Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Ganti Dengan Barang Kemas Atau Tunai Bernilai RM 80,000, Lavida Coin Buat Apa? – Aishah

Penyanyi yang popular pada era 80-an dan 80-an, Aishah, menolak tawaran Datuk Seri Vida untuk menggantikan barangan kemas pemberiannya bernilai RM 80,000 dengan matawang kripto Lavida Coin yang diusahakan oleh Vida.
mStar Online melaporkan, sepatutnya hadiah tersebut digantikan dengan barang kemas lain bernilai serupa atau wang tunai RM 80,000.

Kalau nak ambil balik rantai yang diberi itu gantikan semula dengan barang kemas atau wang tunai sesuai dengan harga yang digembar-gemburkan.

Advertisement

Bukan dengan memberi Lavida Coin, saya tak mahu itu, nak buat apa?.

Aishah juga mengakui rasa terkilan barang kemas tersebut palsu, dan tidak bernilai seperti dakwaan Vida.

Seeloknya, dia minta maaflah kerana menipu!

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



Pembantu peribadi Vida ada menghubungi Aishah, namun Aishah belum berkesempatan menjawab panggilan tersebut.

Advertisement

Pembantu dia ada telefon saya, tapi tak sempat nak angkat kerana solat dan sekali lagi dia telefon tengah malam.

Jadi masih belum berkesempatan berbincang mengenai perkara ini.

Vida sebelum ini memberitahu akan berjumpa Aishah dalam masa terdekat dan akan menggantikannya dengan Lavida Coin yang baru diperkenalkan.

Saya akan adakan pertemuan dengan Aishah dalam masa terdekat. Kita duduk bersama-sama untuk menerima penyerahan kembali rantai itu dengan hati yang sangat gembira.

Pulangkan kepada saya, tidak mengapa. Saya akan gantikan rantai itu dengan satu benda yang sangat luar biasa iaitu Lavida Coin. Lepas itu barulah dia akan kata inilah rupa-rupanya yang saya cari selama ini.

Bagaimanapun, ramai Netizen menasihatkan Aishah tidak menerima tawaran itu, sebaliknya meminta Aishah hanya menerima jika hadiah tersebut digantikan dengan wang tunai atau barang kemas tulen. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. wekkkkkkk ..benci Vida

    August 29, 2018 at 9:21 am

    seburuk2 manusia adalah penganiya. Mulia lagi penagih dadah, org gila dan pemungut sampah.

  2. g

    August 29, 2018 at 9:00 am

    jumpa vida kat kedai emas. then dpn mata dia suh tauke kedai tu sahkan emas tu tulen ke x

  3. Mat Ronggeng

    August 29, 2018 at 8:58 am

    Lavida Coin ni dah dapat kelulusan Bank Negara Malaysia tak ?? Sedap sedap nonok dia je keluarkan crypto matawang dia…
    Si Bonggok Vida ni ingat senang senang buat matawang macam PhD beli online dari university tak wujud tu? Nok… Lavida Coin tu laku kat mana nok?? Application apa yg kau boleh guna tu… Dasar Penipu….!! Kau jadi pelawak masuk Maharaja Lawak la lagi bagus…. Hak Tuuiiiih !!!

  4. Anonymous

    August 29, 2018 at 8:47 am

    Bagus Aishah. Be firm dengan penipu tu. Ni ada pulak orang kata terpulang pada Vida nak ganti dengan apa & Aishah tak patut berkira sangat. Kepala hotak kau. Kalau kat overseas, Vida tu dah kena saman dah sebab menipu.

    • Wekkkkkkk

      August 29, 2018 at 8:59 am

      Sbb itu…ada kata2 hikmah yg aku baca.
      ” perjanjian itu adalah emas”.

      Fhmkn lh maksudnya.

  5. Wekkkkkkk

    August 29, 2018 at 8:41 am

    1. Sekali lagi Aisyah..klau setuju jumpa. Bawa ” penasihat” dan jgn bawa rantai itu.

    2. Klau di desak bawa rantai..pastikan Vida bawa cash rm80 ribu..bukn cheque.

    3. Aisyah..mesti bawa bodyguard beberapa org jika Vida setuju bgi rm80 ribu cash. ( sbb byk penyagak kt luar tu).

    4. Ataupun dlm bentuk bank draft…buat kt kaunter sama2 dgn Vida.

    5. Klau berupa brg kemas..harus pergi ke kedai emas yg bkn sepupu2 dri syarikt Vida.

    6. Jgn tertipu lagi.

    • Yaya

      August 29, 2018 at 9:09 am

      Bagus aishah. Jgn kau tertipu lg dgn si penyangak ni.
      Ewaaahhh..masa konsert GGV kau menggelitis nak naik stage promote pamoga kau tu. Tp bagi hadiah fake kt pemenang. Tagune!!

    • Anonymous

      August 29, 2018 at 9:16 am

      Batalkn saja konsert gegar vaganza yg sudah ” tercemar” sbb Vida.

      Kita netizen semua kasi gegar itu Vida agar tak tenteram hidupnya selagi x gagi Aisyah rm80000.00 atau brg kemas yg sama nilai.

    • Anonymous

      August 29, 2018 at 10:17 am

      btol tu, paling aku menyampah org2 instant kaya cmtu perdaya org senang2 je dgn kekayaan die, org tu masuk pertandingan sungguh2 kot nak menang sbb kan hadiah n platform utk die berjaya, ni engko suke2 tipu pastu x ngaku siap nak ganti dgn coin kedodol muuuu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top