March 19th, 2012

Kami difahamkan yang Siti Saerah, adik kepada penyanyi tersohor Datuk Siti Nurhaliza telah selamat melahirkan bayi kedua yang merupakan bayi lelaki pada 18 Mac 2012 (semalam) pukul 7.50 petang di Hospital Besar Kuantan.

Tahniah diucapkan pada Saerah untuk kelahiran anaknya ini. Nama bayi ini belum diketahui lagi. Kalau ada nanti, akan dikemas kini.


126 responses to “(GAMBAR)Siti Saerah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki”

  1. andaikautahu says:

    btul kata Anonymous … bnyak nyer mngkuk2 mngutuk kat cni..ish3…..

  2. MEERADRIANA yg bodo and ngoks! says:

    MEERADRIANA yg bodo and ngoks!

    Woi ko ni apsal ye dok kutuk2 ct??? Aku x phm dgn org yg mengutuk tok ti ni.. Ape dosa tok ti ngn korg??? xkan sbb dia pkai tudung cmtu korg marah sgt???.. korg tu baik sgt ke?? btudng ke?? kita ni manusia xleh nak judge2 org. Allah je maha mengetahui. kalo x kutuk tokti meme x soh! agaknya bole mampos or keno strok kot! baso bodo! kecing dale purung, mung tilik muko mu la dlu badigol!

    from, fan tokti , KELATE

    • meeradriana says:

      ni lagi sorg peminat aq..
      pls add me
      saya ada jual mcm²..
      silalah ye dtg kedai..

    • Anonymous says:

      owh…mat klate muh..
      huh aloh..
      bakpok duk cni..
      muh keno gik mahjid..
      muh kan klate..huhuhu..
      ore klate ni mmg suke mace²..
      timo kasih sobab add FB aq yer.
      love u..

  3. serai wangi says:

    org yg mengunakan nama annonymous, bz body, Huhai, diri sendri ckp mcm tu dan byk lagi adalah org yg sma..tgk ikon yg keluar setiap kali dia comment…
    tu menandakan dia PC ,email yg sma,,
    kesian ko..meroyan..duk berbalas2 comment dgn dri sendri

    • noni says:

      alahai serai wangi.. msti ko bgga je kan dpt jd detective conan..selesaikan masalah avatar klabu..hahahah

      sian la..ko lmbt sgt update..

    • Anonymous says:

      ni lagi sekor mambang hutan mana baru kuar tgk dunia, still lagi duk pertikai avatar kelabu.. malu la sket woi.. kan x pasal org kata ko buduh!!

  4. Tengku Sabri says:

    nenek saida mana? pulun nak kawen org kaya lettuw, sampai cerai berai…xsyg suami n anak2..po…daaaahhhh…….

Loading...