Written by AbangNara | May 18th, 2011

tasha shilla

Sudah lama sebenarnya Abang Nara nak berkongsi dengan anda semua tentang Tasha Shilla, pelakon drama Gemilang yang pernah popular di TV3 suatu ketika dahulu. Tasha Shilla memang ada pakej. Wajahnya menarik, bakat lakonan not bad dan dengar cerita memang mesra peminat. Senang cerita Tasha adalah salah seorang pelakon yang memang boleh pergi jauh.

Kalau korang tak kenal Tasha Shilla, maka inilah peluang anda untuk mengenalinya dengan lebih rapat. Follow Twitter Tasha Shilla ataupun LIKE Facebook Tasha Shilla. Lagi 29 keping gambar Tasha Shilla dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

tasha shilla

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (GAMBAR)Tasha Shilla, Pelakon Drama Gemilang Yang Sedang Meletup

  1. dia ni banyak jadi watak jahat jer…

    0

    0
    • BumbleBee says:

      dalam cter sahara tv3 pun jd jahat gak kan…

      0

      0
      • mak mah says:

        bese je mak tgk betine ni.. mak lg cun.. bontot mak mantap! bapak ko pn suke…hihihi.

        0

        0
      • comei says:

        sebut cter sahara, nape muka nanu nampak kembang ek? sori, out of topic. hehe… nama cantik macam orang nye. harap peribadi pun cantik jugak la..

        0

        0
  2. Sinar R says:

    harap2 dia baik… hahaha

    0

    0
  3. insani says:

    i tak suka cara dia berlakon, benci…
    melampau…

    0

    0
  4. Qaseh says:

    Canteknye…kalau watak jahat die orang ingat, means lakonan dia berkesan…

    0

    0
  5. ekin says:

    cantiknyaaaaaaa dia :D

    0

    0
  6. Lipstick Hijau says:

    lakonan dia mantap…..sy benci watak tina dlm sahara…good job..!

    0

    0
  7. khalis says:

    kenapa gambar kene lentik2 arr.. takleh ke diri tegak sikit..ishh

    singgah di sini

    Gambar kantoi meraba dalam train

    0

    0
  8. leon says:

    bang nara selain pics yg berlambak2 nii..taruh la sama gossip yg kaw2…cam remy ishak accident ke…jalan lah join repoter sengal yg kaki boikot sana sini tuuu….hehe juz 20 kupang frm me :)

    0

    0
  9. secret says:

    MAK SECRET SUKA GILA NGAN SI TASHA SHILLA NIH!!!!

    haha…. mula2 mak secret suka Tiz Zakiah. lepas si Tasha Shila muncul, tak sebut dah nama si Tiz Zakiah. haha Mak Secret kata, hadiah birthday paling best ialah pada tahun ni sebab si Tasha Shila jadi Cover pancaindera 29 march haritu!! haha. boleh?? Suka gila mak Secret. huhu

    0

    0
  10. vin diesel yg hensem lg macho says:

    kiuttt nyee..

    0

    0
  11. vin diesel yg hensem lg macho says:

    kiutnyeeerr…

    0

    0
  12. paeh says:

    xde size yg sebenar ke bang naraaaa~~~ nak saveeee~~

    0

    0
  13. sukasuka says:

    macam kris dayanti. jangan ikot perangai KD dah ler.

    0

    0
  14. manSewel says:

    bukan jahat tp.. GEDIKS

    0

    0
  15. manSewel says:

    bukan jahat tp… GEDIKS

    0

    0
  16. hmmm says:

    knape mesti make-up tebal cm bapok?

    0

    0
  17. munkarot munkarat says:

    mmg la pakai make up…anai-anai pakai makeup pun cantik

    0

    0
  18. keropok lekor says:

    rambut palsu bulu mata palsu makeup beinci-inci.
    konon sweet le tu..

    0

    0
  19. moshimoshi says:

    ni kalau buang semua mekap ngan bulu2 palsu tue,mesti macam makcik jual kuih nie…kan mekap tipis2 tu dh cukup cantik dah…hahaha

    0

    0
  20. yayaya says:

    macam ayu raudhah la gamba 1st tu

    0

    0
  21. Miko says:

    meletupppppsss la sgttttt *itc* ni .

    0

    0
  22. safinah says:

    sumpah lawa gambar2 yg abang amek !

    0

    0
  23. cikpuan says:

    suka ngan rambut & body die..siyes hot!!

    0

    0
  24. Z says:

    muke die cam KD……photographer kreatif+ tasha pn pndai pose+edit cket2….so, gmbr pn jd cntik….

    0

    0
  25. fans says:

    dye mmg mesra peminat ! tk tipuu. dye bole pegi jauh..
    all the best tasha shila!

    0

    0
  26. katak says:

    katak nengok muker dye cam nenek katak je…hahaha

    0

    0
  27. Piston Pecah says:

    kecik molek comey je

    0

    0
  28. mokcik says:

    belum banak comei ler…. anak dah sedojen jadiler macam body mokcik ni haaaa….. selambakkk……

    0

    0
  29. najw says:

    beruk pun kalau mekup tebal pun cantik..cuba x mekup bibir dia mesti mcm beruk kan…bayangkan lah gayanya si beruk punya bibir….

    0

    0
  30. Darby Welden says:

    “Yesterday is history, tomorrow is a mystery. And today? Today is a gift. That’s why we call it the present.” – B. Olatunji

    0

    0
  31. nuriz says:

    sejak tengok dia berlakon…ayeshadow dia kale same je..cubelah buh kale lain plak…..hu..hu…

    0

    0
  32. ira says:

    memeng watak jahat je sesuai dgan dia, pengoda laki orang tak pun jadi orang gila

    0

    0
  33. iria says:

    yang penting dia baik ye..and rambut tu rambut ori, i knw her in person.

    0

    0