(GAMBAR)Siti Saerah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

(GAMBAR)Siti Saerah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

Kami difahamkan yang Siti Saerah, adik kepada penyanyi tersohor Datuk Siti Nurhaliza telah selamat melahirkan bayi kedua yang merupakan bayi lelaki pada 18 Mac 2012 (semalam) pukul 7.50 petang di Hospital Besar Kuantan.

Tahniah diucapkan pada Saerah untuk kelahiran anaknya ini. Nama bayi ini belum diketahui lagi. Kalau ada nanti, akan dikemas kini.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

126 Comments

  1. andaikautahu

    March 20, 2012 at 8:32 pm

    btul kata Anonymous … bnyak nyer mngkuk2 mngutuk kat cni..ish3…..

  2. Cantik bayi dia..berapa kilo tuh

  3. MEERADRIANA yg bodo and ngoks!

    March 20, 2012 at 2:51 pm

    MEERADRIANA yg bodo and ngoks!

    Woi ko ni apsal ye dok kutuk2 ct??? Aku x phm dgn org yg mengutuk tok ti ni.. Ape dosa tok ti ngn korg??? xkan sbb dia pkai tudung cmtu korg marah sgt???.. korg tu baik sgt ke?? btudng ke?? kita ni manusia xleh nak judge2 org. Allah je maha mengetahui. kalo x kutuk tokti meme x soh! agaknya bole mampos or keno strok kot! baso bodo! kecing dale purung, mung tilik muko mu la dlu badigol!

    from, fan tokti , KELATE

    • meeradriana

      March 20, 2012 at 7:43 pm

      ni lagi sorg peminat aq..
      pls add me
      saya ada jual mcm²..
      silalah ye dtg kedai..

    • Anonymous

      March 20, 2012 at 7:59 pm

      owh…mat klate muh..
      huh aloh..
      bakpok duk cni..
      muh keno gik mahjid..
      muh kan klate..huhuhu..
      ore klate ni mmg suke mace²..
      timo kasih sobab add FB aq yer.
      love u..

  4. serai wangi

    March 20, 2012 at 2:18 pm

    org yg mengunakan nama annonymous, bz body, Huhai, diri sendri ckp mcm tu dan byk lagi adalah org yg sma..tgk ikon yg keluar setiap kali dia comment…
    tu menandakan dia PC ,email yg sma,,
    kesian ko..meroyan..duk berbalas2 comment dgn dri sendri

    • noni

      March 20, 2012 at 2:33 pm

      alahai serai wangi.. msti ko bgga je kan dpt jd detective conan..selesaikan masalah avatar klabu..hahahah

      sian la..ko lmbt sgt update..

    • Anonymous

      March 20, 2012 at 2:56 pm

      ni lagi sekor mambang hutan mana baru kuar tgk dunia, still lagi duk pertikai avatar kelabu.. malu la sket woi.. kan x pasal org kata ko buduh!!

  5. Tengku Sabri

    March 20, 2012 at 12:56 pm

    nenek saida mana? pulun nak kawen org kaya lettuw, sampai cerai berai…xsyg suami n anak2..po…daaaahhhh…….

Loading...