(GAMBAR)Siti Saerah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

(GAMBAR)Siti Saerah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

Kami difahamkan yang Siti Saerah, adik kepada penyanyi tersohor Datuk Siti Nurhaliza telah selamat melahirkan bayi kedua yang merupakan bayi lelaki pada 18 Mac 2012 (semalam) pukul 7.50 petang di Hospital Besar Kuantan.

Tahniah diucapkan pada Saerah untuk kelahiran anaknya ini. Nama bayi ini belum diketahui lagi. Kalau ada nanti, akan dikemas kini.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

126 Comments

  1. pink lily

    March 22, 2012 at 3:51 am

    saerah ni kaki clubbin b4 kwin dl.sll npk die kt doraisamy gn jntan&xdpt dnafikn die mmg kaki mbuk.bab2 bzina smp pregnt ni,xtaw la plak.xmau tduh2,sbb xnpk kn?u’alls..rmai ag artis2 yg bprngai cani?so pe nk heran?klu i ckp u’alls msti xcye..try g sultan lounge..tgk artis mne y ske mbuk2..msti u’alls xcye pnye..artis ni sweet&npk innocent..bt prngai,tuhan je taw..

    • nelly

      March 22, 2012 at 8:46 pm

      kau jgn mengata org..kau sendiri pun pergi tmpt2 camtu gak..pasal tu kau nampak..aku taktau pulak ada tmpat nama doraisamy..doremi penah la aku dengar..

  2. Nur Kasih

    March 22, 2012 at 1:56 am

    Tahniah saerah..

  3. mirror mirror sweet candy

    March 21, 2012 at 9:58 am

    adik beradik yg byk duit tolon support tu biasa la. pasal pelik plak bila org tanya pasal siti tak bantu saerah? korang xder adik-beradik ker? siti tu kaya mestila tanya, lainla kalo dia mancing tepi longkang. kengkawan aku yg xsekaya siti pun support duit adik ipar dia bersalin kat private. ini kakak kandung yg kaya, mesti org nak tau kalau birthday sendiri beribu beriban habis.

    • xsetuju

      March 21, 2012 at 12:13 pm

      tapi klu aku,aku xmau mcm tu.kita kan ada suami.suami aku pun mest xsuka jg.jatuh la airmuka dia.dah kita xmampu,mu biasa-biasa jela. setakat beli baju sepasang dua okla..kita as parents ni,dah pandai nak beranak,ready la awal2.tak pyh sshkan orang.

  4. awan nano

    March 21, 2012 at 1:42 am

    Tahniah saerah. .Biar apa org nk kata. .Truskn idup..buat dato ct klu blm dpt terima kkurangan adik dia fikirlh yg pic ank tiri dia pn pnh tsebar..cum pndi cover line..dari ambil ank org lain jdi ank angkt lbh baik jga ank sdara sndiri

  5. biskut famous amous

    March 20, 2012 at 8:48 pm

    Mkn biskut lgi sodap..

Loading...