Written by AbangNara | September 20th, 2011

Seram. Serious Abang Nara seram tengok gambar Wan Sharmilla seksi sangat semasa acara MASIF 2011. Abang Nara tahu Wan Sharmilla sekarang ialah seorang janda tapi itu bukan lesen untuk dirinya memakai pakaian seseksi ini. Dahlah pendek, ketat semacam pulak tue. Mungkin ini teknik Wan Sharmilla untuk memberitahu orang ramai yang dia masih wujud di dalam industri hiburan.

gambar wan sharmila

Kemungkinan besar baju yang dipakai oleh Wan Sharmillla ini ditaja oleh pihak tertentu. Maka nak tak nak, terpaksalah jugak dia memakainya. Lagi beberapa keping gambar Wan Sharmilla nampak kuning di MASIF 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RunWitMe.

gambar wan sharmila

gambar wan sharmila

gambar wan sharmila

gambar wan sharmila

gambar wan sharmila

gambar wan sharmila

gambar wan sharmila

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

121 responses to (GAMBAR)Wan Sharmilla Nampak Kuning Di MASIF 2011, Macam Terlebih Seksi Je Kan?

  1. student bandung says:

    semakin jadi artis, semakin tak cukup kain..artis2 suma punye gaji rendah sgt ke?
    pity~

    0

    0
    • Aib says:

      Ini kan pakaian zaman nenek2 kita
      tahun 60an dan 70an
      zaman twist dan ago go
      haiiihhhh

      0

      0
      • kimainie says:

        semakin pegang title j***a nie semkin seksi… seksa mata memandang…. klu duit dah x de sgt nak beli kain, mai aku sedekahkn kain… dptlah aku pahala gak…

        pastu klu paha tue kecik molek tak gaklah… nie mcam kaki ank gjah… ank gajah pnya kaki pun lgi lawa….

        0

        0
        • opps says:

          asal breast yer londeh… kan ada bra yang tak pakai tali…

          0

          0
        • Pondan Cover says:

          jamban minah ni lagi seinci nak sama ngan jamban malek nor.. gojess sangat.. kelas koh jah.. mek suke

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dia ni tak pakai coli lah ! pandai2 je kate tetek dia londeh ! tau tengok ke tak tau tengok !

          0

          0
        • babe says:

          sbb x pki bra

          0

          0
        • aku yang best says:

          lorh… mcm mane nk beli coli kalau kain pon x mampu nak beli.. huhu..

          0

          0
        • 1/2 tiang says:

          BODOHHHNYE MEMPERLIHATKAN KEKURANGAN DAN KEBURUKAN YG. ANDA MILIKI, PINGGANG KEMBANG, PAHA DAN KAKI MACAM KENA ELEPHANTITIS….untut…
          bukan kaki bunting padi …..gerrrrunnnnya…….
          agaknya punggung ada tk. parut kudis buta/ panau/ kurap air.
          KAKI ADA TAK DUIT SYILING………

          0

          0
      • hunny7299 says:

        da mcm pakaian zaman batu je.. haishhh

        0

        0
      • atzieda says:

        jd, kalau pakaian cam zaman nenek2 kiter,kiter pun nk ikut jg ker?dedah sana sini…sbg insan perihatin,kiter semua patut la memberi nasihat pd rakan atau pd sesiapa sj walaupun diri xsesempurna mana.tegur menegur tu kan perlu.kalau berlaku kejadian yg xdingini,salahkn saper?lelaki?perempuan?kalau dah pakaian camni.fikir2kanlah.marilah kiter sama2 berdoa supaya byk lg artis yg peroleh hidayah utk mengenakan hijab &berpakaian sopan seperti nana,irma.etc.

        0

        0
      • Daun Keladi says:

        Bkn nak kata apa lah kan bila artis lelaki buka baju sikit je terus sana gam, sini gam!! bila artis perempuan pulak brpakian hampir telanjang xde plk pihak2 trtentu nk ambil tindakan!! Blh x kalau saya ckp ni prkara mcm ni adalah satu diskriminasi trhadap kaum lelaki??? Tp lelaki xde lh plk smpai nk telanjang, aurat lelaki dr pusat ke lutut!!!

        0

        0
    • Lipstick Hijau says:

      Oi bandung..ko ne buat2 bodoh ker mg ko ne bodoh. Ker ko ne x penah beli bju??.. Nasihat aku cuba2 la servay kt shoping complex ye.. Takat window shoping 2 boleh la..

      0

      0
      • long khong says:

        eja survey pn x betul.hahaha..
        btw lipstick hijau, cube ko phm btul2 ape yg bandung tu cuba sampaikan. itu namanya ayat sarcastik. ataupun dlm bhse melayu disebut menyindir or perli.haih..

        0

        0
    • aku laa says:

      hamboi akak, tak cukup kain ke kak. ni malaysia ke hollywood neh?

      tak yah nak bangga sgt tayang badan tuh.

      0

      0
    • badgaL says:

      sape betina nih?? x kenal pon?? o.0″

      0

      0
    • pengguna sony says:

      artis ni pendapatan tak seberapa..takat berlakon drama tu aku dengar satu episod 2-3 ratus je…glamer je lebih…yg betul2 kaya tu ha Dato’ Yusof Haslam, David Teo, Datok Siti…lain, harapkan glamer je…

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        oi diaorang tu sape yg kau nk banding kn ngan si sharmila ni ! ct dh tentu laki dia orang kaya ada duit ! yusof haslam dia produser n david teo diorang semua kaya bahlol ! si sharmila ni cuma pelakon je ! kalau dia kawin ngan laki kaya pn dia leh jadi macm ct jugak bongok!!!!!!! komen macm ank sun kacang dal betol la si penguna sony yg tk berguna ni huh!!!!!!!! @#$#@#$%&%$#@#@#$%$#@#$&%$#@#$#@#$ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
    • bukan_fanatik says:

      bila org ckp BETINA marah…tp dah mcm betina kot…so, peliharalah pakaian anda sb ia melambangkan keperibadian anda…

      0

      0
    • wan sharmilla says:

      xpe..nnt da mati i ttp la smua ngan kain kapan..atas smpai bwh u..

      0

      0
    • zazmi says:

      ko misti dah gatal semacam sbb lama tak dikorek kan??? mcm telinga yg lama x di korekkkk… gatalnye mak aiiiiii… Tuhan saje yg tau. aku nengok ko ni kan dah serupa cimpanzi gersang!

      0

      0
  2. hana says:

    apela nk jadik…

    0

    0
    • cik wiwin says:

      masyaallah..da xde rasa malu ke ea.. da pakai baju seksi satu hal..pastu leh lak jalan2 berlenggang buat show depan org.. kite kalo nak buat jahat pon sembunyi2.. ni dah sah2 xde rasa malu sesama manusia apatah lagi pada Allah.. iskh.

      0

      0
  3. ayu says:

    gile!

    0

    0
    • atzieda says:

      aah..ntah paper pakaian…ckp mcm hooker kang marah.tp,serious,like a hooker…sorri la ek.

      0

      0
      • penguatkuasa agama JAWI says:

        pelacur memang banyak pakai baju camtue….

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          si wan sharmila ni pelacor ke ? minah jambu rasa tidak lah …dia pompan baik2 punye… cuma pakaian dia je yg seksiiiiiii …minah jambu kalau pakai lagi pendek dari si sharmila ni pakai …eleh tkde bende lah
          kalau nk dengar cakap orang sampai bila2 pon hidop tk leh sakses ……..

          0

          0
        • sb says:

          ape nak dikejar nya ‘sakses’ dunia minah jambu, akhirat nanti ke neraka jugakkkkk… :)

          0

          0
  4. n o n a m a n i s (: says:

    dia mmg…blakon pn seksi2…ckp pon gedik2 skit…huhu

    0

    0
    • nanabanana says:

      bukan gedik sikit.. gedik sgt2.. pastu sexy gila lak tu.. caner nk gain respect from public.. haihhhh…

      0

      0
  5. Anys says:

    Hmm, lepastu lelaki pun suka tengok. Macam dekat OHBULAN! Siap kata ‘yummy’ lagi. Ya Allah :(

    0

    0
  6. Anys says:

    Hmm, lepastu lelaki pun suka tengok. Macam dekat OHBULAN! Siap kata ‘yummy’ lagi. Ya Allah :( Tak sukalah macam ni :(

    0

    0
  7. apa pun tak boleh says:

    Awak tu dah kawin bang nara, tak malu ke post entry macam ni? malau lah kat isteri awak tu..

    0

    0
  8. bUlaNtErang says:

    SEKSI tuuuuuu…….huh!!!

    0

    0
  9. rooney macaroni says:

    ingat cantik la tu dedah sana sini..simpan je utk suami..kalau ade suami la…agaknye kalau terjatuh tu, orang dapat tengok free je yg dalam2 tu..

    0

    0
  10. bUlaNtErang says:

    SEKSI tuuuuu…belakang bawah…huh!…tutup2 mate! anak2….

    0

    0
  11. Dengki says:

    Seksi! Hot…. korg jelous sbb korg x Hot… HAHAHAHha

    0

    0
  12. Y says:

    salah sorg MAK JAN yg memburukkan lagi title tu… semoga bahagia lah ye….

    0

    0
    • makngah says:

      hairan kan .. apasal klau jadi MAK JAN dia org hilang perasaan malu … suka pakai seksi2 .Klau MAK JAN mati laki kurang sikit. Ni MAK JAN yg cerai hidup .. agaknya nak nunjuk kat bekas laki gamaknya …

      0

      0
      • ciku says:

        betul tu.maaf ckp kalo org mengata nanti marah,tp aku tgk artis yg dah ada title J ni..pakaian menjadi2.bila hampir separuh bogel pun org ckp dia seksi..siap boleh tnya balik ”eh..seksi ke?”patutnya pelihara maruah diri elak dicaci..tp mcm sengaja mengundang keji.

        0

        0
  13. Badri says:

    mak eh, dia memang BUKAN whore tapi baju dia tu memang sah2 “uniform” seorang whore!

    0

    0
    • Dunia2…..
      ada artis yg dulu pakaian ala2 bogel….skrang ramai dah pakai tudung….
      Yg keluar2 pakai tudung litup skrang dah nmpk jambul2…tengkuk….
      Yg sorang ni….. masih stage pakain ala2 bogel…
      dunia…dunia…

      0

      0
  14. tuti says:

    dia ni perasaan badan dia cantik kot. tak sedar gemuk dan hitam.. peha macam gajah. maluler sikit, siksa tengok tau..

    0

    0
  15. ~lalalallal~ says:

    biase jer..ade yg lagi seksi…tp agak seksi jugk la ( sambil m’nganguk2 kepale)

    0

    0
  16. esah says:

    perghhh…seksa makcik tengok…

    0

    0
  17. waca says:

    lazat dan nikmat….. hhhahaha

    0

    0
  18. sally says:

    nie lah jadinya bila letak DUNIA kat depan. kpd yg suka pakai seksi-meksi samada artis ke bukan:

    1. sape yg lagi besar, penaja pakaian ke Tuhan? Kalau penaja bagi seluar dalam saja utk pakai, so sanggup la pakai??

    2. sbb tu org suruh ikut A.G.A.M.A, bukan ikut kepala otak nafsu sendiri nak pakai apa…Dress kuning ni bkn saja haram utk org lelaki tngk, saya yg perempuan pun berdosa tengok sbb nampak PEHA. pls ada sifat malu sedikit dlm hati tu.

    3. Sebab tu lah mak ayah masa kecik2 lg dah kena bimbing anak perempuan spy biasa tutup aurat…anak2 buah saya umur 5-6 tahun tudung dah lekat kat kepala, ayah dia beli baju semua lengan pjg bila nak pegi jalan2, baju gown pakai setakat umur 3-4 tahun je. Bila dari kecik dah biasa tutup aurat, budak tu jadi janggal utk bukak bila dah besar. Kalau budak tu bukak jugak baligh seksok, apa pun mak ayah dah lepas soalan dpn Allah nnti (tp ahli keluarga LELAKI tetap kena tegur, if not, kena heret masuk NERAKA jugak)

    4. Back to basic: org prempuan hanya boleh tunjuk MUKA dgn TANGAN je di depan lelaki ajnabi. Nak lagi? Ramai ulamak kata sebenarnya MUKA pun tak boleh tunjuk sbb pada wajahlah terkumpulnya daya tarik seorg wanita, sbb tu byk ulama’ wajibkan purdah sebenarnya (isteri2 nabi semuanya berpurdah, if ada yg tak tahu la).

    OK sekian terima kasih. Pesanan kpd pembaca2 lelaki, bila tengok gambar tu kali pertama, jgn tengok lagi kali ke-dua….tengok 1 kali lps tu istighfar byk2

    – Alhamdulillah telah dan masih menutup aurat-

    0

    0
  19. terrarossa says:

    alaaaa….dia ni bkn dari dulu lagi ke dh mmg pakai seksi…tgk jer laa drama Sindarela yg Sharifah Amani berlakon tu….dia ada jgak dlm citer tu kan…..cuba tgk baju2 yg dia pakai dlm tu….semuanyer lebih dahysat dari baju kt dlm gambo tu…

    0

    0
    • zaia says:

      dia mmg dr dulu cmni..dia bukan makin teruk atau makin seksi,tp dia ‘maintain’ camtuu je tk ubah2..tp seksi tahap2 cmni tk trkejut pn,mcm dlm filem drama2 yg kita biasa lihat jgk..
      pki seksi level camni bersepah kot yg bukan artis pn sama pakai,ye mmg tk elok dn mmg seksi cmni tp mcm tk heran dh sbb gi mana2 pn ade je pki cmni..tp biasanye lau tk nk seksa sgt,dorang pki seksi2 kt bwh tp ats tutup sket atau seksi2 kt ats tp bwh tutup sket..dia ni ‘agak’ trtutup la kot kt dpn,tu yg tk terkezut pn nengok,seksi yg biasa dilihat tp ye mmg tk elok ok..

      0

      0
  20. basshunter says:

    tak menarik…next!!

    0

    0
  21. kepop says:

    alaaa, ini mesti disebabkan korean wave ni, artis korea kan suka pakai short pant sbb nk tnjuk kaki dorang yg putih gebu dan cantik tu, tapi org melayu pulun sgt nak p tiru aih,, aku ckup tak suka aih,,

    0

    0
  22. cak ik uk says:

    NERAKA la tempat kau wan sharmila.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      pandai2 je kau cakap neraka tempat dia ! yg kau tu taik cicak dh cmfirm syurga tempat kau !! orang yg selubong tu pn blm tentu di tempat kn kt syurga ! ape lagi kau yg suka menghina orang ni ! gi masok kt lobang jubor lah !!!!!!!!!!!

      0

      0
      • pizza says:

        Kalau dah berpakaian mcm pelacur hina, mmg layak kena hina. Kalau yg berselubong pun belum tentu masuk syurga, pakai mcm celaka ni mmg confirm masuk neraka kalau ALLAH x ampun. Merasa timah cair dituang dari ubun2 menggelegakkan otak menembusi hingga ke tumit kaki. Bila dh kena basuh dosa2 tu, bersih dari daki, baru la boleh masuk syurga. Baca baik2 ni Minah yg jahil, aku nak tarbiah kau dgn sedikit ilmu agama aku yg x seberapa, tapi very basic!

        0

        0
        • mulut capoi says:

          pizza….uncle sokong pendapat kamu!.

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          biar lah kalau dia masok neraka pon ! bukan ada kene mengena ngan kau ! dosa dia biar lah dia yg tanggong! yg kau ni nk marah2 si sharmila ni adek or kakak kau ke? kau ni pizza dh mabok sebok gak nye…………..cuba be coollllllllllllllllllllllllllllllllllll

          0

          0
        • pizza says:

          Yang aku marah sgt2 ni kau! Pendapat2 kau ni byk yg memesongkan akidah dan menggalakkan maksiat, dan memperlekehkan hukum Islam Mmg panassss hati aku. Aku asa, org len pun panas gak. Bukannya kau x penah kena hentam dgn readers lain.

          0

          0
      • cak ik uk says:

        longkang nye mulut ko minah !! g jahanam ko dgn wan sharmila ni !!

        0

        0
  23. BAIK TAK YAH PAKAI BAJU TERUS…KAN SENANG

    0

    0
  24. hmmm says:

    hmmm…tak paham la..,apa hebatnya nak tunjuk seksi ni??apa sebnarnya nak sangat ko tunjukkan?ko nak tunjukkn yg badan ko tu cantik?ker ko nak supya lelaki terLIUR kat ngko..?

    brtaubatla..kita ni dah AKHIR zaman dah.tak tahu bila kita mati…kang tak sempat nak taubat.~

    0

    0
  25. foreign reader says:

    BeautifulNara *tolong BACA*

    ok komen ni nnti ramai la Dislike kut. BN, u pernah check tak dgn ustaz2 apa hukum rezeki dari blog hiburan begini? I dont want to attack you, i will write sensibly:

    a. Rezeki dr pekerjaan mcm ni mungkin SYUBHAH if not haram. i rasa dah ramai readers tegur tp u never respond (and readers tu mesti dpt byk Dislike)

    b. skrg ni, blog ni dah tanggung byk dosa sbrnya (si artis yg buka aurat mmg sah2 la berdosa, tu takde persoalan lg). Blog ni dosanya ialah sbb duk ambik gambar yg org hantar/org share pastu tempek bagi LAGI RAMAI tengok.

    c. Bila lagi ramai tengok, lg byk dosa si artis tu tanggung dan owner Beautiful Nara ni pun sama2 share dosa sbb org ramai yg drpd TAK tahu, jadi TAHU. yg lelaki pulak pakat ulang tengok *sbb sedap*, so tambah lg dosa Nara

    Dlm Islam,kalu kita tau keaiban seseorg (cth nya, Aminah dah baligh tp pegi sekolah pakai skirt pastu tak pakai tudung) kita TAK boleh pun pegi bgtau kat org lain (apatah lagi satu kampung) yg Aminah tu mcm ni mcm tu….seboleh-bolehnya kita kena TUTUP aib dia (and the next point is dakwah dia, but i’ll not dwell into that coz nnti pjg sgt)

    Abg Nara ni dah kawin, nak bagi mkn anak bini rezeki mesti HALAL…if rezeki syubhah/haram, masuk darah daging, mcm mana nak mengadap Allah nnti. Niat abg Nara tu baik dah, cuma kena check balik dgn ustaz2 ttg CARA….cuba tnya ustaz2–>

    – BETUL KE CARA SAYA NI……..
    – BOLEH KE SAYA SEBAR GAMBAR2 ARTIS NI DGN NIAT BLA BLA BLA…
    – HALAL TAK REZEKI YG SY GENERATE DARI BLOG GOSSIP NI

    Kalu malu nak tnya depan2, hantar soalan email. ada 1 website yg saya snediri suka baca sbb byk soalan ‘remeh temeh’ ttg agama kat situ, web tu ialah AskImam.com…..Ask Imam ni mmg strictla fatwa2 dia, fatwa2 dia betul2 utk stick tu Quran n Sunnah, bukan utk menyenang-nyenangkan hati mana2 pihak. Pls check ok

    ok tu saja pjg dah ni, do check with the Islamic scholars. if mereka kata rezeki frm blog ni syubhah/haram, then try separate kan rezeki tu frm makan minum anak bini

    jazakallah

    0

    0
    • foreign reader says:

      Oh ya,tertarik dgn ‘back-up’ back up argument yg loyal readers selalu bagi bila ada org tegur psl isi blog nie. Back up paling famous ialah:
      ———
      “Bila BN sebar berita/gambar ni and artis tu dpt tahu ramai kutuk/komen dia, maybe dia akan insaf”
      ———
      Ok let’s clear this thing ya. Dlm Islam, there’s this thing called ‘dakwah’, iaitu kita nak cuba insafkan individu/kumpulan yg jauh dari agama. Dlm kes BN ni, dia (dan kita la kut) cuba nak insafkan artis ni dgn cara sebar berita dia dan pakat komen ramai2. Which is bagus dlm 1 aspek sbb menunjukkan yg generasi kita ni ada awareness ttg halal/haram/aurat/tak aurat….wpun baca blog gossip, tapi mereka tau yg artis itu sedang bermaksiat/berdosa dan pembaca semua tak redha (ada yg setakat diam je, ada yg komen. tapi bagus lah sbb majoriti tak redha)

      Back to ‘dakwah’…………..Kalau kita tngk balik sirah Islam sejak zaman Rasulullah smpai Khulafa Ar Rasyidin, mereka tak pernah menggunakan method ‘sebar’ aib utk menyedarkan individu. Sebab, mereka sgt TAKUT dgn amaran Allah ttg membuka aib org. Allah dah warning kan, sape bukak aib saudara seIslam dia, nanti Allah bukak aib dia di Pdg Mahsyar.

      Ketakutan Rasulullah dan para sahabat dgn amaran ini telah menJAUHkan mereka dari konsep nasihat yg Blog-blog ni gunapakai harini. Mereka akan cari jalan lain utk dakwah/tegur individu tu, dan jalan itu BUKAN dgn sebar cerita individu tu

      Ada 1 kali tu Umar Al Khatab perintahkan pembantunya senaraikan org2 munafik dlm pemerintahannya. Bila senarai tu siap, pembantu tu nak tunjuk kat Umar tapi Umar tak mau tengok. Umar just tanya “ada tak nama aku dalam tu”. Umar tak pun ajak kawan2 dia duduk n pakat cakap psl org2 munafik tu, begitu la tahapnya para sahabat jaga hati mereka

      So samalah mcm kita…masalah hari ni, budaya ‘blog gossipping’ ni too enormous (skala negara) and so it looks like THERE’S NOTHING WRONG ABOUT IT…hey everybody’s reading gossip , if u dont like it then leave

      Bila budaya blog-gossipping ni dah ‘lulus’ di peringkat nasional, org tak nampak lg kecelaan budaya tu , org dah overlook dah benda2 yg sebenarnya Nabi dah pesan 1400 thn dulu ttg aib/rezeki/hikmah dakwah.

      So…………argument2 yg kata ‘nanti artis tu insaf’ lps baca komen2 di blog, argument tu tak terpakai langsung sbb Allah dah syariatkan awal2 yg kita TAK boleh langsung cerita/sebar aib org….(kecuali utk pemimpin yg zalim, if im not mistaken)

      ah pjg pulak bukan org baca pun, bye!

      0

      0
      • Chantek says:

        terbaekk dr ladang !!! syabas saudara !! kritikan yang membina!!!

        Like..like..like..like..like… ^_^

        0

        0
      • sinar menjelma says:

        tp dia kan public figure…so normal la kalo dia jd bahan gosip.. if not just dont harm urself to jump into this industry…kalo dia bukn artis x ada sape nak kesah…boley je laku kalo tak terlalu seksi……..n pakai mcm ni pun x ada la rasa cntik mana pun….

        0

        0
  26. PSM says:

    hmmm…bukan nak ye ..bukan nak menidakkan..
    tapi komen untuk si artis ni..maybe dia ingat dia betul..so bila dia terbaca yg pemerhati2 dok kutuk dia..maybe dia leh berubah…

    So bg artis ni…berpada2 lah berpakaian…jgn timbulkan fitnah dan tambahkan dosa org lain..

    bagi komen di atas..marilah kita renung2kan..dan selamat beramal..

    0

    0
  27. micha says:

    terlupe pakai sluar kot.. kahkahkah

    0

    0
  28. Fantaghiro says:

    gmbr no. 2 obvious mcm x pakai bra…

    0

    0
  29. ibuyus says:

    dah ler mekap cam antu cine…buruk tol la pompuan ni…

    0

    0
  30. giukPurple says:

    besa je pn..ramai lg artis malaysia yg sexy dari ni.. Yg bx artis pn ramai yg bpakaian sexy dari ni..huhu..*PEAce*

    0

    0
  31. sue says:

    SEJAK BILE DIE JANDA? NAPE SU KETINGGALAN?
    XPENA TAW PON DIE DA KAWEN..PELIK TOL LA..TAW2 DA JANDA..
    DIE CUTE..TP DLM NI MUKE DIE..HMMM…BAJU DIE LAW GAN PAKAI LGGING LG NMPK SEXY..KIRE TRND SKRG R…

    0

    0
  32. anonymous says:

    bile perkataan ISLAM tuh hanya lar pada IC semata2..nauzubillah min zaliq

    0

    0
  33. lolita_lempickha says:

    perlu ke membontot camtu..alahai……………

    0

    0
  34. lipaskudung says:

    kenapa artis yg pegang title janda suka mengeksploitasikan diri mereka. ker desperate nak dapat job??? haihhh… dunia……..

    0

    0
  35. Puteri Kasih says:

    Maaf, Baju ini versi Yahudi Laknat……. Makin dipakai oleh org islam, makin bangga org fikiran Yahudi…..

    0

    0
  36. juju says:

    lebih baik telanjang je..

    0

    0
  37. stroberi says:

    kat depan dh ok tertutup……lengan panjang, tp sayang part kain x cukup pulak…….alahai….bahagian belakang kena ikat ngan tali….x de ke yg nk sponsor kasi penuh cket…

    0

    0
  38. urukhai says:

    untuk tontonan golongan VIP sahaja! turun naik nafas tok2 VIP tengok si sharmila ni melenggang lenggok. ‘naik’ la ape yg patut tu. hmmm…. mana la tau kot si sharmila ni pon boleh dpt peluang mcm Zizie Ezette jugak. Lepas ni boleh la menggayakan bikini yg 2 helai je tu. :P

    0

    0
  39. Lily Halim says:

    cantiknya badan dia….suka sgt tengok!
    tipu la korang x suka..
    kulit licn..bersih
    xde pun selulit.

    0

    0
  40. aku yg tgk bkn kau says:

    mengarut sungguh

    0

    0
  41. Che Irfan Nazri Tengku Akmal says:

    xkenal

    0

    0
  42. bengong says:

    peh..mmg cantik la dia ni..sedap mata memandang..kecik molek gitu..tapi lagi cntik klu suami dia je yg nengok..

    0

    0
  43. osman taring says:

    pakai la ape2 bj yg dsukai selagi bole pakai…sebelum dipakaikan kain berwarna putih kelak….

    0

    0
  44. dania says:

    semakin bertambah warga neraka

    0

    0
  45. anita says:

    carila sikit perasaan malu tu kalau dalam diri tu x de perasaan malu..

    0

    0
  46. NenekPenne says:

    jangan risau nanti dia pakai tutup laa lepas tu
    ingat tak kes nana duet achik tu?
    kang lepas seksi2 tu sekarang dia dah bertutup litup?
    kita yang nak mengata ni pun, tutup aurat jugak ker??

    0

    0
  47. hehehe says:

    x blh slhkan abg nara dia kuarkan cite2 mcm nie…kalo x sk jgn msk dlm bn nie…pd aku bgs jugak ape yg abg nara kongsikan kat sini…sekurang2nye kt x tertipu dgn artis yg nampak baik tp sebalknye…psl bj nie mmg lar ala2 korea…tp byk lg style korea…yg jns pakai jeans dgn baju kemeja ropol2 kat lhr x de pulak artis2 kt nak ikut…ambik yg short pans jer…sebenrnye x semestinye terbukak mcm nie seksi yg tertutup x seksi…kalo bdn cantik n pandai mengayakan pakaian…tentunye fesyen dr korea n jepun paling kawaii…

    0

    0
  48. eii..bangga gile tgk muke die tayang2 kt org, cri publisiti la tuh

    0

    0
  49. tiktok says:

    cantik jew fesyen tu…aku suka gila jew minah ni blakon…seksi tu lumrah la…korang tu plak komen mcm bagus sgt…apadaaaa…cool n positif ye pakcik n makcik.

    0

    0
    • what eva says:

      TIKTOK>.jam berbunyi…mungkin ko rase dia cntik, n seksi itu lumrah????mungkin itu idup ko kalo semua pikir mcm ko abislh dunia nie..yg ko komen tu mcm bagus n benar ker????adikkk kecil ko nie lahir kt AMERIKA ker??lagi satu islamkah anda???pikirkan2 selamat beramal :)

      0

      0
  50. MatGat says:

    yg berdiri kat bwh tuh.. tak berliur ker.. wakaka

    0

    0
  51. hehehehhehe says:

    CUTE CUTE CUTEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

    0

    0
  52. jane says:

    well at least badan dia cantik kaki dia cantik… jgn badan terbonjol2 pakai macam ni… tak la seksi sangat….

    0

    0
  53. saya says:

    kesian kot~

    0

    0
  54. saya says:

    kesian la…

    0

    0
  55. aku mmg anti janda..xtaw nape..nie la kot sbb nyer..tapi bkn anti janda yg ditinggalkan laki..tp janda yg meninggalkan laki..so hell

    0

    0
  56. like or deslike says:

    mama…mama..apsal akak si baju yellow tu pakai skirt pendek..bareback pulak tu…dia miskin ker..x de duit..smpi x mampu nak tmbah kain…

    0

    0
  57. fadrul says:

    diaorg bangga bila ramai org tengok,mmg dah jenis specis tak ada pearasaan malu,jika org perempuan sesuatu kaum itu sudah hilang sifat kemaluannya tunggulah saat kejatuhan kaum yang berkenaan

    0

    0
  58. konpius aku??? says:

    NI KAN BLOG HIBURAN DAN MAJORITY CITER DIA PASAL ARTIS…GOSSIP DAN APER JUGA TENTANG HIBURAN. JADI KLU RASA NARA NI BYK MENGAIBKAN ORG LAIN KNP KAMU DISINI FOREIGN READER? DAN TERANG2AN KAMU PON MEMBACA….MAKSUDNYER SAMBIL MENYELAM MINUM AIR..YER DAK?
    BIARLAH NARA DGN CARA DIA…KAMU DGN CARA KAMU. HIDUP DIA BUKANNYER HIDUP KAMU YG DIA GANGGU.
    DAH SEMEMANGNYER ITULAH REALITY ARTIS… BILA DAH NAMANYER ARTIS BYK YG LUPA DIRI….BAGI SY NARA TAK LAH MENGAIBKAN ORG SGT SEKADAR MEMAPARKAN REALITI KEHIDUPAN SESEORG ARTIS ITU….BILA POPULARITI TELAH BERTAHTA GINI LAH JADINYER..

    0

    0
  59. froggy says:

    alahai bangga nye tgk artis m’sia berpakaian mcm nie..peraga atas pentas lagi…cayalah…

    0

    0
  60. babyface says:

    dah pkai mcm ni dah berani x mustahil klau repoter suruh bogel.boleh jgk kot.klau faizal tahir dulu kena gam bila bkak baju knape artis cam ni x di gam.lagi plak dia perempuan……

    0

    0
  61. kerang busuk says:

    tgah telenggang lenggok jalan dengan baju xcukup kain smbil menayang badan kene panah petir kan naya..hehehe

    0

    0
  62. bahagia says:

    ni ka artis islam??? tayang body gn pakaian tak ukup kain..

    0

    0
  63. huhuhuhu says:

    ASTAGHFIRULLAH AL’AZIM……Ya Allah,kau berikan la hidayah kepadanya…

    0

    0
    • entah pape says:

      ALLAH DAH TARIK PERASAAN MALU DIA, HANYA TAUBAT DAN ISTIQOMAH YANG BOLEH MEMBUKA JALAN SYURGA UNTUKNYA, SEKIRANYA TERLAMBAT MAKA NERAKA JAHANAM LAH TEMPATNYA…..

      0

      0
  64. melayu tulen says:

    bangga la sangat2…. melayu sekarang dh macam mat salih…!

    0

    0
  65. areve says:

    Buto lah korang hypokrit. Kalau korang tak nak die, aku nak lah sial. No comments. I’d tap that all night.

    0

    0
  66. nora says:

    macam jalang…

    0

    0
  67. nieta says:

    duniawi semata2..masya Allah..

    0

    0
  68. abu says:

    tayang peha beso

    0

    0
  69. mat stim says:

    baekkkkkkkkkk :)

    0

    0
  70. Muthu says:

    pakaikan kain kapan je baru insaf

    0

    0
  71. mawar bermadu says:

    bagus sangat lah laki dia tu cerai kan dia,kalau x kan semua dosa ditanggung oleh laki dia…Hoi Sharmila kenapa kau x bogel terus?kan lagi bagus…

    0

    0
  72. farinali says:

    peha gabak! wekk! hahaaha

    0

    0
  73. ana says:

    Ya Allah…malunye..sebagai seorg muslim…dia sepatutnya malu dgn pakaian yg dia pakai…moga Allah bukakan hatinya utk mengetahui batas pakaian yg sebenar..amin

    0

    0
  74. Ju_ju Yusof says:

    org2 yg pegang status J mcm nilah yg membuatkan Miss J yg lain di pandang hina.di katakan gatal nak berlaki..tgk pd pakaian pn org dah ngata.tak kirala apepn alasan (di taja oleh..)yg org pndang apa yg nmpk di mata.bwk2lah bermuhasabah diri.jgn terlalu nak mendedah sgt semata2 nak catch up dlm industri seni ni.tak kemana pn..renung2kan dan selamat beramal..

    0

    0