March 12th, 2012

Kami difahamkan yang bekas Juara Bina Badan Heavyweight Asia, Datuk Malek Noor akan bernikah dengan seorang pakar pediatrik yang juga ibu kepada tujuh anak hari ini. Menurut Malek, tarikh ini dipilih kerana ia adalah tarikh yang sama dia mengerjakan umrah dan memohon untuk dipertemukan jodoh tahun lepas. Dua gambar ini ialah gambar Dr. Wan Asma Wan Ismail yang berusia 52 tahun.

Mereka akan bernikah di penthouse milik Wan Asma di Pusat Dagangan Kelantan (KTC), manakala majlis resepsi akan berlangsung esok. Kepada Datuk Malek dan isteri, tahniah diucapkan dan semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat!

***

Bermacam-macam yang menarik menanti anda di Bazar Seni Industri Budaya, dari 2.00 petang hingga 12.00 malam, 24 dan 25 Mac ini di perkarangan Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur (berdekatan Dataran Merdeka). Pelbagai produk budaya, aktiviti dan artis pun ada, jangan lupa hadir! Untuk maklumat lanjut, like Fanpage Bazar Seni Industri Budaya.


64 responses to “(GAMBAR)Wajah Isteri Datuk Malek Noor, Bakal Nikah Hari Ini”

 1. suker2 je says:

  eleh nurse tu….klo anak dia sakit…tawu plak nak cari dr…ubatkn la anak tu sendiri klo dh hebat sgt…xpun bw jumpa bomoh siam!!! jgn nak mengutuk dr sgt…klo setakatt diploma nurse je…xpayah nak berlagak la….org xpandang pun…haha

 2. mummy zara says:

  Tahniah utk Datuk n Dr Asma.my kids pernah dpt rawatan dgn Dr Asma dulu.very friendly n motherly type.Doakan yg terbaik utk mereka.Semoga jodoh mereka ke akhir hayat…

 3. ok..datuk semoga berbahagia..:D

 4. poyo says:

  surat khabar mengkhaborkan doktor ni ade tujuh anak…
  mane satu btol?…cecite sket..hehehe…btw,barakallahulakuma…:)

Loading...