March 19th, 2012

Kami difahamkan yang Siti Saerah, adik kepada penyanyi tersohor Datuk Siti Nurhaliza telah selamat melahirkan bayi kedua yang merupakan bayi lelaki pada 18 Mac 2012 (semalam) pukul 7.50 petang di Hospital Besar Kuantan.

Tahniah diucapkan pada Saerah untuk kelahiran anaknya ini. Nama bayi ini belum diketahui lagi. Kalau ada nanti, akan dikemas kini.


126 responses to “(GAMBAR)Siti Saerah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki”

  1. pink lily says:

    saerah ni kaki clubbin b4 kwin dl.sll npk die kt doraisamy gn jntan&xdpt dnafikn die mmg kaki mbuk.bab2 bzina smp pregnt ni,xtaw la plak.xmau tduh2,sbb xnpk kn?u’alls..rmai ag artis2 yg bprngai cani?so pe nk heran?klu i ckp u’alls msti xcye..try g sultan lounge..tgk artis mne y ske mbuk2..msti u’alls xcye pnye..artis ni sweet&npk innocent..bt prngai,tuhan je taw..

    • nelly says:

      kau jgn mengata org..kau sendiri pun pergi tmpt2 camtu gak..pasal tu kau nampak..aku taktau pulak ada tmpat nama doraisamy..doremi penah la aku dengar..

  2. Nur Kasih says:

    Tahniah saerah..

  3. mirror mirror sweet candy says:

    adik beradik yg byk duit tolon support tu biasa la. pasal pelik plak bila org tanya pasal siti tak bantu saerah? korang xder adik-beradik ker? siti tu kaya mestila tanya, lainla kalo dia mancing tepi longkang. kengkawan aku yg xsekaya siti pun support duit adik ipar dia bersalin kat private. ini kakak kandung yg kaya, mesti org nak tau kalau birthday sendiri beribu beriban habis.

    • xsetuju says:

      tapi klu aku,aku xmau mcm tu.kita kan ada suami.suami aku pun mest xsuka jg.jatuh la airmuka dia.dah kita xmampu,mu biasa-biasa jela. setakat beli baju sepasang dua okla..kita as parents ni,dah pandai nak beranak,ready la awal2.tak pyh sshkan orang.

  4. awan nano says:

    Tahniah saerah. .Biar apa org nk kata. .Truskn idup..buat dato ct klu blm dpt terima kkurangan adik dia fikirlh yg pic ank tiri dia pn pnh tsebar..cum pndi cover line..dari ambil ank org lain jdi ank angkt lbh baik jga ank sdara sndiri

  5. biskut famous amous says:

    Mkn biskut lgi sodap..

Loading...