Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Gara-Gara Cabaran Telefon Bekas Kekasih Untuk Cakap ‘Sorry’, Sufian Suhaimi Dikecam Mainkan Hati Wanita

Siapa sangka penyanyi Sufian Suhaimi sanggup menyahut cabaran diberikan oleh stesen radio Era FM dimana beliau perlu menghubungi bekas kekasihnya hanya untuk mengucapkan perkataan ‘sorry’.

Advertisement

Agak menggelabah pada mulanya, Sufian akhirnya berjaya juga melaksanakan cabaran itu.

Bagaimanapun, ada segelintir netizen berpendapat cabaran itu tidak sopan kerana kata-kata maaf yang diucapkan sememangnya tidak ikhlas dan dijadikan bahan lawak pula. Mereka menganggap Sufian ibarat mempermainkan hati wanita.

Namun, masih ada juga yang terhibur dengan gelagat penyanyi itu yang dikatakan agak ‘sempoi’. Apa pula pendapat anda tentang cabaran seperti ini? Betul ke tidak menjaga sensitiviti orang lain?

Kredit Video : YouTube ERA

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. Nana Ker

    April 4, 2019 at 12:59 pm

    Not funny doe. Not funny.

  2. zaza

    April 4, 2019 at 12:47 pm

    Aku benci Ray dgn Hanip
    Dh byk kali buat bende2 merepek yg annoying
    Dah mcm xda idea lain.
    Team produksi Era mana pergi? Tk buat brainstorming dulu ke?

  3. nani

    April 4, 2019 at 12:30 pm

    not fair blame pian,ni sahut cabaran..yang mengarut tu sapa Era ler

  4. apaponxboleh

    April 4, 2019 at 11:14 am

    yg bodohnya bukan c pian ja sbb sahut cabaran bodoh nih..yg era pon sama naik jugak xcerdik..awat mcm xdak challenge lain ka hampa nk buat???penerbit pon bodoh jgk,boleh lepas bnd2 cmnih on air..Opsss lupa..psai bnd2 bodoh nih la bleh naik rating radio hmpa kan..hmmm

  5. watever

    April 4, 2019 at 10:53 am

    sepatutnye netizen kecam era je.. bukan nye pian ..pianhanya menyahut cabaran kalo ikut kan die pun tk nk agk nye.team era je y bangang n sengaja nk permainkan pian..aku bukan fan pian..tp kdg kdg menyampah gak ngan era ni suka buat bnd y bodoh n memalukan org..mcm mn la slalu sgt menang anugerah meletop y ntah pape tu..

    • apaponxboleh

      April 4, 2019 at 11:13 am

      yg bodohnya bukan c pian ja sbb sahut cabaran bodoh nih..yg era pon sama naik jugak xcerdik..awat mcm xdak challenge lain ka hampa nk buat???penerbit pon bodoh jgk,boleh lepas bnd2 cmnih on air..Opsss lupa..psai bnd2 bodoh nih la bleh naik rating radio hmpa kan..hmmm

    • wekkkkkkk

      April 4, 2019 at 11:16 am

      ini yg wekk nk ckp, tpi lmbt sikit, sepatutnya kecam penyampai erra tu je…pian org yg lurus rasanya..team2 dj tu yg haprak..mereka sebenarnya yg sampah. Patut penyampai erra tu di beri kn cabaran juga call exx..sanggup or tak..pasti pinggan melayang balik rumh jika dah berbini.

Loading...
To Top