Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GAMBAR)Wajah Lisa Surihani Tanpa Make Up

gambar lisa surihani

Kalau anda salah seorang fans Lisa Surihani Facebooknya, sudah tentu anda sudah tengok gambar terbaru Lisa tanpa make up yang telah diuploadkannya semalam. Di mata kami  yang gila bayang dengan Lisa ini, wajah Lisa tetap maintain cute-mute gitu. Tapi itu di mata kami la. Di mata anda kami tak tahu la plak.

Advertisement

Kami sebenarnya kagum dengan keberanian Lisa untuk berkongsi gambarnya tanpa make up. Iye lah, mana ada ramai artis berani buat macam nie sebab takut kena bambu. Bak kata Lisa, sekali sekala kena buang make up nie semua. Biarkan kulit bernafas. Betul ke kata-kata tersebut? Kami nie lelaki so tak tahu la kan bab-bab make up nie.

Untuk suka-suka jom vote sama anda gambar Lisa Surihani tanpa make up ini still comel atau pun tidak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top