March 20th, 2012

Bertuah badan menjadi Neelofa. Pelakon ini juga dikenali sebagai pengacara rancangan Nona di TV3 dan baru-baru ini telah ke London dan Paris atas urusan kerjanya. Khabarnya dia menjalani rakaman di sana untuk rancangan berbentuk majalah tersebut. Bukan itu saja, Neelofa turut diberi tugas untuk menemu ramah pelajar cemerlang yang tidak asing lagi iaitu Nur Amalina Che Bakri.
Menarik kerana kedua-dua Neelofa dan Nur Amalina ialah pelajar straight As dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun masing-masing. Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Neelofa.

***

Bazar Seni Industri Budaya akan mempamerkan Jualan barangan produk seni budaya, Pameran seni budaya, Demonstrasi Pembuatan Industri Budaya, Santai Puisi, Persembahan Jalanan, Silap Mata, Permainan Tradisional, Persembahan Kebudayaan Muzik Rakyat 1 Malaysia.

Masa Bazar : 2.00 petang ~ 10.00 malam (PERCUMA) pada 24 dan 25 Mac ini (Sabtu dan Ahad). Jangan lupa hadir!



279 responses to “(GAMBAR)Neelofa Ke London Dan Paris Kerana Nona, Temu Bual Amalina”

  1. saja suka2 says:

    takutnya tgk rambut amalina

  2. gurgurl lily says:

    tak kisah la dorg tu mcm mana..kita kutuk org pun xguna..baik kita cermin dulu diri kita..kita xlayak nk judge org..hanya Allah yang layak..so, marilah sama2 kita perbaiki diri..n harap2 agar mereka berdua nie juga cuba memperbaiki diri sndiri..masing2 ada kelemahannya..

  3. Akallabeth says:

    Apa la korang ni buang masa menulis dan sambil membuat dosa esp Zara tu. Tak kan la pasal letak gambar2 kat UK and Europe boleh sampai masuk ke Bab Halal Haram?? Apa logik nya korang mempertikai keimanan seseorang HuH? Kita yang bercakap ni pun belum tentu lepas titian siratulmustakim…Mmg elok klau kite nak mengingati org lain ke arah kebaikan bukan dgn cara mengaibkan. Kenapa saya cakap begini? Seb saya ada bersama dengan mereka di Edinburgh bersama rakan2 dan Isteri. Di Edinburgh mmg la tak banyak restoren makan hahal, tapi ade je kat Nicholson St & Leith walk. Byk je butcher halal. Even klau korang jalan kat Edin ni, Masjid besar siap ade tmpat makan halal lagi, murah lak tu (commercial). So far, ramai je pelajar melayu Islam yang dtg as undergraduate/postgraduate dan family yang ternyata makan makanan halal bersama kicap kipas udang hablal dan juga rota dan twistist. Ape daaaa…Durian pun ade tapi frozen laa.

    Jadi elok sgt lah klau kite cut this discussion dan jgn ikut sgt perasaan marah tu kat zara. Sy pun klau ikutkan mmg la sentap, tp yelah mulut org susah nak jaga, so kite jaga mulut kite sendiri, tapi dlm hal ni jaga lah pemikiran kita dan jari jemari yang menaip.

    Akhir kata, jemput dtg ke Edinburgh, Scotland sbb tmpt yang cantik penuh bersejarah dan orangnya baik2 (England tak best =P) hehehe gurau je.

  4. lu'lu says:

    ape2 hal pun,,,,,

Loading...