Written by AbangNara | September 14th, 2011

Kini usia anak sulung Sheikh Muszaphar dan Dr Halina telah pun mencecah 7 minggu dengan berat menghampiri 4.5kg. Makin lama makin comel dan makin terserlah kekacakan dan kecantikan yang turun daripada ibu dan ayahnya. Semoga Sophea Isabella membesar dalam keadaan sihat sentiasa.

gambar terbaru

Like Facebook Sheikh Muszaphar untuk info terkini mengenai kehidupan angkasawan negara kita.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to (GAMBAR)Terbaru Sophea Isabella, Anak Sheikh Muszaphar & Dr Halina

  1. ADA says:

    alahai…comeynyer ank SM..cute

    0

    0
    • papa says:

      tak cute sangatlah…mungkin rupa atok dia kot..mak dia cantik per, pak dia plak budget hensem mata redup. mungkin dia lebih ke arah genius baby ok…

      0

      0
    • sedeeyhhh says:

      papanya lagi comey kot…hehhe….apa yg penting, akhlak dan bimbingan di hari muka…kecil comey, x semestinya besar melatopss!! vice versa…kalu peranagi nnt x elok, x best gak d pandang org..

      ustazah sgt mak ni kan noxx???

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      hensem nye musapharrrrrrrrrrrrr geram minah jambu tengok muka dia yg cute n minah jambu macm jatoh cinta la pulak !!! muah muah muah !!!! lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!

      0

      0
  2. umie says:

    comelnya….. (“,)

    0

    0
  3. mrs sheikh says:

    coMeii

    0

    0
  4. mizzs niena says:

    xcomei la.

    0

    0
  5. Leah says:

    comel ke uduh ke xyah jd kan isu. yg penting die jd anak yg taat dan solehah.

    0

    0
  6. MeLia says:

    Comel… Terserlah wajah SM di muka puteri dia… Cute sgt… :)

    0

    0
  7. lemonate says:

    she’s cute but if nak bandingkan dgn baby erra dlu lg cute baby erra…dunno why tp ini pendapat sy( tp xmnt erra & minat dr.sms)hehe=)

    0

    0
  8. jambu says:

    anak ibarat permata..
    bentuklah ia agar menjadi anak yang soleha..

    tidak seperti :-

    —–> MEMEY SUHAIZA, FASHA SANDHA, SITI NURHALIZA, WATIE ELITE dll .

    TQ =.=’

    0

    0
  9. jejari montel says:

    ermmmm…biasa2 jek. Byk lagi anak org diluar sana yg lebey comel walaupon mak dan ayahnya xde lah lawa mana pon..

    0

    0
    • meluat says:

      Org2 yg tak sedar diri sesukahati mengata dan membandingkan anak orang ni comel , anak org ni tak comel. Sampai mcm tu skali taraf pemikiran. Kan masih baby lagi. Apa perasaan kau bila org kata anak kau x comel?

      0

      0
      • gol says:

        kita cakap yg betul … dah mmg ank dia tak comel .. buat apa nak menipu .Klau comel , kita komen laa comel .. jgn mara aaaa..!!

        0

        0
      • papa says:

        ONCE AGAIN>>PLEASE!! sukahati dia nak cakap apa k?? itu pendapat orang, pendapat kau sukahati kau.. ada kami KESAH?? tak sanggup dengar komen orang, jangan datang sini.pi main jauh2. BETOL TAK NARA????

        0

        0
  10. Hamba Allah says:

    pening bet0llah ngan k0rang nie…mulut xde insurans langsung…kalau sehari x d0k mengata, mengutuk, menghina org xleh ker????napalah sensetif sgt smpi nak ckp 0rg jek…fikirlah kite kat dunia ni smntara jek..cntk ke xlawa ke..Allah yg mencipta…biarlah cntk dlmn bukan luaran kalu luaran lebih h0d0h dr segalanya…ingatlah..dunia makin berakhir…cpt2lah kita insaf…

    0

    0
  11. basshunter says:

    berapa bulan bby ni?? nmpk cam da besar je…..atas tulis umo 7 minggu…??br sebulan lebih…tp nmpk mcm da 4 bln jer….huhuhu.. ikut muka sape bby ni…konpius aku..

    0

    0
  12. ishhh korang ni xyah compare baby ni ngn baby len bole x??kalo korg suke ke kalo kene compare ngn kawn2,sepupu2 @ siblings korang??nyampahh taww..tubit karang

    0

    0
  13. HoNeY bEe says:

    comel pe baby ni…

    moga jd anak yg solehah…amin…

    0

    0
  14. skeleton says:

    comey aih…tp tang nama isabella 2 tak sesuai..

    0

    0
    • kaizwan says:

      betul tu. haritu SM mintak pendapat ustaz ttg nama anak dia. suruh cadangkan, ustaz tu tanya nak bg nama apa, dia ckp sophea isabella, tp ustaz kata sophea tu elok dah, isabella tu tak sesuai sbb nama kristian. last2 SM ckp isteri dia nak jugak nama tu, dia tak boleh buat apa2.

      0

      0
  15. lemonate says:

    OMG!!!guys…dont take it seriously ok…sy,jejari montel dll semua bg pendapat memasing saje n kami tak ade kate tak comel…sebab semua baby yg lahir comel masih bersih tak ade dose so tak ade niat nak kutuk pon cuma pade pandangan kami ramai lg baby n ank2 kat luar yg lbh comel tp tak dikenali…itu saje…adoiiiii!!!buka sikit fkran tue jgn sempit sgt ok

    0

    0
  16. Supermak says:

    betul2..setuju dgn pendapat Leah..comel tu xjadi isu..yg penting jd anak yg baik and solehah bila dh besar nnt..+ yg lagi penting ade anak dari perkahwinan yg sah..kalau comel pun, xde bapak…xpasal2 dok kat rumah kebajikan je..lg teruk kalau kene buang kat longkang..haish!!..mintak simpangg..

    0

    0
  17. Supermak says:

    betul2..setuju dgn Leah..comel ke x xjadi isu..yg penting jd anak yg baik dan solehah bila besar nnt..+yg paling penting ade anak dari perkahwinan yg sah..kalau comel tapi xde bapak..xpasai2 dok rumah kebajikan je..lagi teruk kalau kena buang ke longkang..haishh!!!mintak simpangg!!~~

    0

    0
  18. PSM says:

    hmmm…semoga bahagia dengan kehadiran zuriat pertama.

    0

    0
  19. mimi says:

    manusia mmg tend to exaggerate kalau tang baby.. padahal baby jer pun kot.. mentang2 anak selebriti bagai mulalaaaa cutenyaaa.. macam muka ayah dia.. mcm muka mak dia.. padahal tak nampak ciri ciri pun.. baby is just a baby..

    0

    0
  20. mucheng says:

    nama anak diorg ni mesti amek sempena nama kembar yang dalam junior masterchef autralia tu. kan kembar tu sorang nama sophia n sorg isabella. dua2 dapat masuk final. betol x kawan2???

    0

    0
  21. zaia says:

    sdngkn baby Bulldog tu pn nmpk comel,inikn pula baby Manusia..dh2 la tu Temah,Kiah,Sarip,gi je buat baby bnyk2,pstu nt mekapkn baby korang spya nmpk hensem/jelita..huahuahua.. :p

    0

    0
  22. anak sendiri lagi comei says:

    anak sy lagi comei mcm saya.wat ape nak puji anak org lain baik kita puji anak kita sendiri kan…:)

    0

    0
  23. ZZzzz...... says:

    nampak stylo lah anak die.

    0

    0
  24. hehehe says:

    btl kata anak sendiri lg comel…anak i pun comel gak…ms br lps operate bersln dgr doc kata putihnye bdk nie mcm bapak mcm dia org jepun ker(hubby tunggu kat luar)…rs2nye kalo nak cerdik ms start mengandung dah kene jg mkn kan mcm org yahudi dia org nak anak cerdik dr dlm kandungan lg dah mkn mknn yg berkhasiat x mkn jerut tp gantikan dengan kurma n kissmiss…faktor genetik pun penting gak kalo dah mak bapak cantik insyallah anak jd cantik…yg penting iman yg kukuh n perangai molek…

    0

    0
  25. kiah... says:

    comei..comei..da besar nnti msti cantik cm mak n ayah dy… ^^

    0

    0
  26. anonymous says:

    xcomey la..huhu

    0

    0
  27. sedih says:

    xkisah la baby comel ke x, janji sihat, sempurna tubuh badan, xcacat..alhamdulillah

    0

    0
  28. sedih says:

    xkisah la comel ke x..janji sihat, sempurna tubuh badan, xcacat..alhamdulillah

    0

    0
  29. mak baby says:

    baby ni ikut mak die..

    sekian terima kasih..hehe

    0

    0
  30. farah says:

    tak comel apa?? cute tu!! muka unik je. so comelll!!! :)))
    besar mesti pandai. mak doktor pakar, ayah astronout. anak konpem bijak bistari. Sophea yg comelll :P

    0

    0
  31. wongjowo says:

    kecik lg…rileks ler!

    0

    0
  32. berkatserasi says:

    tahniah dr SM….gua jeless sama nasb lu…lu antara salah sorang laki yg bertuah…pegi angkasa menghabiskan berjuta duit rakyat….balik pun lu dapat lagi buat duit…mmg gua tabik spring….bila dah jadi jutawan…igt2 la kami yg bayar cukai tiap tahun….

    0

    0
  33. berkatserasi says:

    tahnah dr SM…gua jeles sama nasib lu…lu antara laki yg paling bertuah…dah la pg angkasa guna berjuta duit rakyat..balik pun lu dapat duit lagi…papehal pun bila dh jutawan tu igtla kami si pembayar cukai

    0

    0
  34. Bayyi says:

    Ikut muka atuk dan wan eir agaknya… (fa-ma Dr.SM)

    0

    0
  35. errrr... says:

    errr….aku tgk mcm muka aizat jerrr…msti time mak dia ngandung suka dgr lgu aizat…huhu

    0

    0
  36. sya says:

    rupa tidak penting.
    yang penting didikan , akhlak ..

    0

    0
  37. mimi says:

    cute ke tak cute it doesn’t matter la..kalau rasa cute komen la,kalau rasa x….simpan dalam hati cukopp. anyway aku rasa sophea tu she’s a lucky girl. coz ayah dia angkasawan pertama malaysia tuu..

    0

    0
  38. suka2 says:

    alhamdulilah…comel2 cam parents die..

    0

    0