April 21st, 2020

Gara-gara menghantar mesej dengan emoji cium dan panggilan manja kepada suami orang, ada pihak menuduh usahawan kosmetik Joy Revfa sebagai ‘perempuan jalang’.

joy revfa digelar perempuan jalang

Enggan salah faham terus timbul, Joy atau nama sebenarnya Siti Arifah Mohd Amin  tampil memohon maaf dan menjelaskan mesej tersebut dihantar secara rambang.

Dia sendiri tidak mengetahui dalam kalangan stokis dan ejen produknya ada lelaki yang sudah berkahwin memandangkan gambar di aplikasi WhatsApp tidak menggunakan foto sebenar.

joy revfa digelar perempuan jalang joy revfa digelar perempuan jalang

Perkongsian Joy itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, ada yang menganggap wanita yang menuduhnya itu terlalu sensitif sehingga timbul salah faham.

Sumber Berita : mStar Online


5 responses to “Gara-Gara Mesej Suami Orang, Joy Revfa Digelar ‘Perempuan Jalang’”

  1. Anonymous says:

    ????

  2. Anonymous says:

    Apa lah. Hal kecik je pun. Bukan dia tau yg txt tu lelaki. Aku yang lelaki ne pun di ‘sis’ kan bila ada yang order nak beli popia.

  3. Khairil says:

    Berlaku salah faham. Kesalahan kecik jer pun.

  4. Leyla Biru says:

    La hai.. Sian plak.. X pasal2 kena panggilan tu.. Pada hal bukan slah dia pon.. Sabaq lah ya.

  5. Xura says:

    Sanggup maki org mcm tu…bkn personal msg..wanauzubillah..harap2 dia xde keturunan…akhir zaman ni….mcm2 cash return bck kt diri sndiri

Leave a Reply to Leyla Biru Cancel reply

Loading...