Written by serenity | April 14th, 2012

Ada yang memberikan info pada kami yang ialah pelakon Adi Putra dan isterinya baru saja menyambut ulangtahun ke-6 perkahwinan. Untuk itu tahniah diucapkan kepada pasangan ini, semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat.


Lagi beberapa keping lagi gambar Adi dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Adi Putra.

***

En. Mohd Radzi Omar, Pengarah Bahagian Pengukuhan Seni Budaya JKKN di Malaysia Hari Ini (TV3) pagi semalam, dalam temubual berkenaan Bazar Seni Industri Budaya. Untuk bulan ini, Bazar Seni berlangsung hari ini dan esok, mulai 2.30 petang di Perkarangan Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur. Pelbagai produk seni dan budaya serta aktiviti seperti permainan tradisional Congkak, persembahan Dikir Barat dan muzik menanti anda. Datang jangan tak datang!

 




TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to (GAMBAR)Ulangtahun Perkahwinan Ke-6 Adi Putra Dan Isteri

  1. kriss says:

    ensem nye beliau…..

    0

    0
  2. aku says:

    hensem nya adi ni… tahniah …dah 6 taun khwin rupenya… moga kekal hingga ke akhir hayat dan di kurniakan zuriat2 yang comel belaka..
    #hotlovers~

    0

    0
  3. alippo says:

    yes!!first

    0

    0
    • AwekKamenRider says:

      alippo, aku pun ingat kau yang first,tapi bila aku scrool atas,oh sebenarnya ade lagi first dari kau

      0

      0
  4. alippo says:

    yes!!!!firsttttttttt

    0

    0
  5. AwekKamenRider says:

    semoga berkekalan hendaknya,,

    0

    0
  6. bukan pminat fanatik says:

    wahh dh 6 taon kwen..epy anvrsary n smga rumahtangga yg dbina kekal hingga ujung nyawa n mnjdi psngan suami istri yg dredhai Allah swt..aminnn

    0

    0
  7. awatif says:

    hensemnya kau!..mcm arjun rampal..

    * adi, kahwin dgn aku jela… haha *desperate

    0

    0
  8. mira says:

    wahh,jelesnye dengan isteri die.
    beliau da la hensem.
    :D

    0

    0
  9. mixgirl says:

    ABG ZIKIR…I LUV U FOREVER…

    0

    0
  10. sweet92 says:

    Semoge berkekalan hingga ke akhir hayat . Insyaallah , aminnn :’)

    0

    0
  11. Ros Putih.. says:

    Tembamnya pipi wife dia…apa pn moga bahagia..

    0

    0
  12. […] berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa keping lagi gambar Adi dengan membaca … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged GAMBARUlangtahun, Isteri, perkahwinan, Putra by […]

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Hes handsome!!
    Personnally, better lookin than AA, he got the Aura!!
    I lioke

    0

    0
  14. chentalove says:

    so sweetttt….
    psangan bhgia…
    laki n bini sama pdan…ensem n cntik…

    0

    0
  15. sweet says:

    pada pondan sepi . suka hati jer ko kata wife diaorang tak lawa.. ko ada aaron dan adi ?? hah!!!!

    0

    0
  16. loving says:

    tahniah kpd Adi dgn wife nye…..
    x trsa kn usia pkhwwn mrk dh 6 thn….
    s’moga b’bahagia s’hingga akhir hayat & smoga d’kuniakn anak2x yg comel2x….

    0

    0
  17. tok din says:

    Singaporian lagi……… haish ~~~

    0

    0
    • Anonymous says:

      Y the discrimination??
      He may not be malaysian, but he is a MALAY..
      Seems that you like to submit typical remarks just to create attentions..
      Very typical!

      0

      0
    • singaporean =) says:

      abeh yang kat singapore tu berlambak artis cine dari malaysia.. org singapore tak sakit hati pn tengok diorang.. da dasar racist ar kau ni! singaporean pun salah spell!.. puih!

      0

      0
    • tok din says:

      “He may not be malaysian, but he is a MALAY”

      => nk sembang psl “MALAY”, ckp bahasa Melayu laa… Taik Minyak tol.

      0

      0
      • sedih ngan ko says:

        @ i wonder. hhhhahhahahaah..mmg pon same person…dia ingat org tak tahu agaknye…dah la reply komen sendiri..buat malu aje….hahahhahahaa..cuma tukar nick name aje…mcm la org vodo vagang mcm dia…sedihhhhh kan…

        hahahhahahaha..kesian ko tok din..x penat ke asik tukar nick name aje…kejap jadi ‘ustazah terlampau’,kejap jadi ‘anon’,kejap jadi ‘hola’, kejap jadi ‘tak minat apek’, kejap jadi ‘lazerlidahku’,kejap jadi ‘qi mayo’,kejap jadi ‘zazleen’,kejap jadi ‘sha’,kejap jadi’mawar’,kejap jadi’kukumalu’,skang ko komen guna nick name tok din lak…dah kena booooooooo pon masih belagak kata org tak tahuguna internet konon!!!!!hahhahahaahaha..lawak lawak…dah la guna nick name lain2, pastu kekonon komen kat sendiri guna nickname lain…padahal org yg sama….kesian ko kan mcm xde keje lain je…pandai sgt la ko tu tok din ye guna internet kan ..kesian ko…tu lah bodo sombong!!!!!!!!!sedihhhhhh ngan ko….

        p/s pasni ko tukar nick name pon aku tahu ko org yg sama..hahahahahhaahhaahahhaahahhahahahahahahahhahahahahaa

        boooooooooooooooooooooioooioooioooiooooooooooo….

        0

        0
      • cik ainon says:

        bodoh betul si” mangkuk sedih ngan ko” nih .. org baru agaknya … welcome to BN …

        0

        0
      • tok din says:

        OMG. ape ke sengal lu ni. Ni mesti kes ko tngok AVATAR @ corak2 tu sama kan? damn… aQ ni xde la selalu sngt lepak kt Nara tpi xsangke lak “ilmu aQ lbih tinggi dri ko” tntg Nara ni. Bende tu jdi sbb aQ komen tnpe letak EMAIL. Owg yg kluar avatar same mcm aQ pun sbb dorg xletak Email. p/s: aQ xnk booo @ gelakkan ko @ cop ko bodoh [email protected] dll sbb itu semua bukan level aQ tuk maen tepuk amai2 ngn ko. Plis cari owg laen k :) n plis, jngn terus memperbodohkn diri lagi. :)

        0

        0
      • aq aq.. dah macam naqiu boboy dah aku baca.

        0

        0
  18. wowww says:

    blum ada anak lg ke? ke dia xnak expose gmbar anak2 dia?

    0

    0
    • maibiskut says:

      x der rezeki dpt baby lg…

      0

      0
      • putih says:

        bini die masalah rahim sbb dah bnyk kali gugur…sian turut simpati pade adi n isteri.
        Adi ape kate kahwin ngan nora danish sbb chemistry both of u sgt kuat…
        leh dpt zuriat sendiri…pendapat je sbb adi ni mesti mampu kan!!!

        0

        0
  19. mamamia says:

    bininya bersedara dengan enot ke? muka cam sama.

    0

    0
  20. kakaa says:

    diorang belum ada anak lagilah.. aku tgk mcm shahruk khan jee. ensem AA lg laa……

    0

    0
  21. larahussain says:

    i luv u adi putra :)

    0

    0
  22. wow! says:

    pelakon singapore cukup package.. ada rupa paras, ada ketinggian, lakonan pon not bad.. malaysia pon best gak.. tapi tak cukup inci la.. acane?? hehehe

    0

    0
  23. kim kard says:

    Happy birhtday sayang <3

    0

    0
  24. camar says:

    best pasangan ni.. semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.. Bangga dgn diorang ni. dah masuk 6 thn..

    0

    0
  25. SENIMAN says:

    Saya ZED ZAIDI di sini sebagai timbalan presiden seniman ingin bagitahu kepada blogger abang nara. MOHON JANGAN POST CERITA BERKAITAN DENGAN ARTIS LUAR KERANA MEREKA NI SETARAF PEMBANTU RUMAH KAMU TAHU TAK??? ANDA SEPATUTNYA POST PASAL ARTIS DALAM NEGARA JE KALAU TAK NANTI KAU PON AKU KUTUK KAT TWITTER NGAN BLOG AKU! INGAT AKU NII TIMBALAN PRESIDEN SENIMAN YANG PSAIKO TU TAWW

    0

    0
    • Nenek nenek si bongkok 3 says:

      Kau x hensem la Zed Zaidi..ko simpan je jawatan timbalan tu kt dlm almari takat penah menang Hero Remaja ko ingat dh abis hot ke ?? phuuiii

      0

      0
  26. lalang says:

    hehehe .. yg dudk kat singapore nih byk berasal dari boyan .. klau x caya tanya jatt …

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Maya karin n zul huzaimi sah bertunang

    0

    0
  28. Cik pizz says:

    Maya n zul huzaimi ash bertunang

    0

    0
  29. miss A says:

    Ikhlas aku cakap..beliau x hensem..AA pon xhensem..i’m Sorry!!

    0

    0
  30. Embok ketum says:

    Tumpang lalu…..

    0

    0
  31. ejkamel says:

    Saya rasa Adi Putra beribu kali kacak & berbakat dari Aaron Aziz. Tahniah untuk Adi & Isteri moga jodoh kekal hingga akhir hayat.

    0

    0
  32. meeradriana says:

    tahniah..
    encem gak adi putra ni..hihihihi

    0

    0
  33. embok ketum says:

    X sabar nk tgk kl gangster 2!

    0

    0
  34. […] Ada yang memberikan info pada kami yang ialah pelakon Adi Putra dan isterinya baru saja menyambut ulangtahun ke-6 perkahwinan. Untuk itu tahniah diucapkan kepada pasangan ini, semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa keping lagi gambar Adi dengan membaca … Continue reading → […]

    0

    0
  35. http://chanteksehat.blogspot.com says:

    Tahniah! Adiputra

    0

    0
  36. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hensem nye adiiiiiiii eeeeeeeeeeeeee macm minah jambu nk gigit2 aje ! wife dia pn jambu comel sekali soooooo cute !!! semoga allah memberikn rezeki yg melimpah luah dn kesehatan yg baik ok ! semoga allah kurnia kn baby yg comel macm ibu nye amin……

    0

    0
  37. junehanna says:

    wife dia comey tp tak suka bentuk muka camtu :P

    0

    0
  38. puteri ledang says:

    ini klau aku kuar dating dgn adiputra pasti org lain x berani kacau…
    body dia kekar tu…terasa diri slmt dr sbarang gangguan… :))

    0

    0
  39. lantakpilah says:

    mirip SRK plak si Adi ni sikit2… he’s the very good husband. lom ada anak tp setia dgn wife. hope murah rezeki nnt. amin.

    0

    0
  40. mizclody87 says:

    Sweet couple…semoga berkekalan hingga ke akhir nyawa dan dikurniakan BB yang tomei2 serta di murahkan rezeki yang melimpah ruah….dan yang paling penting kesihatan yang baik…..

    0

    0
  41. ahkak gile glam says:

    betul ke Maya Karin n Zulhuzaimy bertunang? Abg NARA tlg dptkan info yg tepat pls….tqsomuch

    0

    0
  42. Marliy says:

    wahh…sgt bahagia !! ko ade?

    0

    0
  43. kesah plak kau says:

    aummm.. encem

    0

    0
  44. anti pendengki irman hazz says:

    TAHNIAH IRMAN HAZZ…KAU DAH MAKIN GLAMOUR,,,MOSTLY ORG DENGI DGN POPULARITI MENDADAK ENGKAU……SEMUANYA NAK MENGUTUK ENGKAU….SEMAKIN LA ENGKAU POPULAR…TAHNIAH…ABG NARA JUGAK YG UTG…..BYK VIEWER……TERUSKAN IRMAN…AKU SOKONG…

    0

    0
  45. sara J says:

    bkn ke kak aida ni ex wife zul handy black??
    Tol ke bang nara?

    0

    0
  46. mizz says:

    muka melayu sejati…minat dgn lakonan dia…x kisahlah wlupun dia dari singapore ke mana…as long dia pandai membawa watak dlm stp cerita layan jelah… skgni cite kat tv tah apa2…

    0

    0