June 18th, 2009

ella

Ratu Rock Malaysia, Ella bagi kami memang Ratu Rock yang sebenar. Lagu Ella memang semua tangkap rock cintan baik punya. Kami yang membesar dengan mendengar lagu Ella memang tabik 100% kat Ella yang maintain suara best dari dulu sampai sekarang.

Tapi cian jugak tengok si Ella nie. Tak kawin-kawin sampai sekarang. Takkanlah tak ada orang yang berkenan kat dia. Suara dah best, duit pun ada, muka pun cun jugak. Takkan pernah putus cinta sampai sekarang tak lupa-lupa lagi kot?

Layan lagi gambar terbaru dan terkini Ella, Ratu Rock Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Sedih hati kami tengok iklan Inspirasi TV3 bila ada seorang artis lelaki cakap terima kasih kepada TV3 kerana banyak bagi rezeki kat dia. Nak amik hati TV3 pun janganlah sampai wat ayat bodoh tahap macam tue. Wat malu jer. Rezeki tue bukan TV3 yang kasik cik abang oi ~~

ella

ella

ella


Comments are closed.

Loading...