camni. Kat mana yg teruknya. Duh! Sensitif sgt

    • Anonymous says:

      Tak teruk ke selambak mcm guni beras herba ponik Faeza camtu sis.

    • Eurghhhh says:

      bukan sensitif, awak tu perempuan. besok anak cucu tengok ni ke nenek aku dulu. x malu ke? retis, bila berhijab tau pulak suruh media jgn korek gambar2 lama. waktu muda x pikir panjang. ni lah susahnya sbb kita bukan muda selamanya!

    • WickEd says:

      Tula aku tgok pun takde apa..kat luar tu lagi teruk…aduh…

      • fifi says:

        Aku tgk pun ok je cuma mungkin dia patutnye ltk la icon ape2 tutup bontot & bijakla sikit tulis caption tu. Artis byk peminat yg mmg ko x kenal asal usul so dorg confirm akan guna socmed utk mengutuk & cyber bully. Sian aku tgk byk retis kurg bijak….

  4. Anonymous says:

    Mcm mana ya panjat batu cara sopan? Bingung dgn org melayu ni…. mata dan otak tidak boleh fikir kelain2
    Kalau mereka nampak org sabah yg tua2 pun pakai short pants mati kejung …
    Nampak dalam sukan pun sampai terkangkang2 orang buat rock climbing tu…

    • Wtf? says:

      Kalu x nk kena kecam xyah le upload hawau. Yg ko bangang tayang jubor selambak pehal lepas tu nk salahkan org luar pulak? You ask for it, bitch and you get it lah. Simple je..

    • Anonymous says:

      X perlu panjang. Ambil biasa je. Ni time kangkang sibuk ko posing. Mcm binate!

  5. Get real says:

    Ini lelaki ke pompuan?

  6. Anonymous says:

    besar nyer punggung bila pose gitu… yg kt bawah tgk atas nmpk bak bontot ba bi ler
    pose bentuk bontot bab* pun nk showoff ceeh

  7. yuck buruk says:

    rupa macam ni pon boleh jadi artis ?

    body lagi lah tak payah cerita, OUT, macam mak orang. Betis macam gajah. Posing mengiurkan ?

    Baik tengok Sherry Alhadad je.

  8. Hamba Allah says:

    Allahuakbar.. Malula sikit.. Tutupla aurat tu.. Pakai bj yg labuh tutup punggung.. Dulu kontroversi tunjuk punggung, bj ketat kt melodi.. Mati tu tak kira waktu.. Moga sempat kita semua bertaubat..

  9. Yekeni says:

    Hai lah melayu. Kalau yg jantan, bila tengok gambar pompuan, mata ke boobies dan assies. Itu saja yg ada kat kepala otak yg sempit tu. Kalau yg pompuan, yg mengata tu mesti yg acah2 warak, sesuci lebaran, atau yg debab, badan terboroi, naik tangga sikit dah sesak…. Gitu eh? It’s a sporty pic. 1st thing that should come to mind is, wow! The stamina! I wonder whether I can do that! And if I can’t, time to buck up and hit the gym!

    Bangsa yg negative memang tak kemanalah…

    • Mot says:

      Agree! she was climbing,not posing.haih la malays

      • Sedih Lah Kauuu says:

        mat salleh yg org2 biasa pun x buat perangai camni kak oi. akak nak jadi bini tarzan teruskan tpi jgn nk salahkan bangsa. mana2 bangsa pun ada yg sopan dan ada yg xmalu mcm akak ni. maruah ada ke lagi?

        • Anonymous says:

          Yessszahhh.. betol! Nak main isu bangsa pulak, padahal retis idola diaorg yg bangang..fans pun sama bangang!

    • Anonymous says:

      Aurat tetap aurat sis. Hukum tetap hukum. Jangan nk menegakkan benang basah. Bila org caci agama kita, kita marah tpi seagama jugak yg merelakan perbuatan mungkar. Mengucaplah, Allah perhati gelagat kita…

  10. aih says:

    nak panjat kena pakai baju labuh kut.. dia bukan posing.. mungkin cara dia la dengan punggung dia tu.. however, nice ass there… solid… untung bakal husband..

  11. Sue says:

    Motif nk tayang bontot ..nmpk pun tau! Panjat konon. Hey woman. pesal tak ambik angel lain yg lebih senonoh setannn?

  12. Anonymous says:

    Busok!!

  13. Anonymous says:

    Aurat ko bersepah satu Msia org tengok eee.. sedihnye.

  14. Anonymous says:

    Pompuan yg telah dipengkidkan..mcm ni la!!

  15. Anonymous says:

    Jgn heret bakal suami korang ke neraka ye….

  16. Tok Sidai says:

    Sebelum nk panjat klik dulu kasi bulat lurah kasi habis nmpk. Awal2 x pulak ko suruh snap. Puihhh.. motif sgt!

  17. Anonymous says:

    mcm gatal pun ada.. time2 camtu la gigih nk berphoto.

    sudaaaahhhh!

  18. ex fans lofa says:

    gamba tu tak jd masalah kalau caption die tak mengundang.. ko tgk caption die
    dengan pose die mmg ke lain la orang laki pk. hm..

  19. likiwidi says:

    nothing is wrong dengan gambar tu. Malaysian yg byk sgt fikir bukan2

  20. Anonymous says:

    bontot jenab ni mmg beso

  21. Abg 10 Inci says:

    fuiii ni kalau dia kemut, mmg pancut abg