Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Gara-Gara Mesej Suami Orang, Joy Revfa Digelar ‘Perempuan Jalang’

joy revfa

Gara-gara menghantar mesej dengan emoji cium dan panggilan manja kepada suami orang, ada pihak menuduh usahawan kosmetik Joy Revfa sebagai ‘perempuan jalang’.

joy revfa digelar perempuan jalang

Advertisement

Enggan salah faham terus timbul, Joy atau nama sebenarnya Siti Arifah Mohd Amin  tampil memohon maaf dan menjelaskan mesej tersebut dihantar secara rambang.

Dia sendiri tidak mengetahui dalam kalangan stokis dan ejen produknya ada lelaki yang sudah berkahwin memandangkan gambar di aplikasi WhatsApp tidak menggunakan foto sebenar.

joy revfa digelar perempuan jalang joy revfa digelar perempuan jalang

Perkongsian Joy itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, ada yang menganggap wanita yang menuduhnya itu terlalu sensitif sehingga timbul salah faham.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    April 21, 2020 at 5:49 pm

    ????

  2. Anonymous

    April 21, 2020 at 3:04 pm

    Apa lah. Hal kecik je pun. Bukan dia tau yg txt tu lelaki. Aku yang lelaki ne pun di ‘sis’ kan bila ada yang order nak beli popia.

  3. Khairil

    April 21, 2020 at 2:06 pm

    Berlaku salah faham. Kesalahan kecik jer pun.

  4. Leyla Biru

    April 21, 2020 at 1:35 pm

    La hai.. Sian plak.. X pasal2 kena panggilan tu.. Pada hal bukan slah dia pon.. Sabaq lah ya.

  5. Xura

    April 21, 2020 at 1:18 pm

    Sanggup maki org mcm tu…bkn personal msg..wanauzubillah..harap2 dia xde keturunan…akhir zaman ni….mcm2 cash return bck kt diri sndiri

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama