Written by AbangNara | April 21st, 2013

Inilah saat-saat yang dinanti oleh peminat Nora Danish dan Fasha Sandha. Selama ini, ramai yang masih tidak percaya mereka berdua sudah berbaik. Diharap dengan gambar Nora Danish datang melawat Fasha Sandha, ketidakpercayaan tersebut akan berjaya dihilangkan.

nora danish fasha
Abang Nara hampir mengalirkan air mata keterharuan melihat kemesraan yang terpamer di wajah mereka berdua. Semoga hubungan baik ini akan terus berkekalan. Kepada anda di luar sana yang tak habis-habis membuat spekulasi, hentikanlah. Inilah bukti terbaik buat anda. Gambar ini diupload di Instagram Nora Danish dengan caption “Congrats Jejai & Fasha on the new born Rayfal. Such an adorable baby.”.
fasha

3 keping lagi gambar terbaru Putra Rayfal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nora danish fasha
nora danish fasha
nora danish fasha

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

181 responses to (GAMBAR)Nora Danish & Rayqal Melawat Fasha Sandha & Rayfal

  1. anon says:

    ND cantik!
    FS ?…mmmmm, bole la. standard makcik2 baru lps bsalin anak kelima

  2. Awekbulu says:

    Hahaha..Kesian mu..itu aje ke yg mu tahu pasal jejai ,fs n nd,cerita mu punya bersepah dh kt blog n paper hokey ..wehh..aku ni semua cerita pasal family tan sri n puan sri ..semua aku tahu tau..kalau kau tak tahu hujung pangkal tak payah nk karang cerita lebih2 ea..i know every story about ashram family very close..sekian tq

    • propakauawekberbulu says:

      kau boleh senyap tak
      dari komen atas sampai ke bawah dok bising pasal benda sama.
      ke kau jeles, sebab entah-entah kau yang nak si jejai tu tapi tak dapat.
      ape pun kau nak cakap, jodoh fasha dah tertulis dengan jejai
      tak kira la apa cara dia.
      dia goda ke, die ape ke.
      kalau bukan jodoh dia dengan jejai, even dia goda sampai terbalik kongkang pun
      tetap bukan jodoh.
      and kalau memang bukan jodoh ND dengan jejai, even ND tu layan 100 kali baik pun and siap berlitup bagai, tetap bukan jodoh.
      otak tu kasi fikir dulu before bercakap.
      semakin banyak and lantang bersuara, anda mempamerkan kebodohan sendiri.

      • Awekbulu says:

        Apahal mu nk srh aku senyap..tiba2 mu plk yg meroyan lbih dri sendat propa ea..ke mu takut rahsia sendat n family dia terbongkar..entah2 mu pun one of the sendat family..Choiii

  3. kudin says:

    Poyo la lu nara agak2 la sampai nk mngalir air mata sadisss la lu meluat plak tngok lu plak emosi lebih geli ketiak aku tngok lu pnya ayat…..

  4. Pakatan Longkang says:

    desperate sgt ker pakatan rakyat nie nk jatuhkan umno? smpai blog hiburan pun dia redah! booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!! klu org xnak undi, xnk undi jgk beb! diam2 sudah, mnyalak sana sini.. org dh bijak nk fikir sendiri nk undi sape.. kalau pun umno bnyak bwak fitnah, skurang2nya dia x desperate smpai blog hiburan pun nk terjah!!! semak jela post politik kt sini! syuh syuh!!

  5. proawekbulu says:

    awekbulu, citela skit ape yg ko tau. wlpon aku strongly believe FS ni mmg dasar perampas, tapi nk gak tahu citer sebenar. hint2 la skit

  6. anonymous says:

    Nora, u have such a beautiful n pure heart. i wish u will marry a good guy & lead you to jannah. love u!

  7. Awekbulu says:

    Kaki sundal;mention kt si terry89 propa tu hah..

    • kaki sundal says:

      oic awek bulu . tu la , pelik jgk . itu jer ker yg dia tau . kalau menda tu semua org tau . yg lain2 sejarah fs tu dia xtau ker ? apesal smpai kena dump dgn tmj , qabil n last kawin dgn jejai pun xdpt restu . haha . tunggu nk ucap tahniah kt fs jer ni kalau jejai kena kebas plak lepas nie ..

      • Awekbulu says:

        Kaki sundal;skarang pun dh blh sgt nk says tahniah..coz benda yg dirampas x selamanya kekal dlm tangan..Nak2 si jejai plk jenis x menahan dgn godaan girl2s ..

        • aku komen says:

          awekbulu, yeke ko tau sgt kisah dorg ni..leh cayake ko ni?ntah2 story ko sama je mcm yg ada kat blog2 gosip 1 malaysia ni sbb ko pun baca dari situ,hehe..pattnye ko kena gembira sbb mereka ni dh berbaik..ni tidak, ko pulak nk jd batu api..apa daa..

  8. mami jarum says:

    asyik2 nak memperlekehkan kerajaan……termakan sgt propaganda pembankang yg mengeluarkan isu yg diputar belit….masusia bodoh terikut2…..

  9. Apahal says:

    Apalah bodoh nk kutuk2 kerajaan kat blog hiburan mcm ni?? Org2 pembangkang mmg bodoh! Kalau yakin sgt menang apahal melalak mcm anjing?? Ko ingat dgn letak kat blog2 ni boleh ubah fikiran org?? Melingkup,la melayu kalau pembangkang menang! Bodoh!! Sedar la sikit cino bangsat dap yg nk memerintah negara! Bodoh punya melayu!

  10. jejui says:

    Jejai bertopi 24 jam.Rambut mesti bau hapak,peluh.boleh tahan itik angsa.

  11. lia lisa says:

    Alhamdulillah…dapat baby comel dan dua2 retis pon da berbaik. semoga berterusan la. anyway dua2 fasha and ND pon saye suke :)

  12. mizz says:

    “wehh..aku ni semua cerita pasal family tan sri n puan sri ..semua aku tahu tau”

    to awekbulu…
    xyah nak gebang sgtlaa..ni sure 24jam skodeng kisah family tan sri pn sri smpi ntah2 solat subuh pun tertggl…

    • Awekbulu says:

      Ni lagi sekor bimboo meroyan ..sampai sentuh bab2 solat apa kes??Mu mana tau aku solat ke tidak?

      For ur information x ada maknalah aku nk stalker sgt pasal ashram family ..But my family n ashram family,friendly too close..yg kau mengeletis tak senang duduk tu apa hal??Motiff?

  13. Awekbulu says:

    Ni lagi sekor bimboo meroyan ..sampai sentuh bab2 solat apa kes??Mu mana tau aku solat ke tidak?

    For ur information x ada maknalah aku nk stalker sgt pasal ashram family ..But my family n ashram family,friendly too close..yg kau mengeletis tak senang duduk tu apa hal??Motiff?

  14. lulu says:

    mulia nya hati kau nora mcm hati deris..

  15. annonymus says:

    X kesah la FS nmpak gemuk ke pe..standard pas dpt baby kot..drpd ND yg dtg melawat baby tp pkai bju seksi..da boleh buat org fitnah dia nk rmpas blik ex husband dia..lgpun bkn dulu ND blik dr umrah kta nk pkai tudung ke? ni mkin lma tgk kain mkin singkat..tu la org ckp jgn mengata2 org sgt..nnt kain sendiri terkoyak lg bsar

  16. syira says:

    idea pembangkang sebelum pilihan raya : semua nak bagi free.
    *tapi bila dah menang di selangor. jangan kata sekolah. peringkat tadika pun dia gagal nak laksanakan secara percuma. end up MB selangor cakap. “owh. itu cuma manifesto sahaja. bukan janji”

  17. syira says:

    idea pembangkang sebelum pilihan raya : semua nak bagi free.
    * tapi bila dah menang di selangor. jangan kata sekolah. peringkat tadika pun dia gagal nak laksanakan secara percuma. end up MB selangor cakap. “owh. itu cuma manifesto sahaja. bukan janji”