Written by AbangNara | October 24th, 2011

Memang galak. Itu yang Abang Nara mampu katakan apabila melihat gambar-gambar Miera Liyana di Kosmo Ahad semalam. Harap-harap dengan bimbingan kekasih hati yang bernama Shah Jaszle, galak Miera Liyana dapat dikurangkan di masa hadapan. Ke korang nak je dia galak sebegini?

gambar miera liyana

Layankan lagi beberapa keping gambar Miera Liyana di Kosmo Ahad semalam dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar miera liyana

gambar miera liyana

gambar miera liyana

Gambar kredit suratkhabar Kosmo Ahad.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

242 responses to (GAMBAR)Miera Liyana Di Kosmo Ahad Yang Galak

  1. mak miera liyana says:

    ishh..ish…….ishhh. anak sapa lah ni?

    0

    0
  2. bittersweet says:

    huhu xsedar2 lg ye…

    0

    0
  3. eiyda says:

    huhuhu kalau cantik xpe gak…ni hurmm…tapayah nak galak2 sangt lah dek oittt…awak tu muda lagi…tak kemana pon dengan gambar2 sebegini…

    0

    0
    • ssSs says:

      cntik ag mak aku………….~

      0

      0
    • MULUT CAPOI says:

      cam taik ……rupa huduh perangai huduh…..
      dia ingat org. stim tengok, perempuan cam ni tepi kaki 5 bersepah cam kucing kurapppppppppppppp.

      0

      0
      • mulot baik says:

        ahh ko. apsal nk samekan dengan kucing kurap ? ape ko ingt kucing kurap tu hina sgt ke ??? kucing kurap, kalo ko amek, ubat dia, jaga dia, bole jd comel ! tp pompuan ni, kalo jaga cmne pon, dah hilang comelnya. dia ag hina dr kucing kurap okey !

        0

        0
  4. Kacang Soya says:

    buruknya gambar2 ni. lagi buruk si budak mira ni. jenis budak tak makan saman ni.

    0

    0
  5. ghadisktheysir says:

    astaghafirullah… smg gadis remaja ini mdpt hidayah dr Allah satu hari nnt…

    0

    0
  6. ingat tuhan says:

    wei miera bodoh! cam siall je ko tnjuk badan ko camtu! ko ingt bdan ko cntik sngt ke siallll

    0

    0
    • jgn emosi says:

      Bercakap biar berlapik.. cara percakapan dan cara penulisan melambangkan seseorang individu… Kalau cara penulisan macam ni… orang akan anggap kita orang kurang berpelajaran…

      Bercakap ingat Tuhan…

      0

      0
  7. reddish says:

    cantikkk…kaki panjang

    0

    0
  8. reddish says:

    cantikkk kaki panjangggg

    0

    0
  9. misu says:

    muka sangap..!!!

    0

    0
  10. Hadifdani says:

    ape kene lah budak nie… huhuhu Meroyan..

    0

    0
  11. bapak miera liyana says:

    bapak :meira !!!! bapak x suka la hang pakai baju mcm ni.. pakai la yg elok sket..mak nye pun 1 bg je ape yg anak tu nk buat suka ati..
    lepas ni kalo bapak nampak lg hang pakai baju x senonoh mcm ni bapak nikah kan je terus kau dgn anak pak imam budin masjid tempat kita ni.. bg elok sket perangai tu..
    memalukan!!!
    miera : rilek r bapak meira kan muda lg. baru nk enjoy. lg pun kalo x pakai seksi mcm tu mcm mane nk jd gf shah jaszle..die x suka la meira pakai sopan2 .

    0

    0
    • sengal.. says:

      mak:..ntah nye pak nyer pun….bior ler budak tu….awak dulu pun kan suker sy gaya gitu…..
      miera:..sayang mak…

      0

      0
    • saya says:

      pastu ngn atok ngn bapak nye pun tunggang tebalik dalam kubo ade si miera ni tahu dorang tersangkut tabley msok syurga sebab kne tarik ngn si miera ni..

      0

      0
  12. whatever... says:

    Semoga anda akan mendapat hidayah dari Allah suatu hari nanti….amin..

    0

    0
  13. tipah dangdut says:

    budak lagi tp da pandai posing ala model..saya suka klu dia nk galak camni atau lagi galak…ada point nk kutuk…huahuahuahua(gelak jahat…)

    0

    0
  14. 123 says:

    gmbr mcm ni keluar paper? ape dh jadi dengan media kita hari ni? patut lah budak 10-11 tahun dh pandai merogol.. hmm~

    0

    0
    • Kacang Soya says:

      betul tu 123. rezeki mcm ni yg wartawan2 ni suap kat mak bapak & anak bini dorang? alasannya…”kami cuma menjalankan tugas..” ptuuuih!

      0

      0
  15. yRa says:

    hadoiii..!!!

    0

    0
  16. rivera says:

    eeee.xska eh aku pompan ni..GEDIK!!!!pdan r dya ngn blak dya 2,,,,2 2 perasan famous!!!!blah la….muka am gila s**s ja!!!!

    0

    0
  17. geli aku says:

    wartawan pun satu, takleh nak tegur ke kalau baju diorg tu teruk sgt??? tau nak amik gambar je pastu post, pastu tepuk tangan bile org kutuk artis yg pakai macam tu, kalau artis tu dah bengap pakai seksi, wartawan dan jurugambar pun jgnlah bangang sama!!! apa pun tak boleh!!

    0

    0
    • lalala says:

      alah..wartawan pon lagi suka kalau lagi seksi, dapat melariskan jualan mcm pisang grg panas tp kau tgk mcm gampang jek

      0

      0
  18. eliya nafisha says:

    gile glamour la bdk nie …

    0

    0
  19. redcarpet says:

    SPEECHLESS~~ x menarik lgsung!

    0

    0
  20. kepo says:

    belen ka minah ni????

    0

    0
  21. NasiBasi2.0 says:

    bodo…

    0

    0
  22. ksian dak ni! says:

    alahai..mana la makpak ko ni? Bangga ke ajar ank smpai jd mcm ni? Dosa dia korg yg tnggung tau ke x? Kembalilah ke ajaran Islam sblm trlmbat..

    0

    0
  23. seksi nye gmbr bju kning tu…smua dh tnjk kt umum,nti husbnd nk tgk pe…sy lak yg mlu tgk pic2 tu smua… xska xska xska…………………………………………….

    0

    0
  24. anti miera liyana says:

    mcm haremmmmm ja,,,ish meluat tgk plz laa abg nara xdak artis len ka nak tnjuk….geli,jelik,nak termuntah semua ada nih…..

    0

    0
  25. akulahpompuanittew says:

    Dah mcm orang gila aku tengok gambaq2 dia nih!!!kawen le lekaih hang miera liayana oi!!!desperate sgt dah nih!!

    0

    0
  26. Amim says:

    Pulun aihhhhhhh

    0

    0
  27. Artis No.1 Malaysia says:

    huduh perangai + huduh baju = huduh segala2 nya

    0

    0
  28. Tah Apa Tah says:

    nak wat camner klu dh dididik bebas buat apa saje..maklom anak org byk duit n kesayangan plak tu..klu jumpe kat luar mmg x sangka dia melayu islam..ermm..alahai…

    0

    0
  29. EE says:

    perghhh,galak sungguh noh..aishhh

    0

    0
  30. apekny0nya says:

    abih chantek la 2 minah sek0r ni..dedah cne cni..yg best br02 kt luar cne santap b0dy gedik minah ni..shah jazle p0wn tep0k tgn..bngga dpt minah sek0r ni..

    0

    0
  31. rilgis says:

    nie photographer yang galak, dpt ambik gambr mcm nie

    0

    0
  32. ice delia says:

    cam xde motif je aksi2 dia tu melucahkan..gelila wei!!

    0

    0
  33. luvv says:

    wat pe nk slhkan reporter or cameraman..kalau tuan punye badan sendirik x reti n respect diri sendirik n maruah sendirik..x kn nk suh org len jagekan lak….huhu…sendirik mau pkr la…ptt diri kte..kte la kena hormat dl..jgn benarkan org memperbodohkn kte sesuka ati..respect certain artis yg ade pendirian yg tetap x nk pakai seksi mekci nie…sbb kn ketergasan mrk..reporter n cameraman pon x berani nk pakse dirog pakai seksi2..

    0

    0
    • aku says:

      BETUL3…MCM ZIANA ZAIN…RESPEK DIRI SENDIRI…2 YG XNK PKI SEKSI-SEKSI..AD PRINSIP…………SMPI KE ARI NI POPULAR NYAHHHHHHHHHH….

      0

      0
  34. baud daughter says:

    macam sangap sgt dh budak terencat ni.

    0

    0
  35. Apa la nak jadi nagn dia ni,terkinja2 kat stage masa shoot,x sedor ke mata2 mike yang ada time tu tertumpu kat mana.heran ngan orng skang,lurah ‘benda’ tu cam da xde nilai.leh tunjuk kat sape2.pastu mintak maaf,tu,suh dia ngadap ALLAH n mintk maaf dulu….

    0

    0
  36. ape daa says:

    budak ni mmg tak takut dosa. bajet hot lah camtu kunun.

    0

    0
  37. emma malini says:

    Tak belajar dari kesilapan
    biasalah Artis suam2 kuku
    modal nak cepat naik
    macam ni lah
    nampak murah sangat

    0

    0
  38. Bro 10 Inci says:

    hmm biasalar kalo mix cina… gua x heran pon dgn dia nih… dosa masing2 yg punye..

    0

    0
  39. oney says:

    sengalll!!dia neh dh byk kali maaf..maaf..tp sok buat lagik…!!tgk lor sok azab ko…ko ingat cantekk sgt ko buat cmtu?…npk ko pompuan murahh ade lor..xde value langsung!

    0

    0
  40. bat says:

    gedik je melebih pompuan ni

    0

    0
  41. Tahniah la tuk dia ni yer,terkinja2 camni.x sedar ke mata mike2 yang ada kat situ puas meratah aurat dia.bila da kuar cmni,nak mintak maaf lak.tuh..suh dia mintak maaf ngan ALLAH dulu.x takut dosa ke…

    0

    0
  42. mielove says:

    astaghfirullah…rase takot tgk gmbar2 dak nie..die tak takot ker ngn Allah..muke dgn pnuh rase bangga bile posing mcm tu..tanda2 kiamat dh byk tersebar..tak kn takde rase nk insaf..semoga budak ini mndpt hidayah..

    0

    0
  43. langkah mayatnya dulu!!! says:

    dia ni Islam ke???

    0

    0
  44. Tisya says:

    Hope one day miera liyana pula berkerusi roda…

    0

    0
  45. beta draconis says:

    kpd peminat mira, yg pic ke3 tu..mira tetibe tersadung kerna asyik terkinja-kinja teruja org tgkap gmbr mira..pastuh mira terjelepok jatuh..sib baik x ditimpa nangka busuk taw..yg pic last tuh..mira buat ala-ala sukan lontar besi..ada gaya tak? dulu mira suka sukan tu hahaha

    0

    0
  46. Cinta Safida says:

    Baik tak payah pakai baju

    0

    0
  47. Wida says:

    Muka dah la buruk! Buat mcm mana seksi pun tetap buruk jugak bodo! Ko dgn marsha sama je !tak lama lagi jadi gila la jugak ni! Bertambah buruk ada lah! Gila glamor betul minah ni!

    0

    0
  48. aku says:

    eeeeeee.. menyampahnya tengok. gedikkk sangat!.

    0

    0
  49. mimie says:

    budak ni dah dpt batang…..sbb tu xde rasa malu……….mak bapak dia ni x de maruah ke anak betina mcm ni..pakai mcm ni,,,,lailahaillallah…….memang muka letak kat bontot…..

    0

    0
  50. Suriaamanda says:

    mak pak dia x malu ke dia amik gmbr mcm ni…

    0

    0
  51. mimi says:

    dah mcm babi betina dah aku tgk………memang sial lah pempuan ni,,mak bapak dia ni muka letak kat bontot

    0

    0
  52. Alicia says:

    yang perempuan dengki sebab body engkorang x menghairahkan mcm body dier…..yang lelaki plak dengki sebab xleh nak taste……
    itu jer…

    0

    0
    • ape cer! says:

      Alicia ni Miera Liyana ke??? hahahhaa ke mak dia.. XD

      0

      0
    • sentap hati mak nak says:

      body budak terencat ni ko kata hot.kitaorang x jeles langsung setakat nasi lemak 30 sen mak tak heran la.budak ni sapa2 pun buleh taste .ayat power ckit uh meleleh. cume kaum lelaki skank ni tak pandang betine macam ni.wat geli2 ketiak blehla.

      0

      0
      • ani says:

        Bukan dengki atau cemburu, tapi tumpang kesian kat family dia ni..tak psl2 dosa dia terpalit kat mak & ayah dia, nasib baik tak ada suami kalau tak kena gak tanggung dosa2 dia(DEDAH AURAT yang seksi tuh!) bila di akhirat nanti….!!!!kesian…..! Subhanallah….berubah lah sebelum terlewat….!

        0

        0
  53. HoNeY bEe says:

    pakaian ala-ala…”Jom, rogollah aku beramai-ramai”…

    0

    0
  54. cinta says:

    gapo idong dia lagu tuh??

    0

    0
    • MULUT CAPOI says:

      Rupa baru camtu dah x sedaq diri kalu cantik cam mana aganya…..
      Dia org. ni x suluh muka ke….macam tu nk. jadi artis…
      Nak tarik perhatian terpaksa seksilah, itu bajet yg. ada……

      0

      0
  55. sofiyya says:

    pergh!!!pic yg ke 3…gilalah!!mmg dah hilang rasa malu la die nie…x serik2..hadoi donia2~~

    0

    0
  56. Yva says:

    Hahahhaha..aku nk tgelak tgk gaya dier yg pkai bju putih bunga2…nmpk sngt dh kering idea utk bgaya…tp gaya pkai bju kuning tuh..perlu ker bgaya cm tuh?

    0

    0
  57. shah jazel says:

    apa ni kutuk2 awek aku….aku bangga apa awek aku pakai mcm ni…..muahahaha….

    0

    0
  58. shah jakun says:

    ermm…mcm pelacur..!

    0

    0
  59. marion caunter pertanyaan says:

    dah birah sangat dah ke?

    0

    0
  60. zilazaki says:

    memang GALAK habes…cam perempuan murahan pon ade…ko ingat fotoshoot utk majalah antarabangsa ke!!

    0

    0
  61. siti hasnida says:

    kalau orang islam, tak pakai macam ni….ni islam pada nama saja…akhir zaman….tiru orang bukan islam, ibu bapa pun setuju dan bagi galakan untuk pakai pakaian buka-bukaan.

    0

    0
  62. BB says:

    mcm porn star… =_=

    0

    0
  63. miera says:

    kutuk la i .. i rela u ..!!!

    0

    0
  64. lynaLuv says:

    mak bapak dia yg tanggung dosa..

    0

    0
  65. no name says:

    pehh lobang hidung die….

    0

    0
  66. cinderella palsu says:

    moga Mendapat hidayah dariNYA…..

    0

    0
  67. aku yg tak galak says:

    klau mati tgk shooting tu sah masuk neraka terus. nyampahnya

    0

    0
  68. Jemi says:

    She looks so cheap!!!

    0

    0
  69. MamaWafi says:

    Haiiiippp..Abg Nara, jaga percakapan dan mulut. isteri tengah pregnant tu….tapis2 sikit demi anakmu…

    0

    0
  70. Halia says:

    Abg Nara…isterimu sedang hamil.. sila hentikan kutuk mengutuk buat sementara waktu yer..jaga mulut msa isteri hamil tau! juz pesan jer..jgn ambil hati yer..

    0

    0
  71. SS says:

    ape dh jadi ngn pompuan nie… layakkah dia d gelar wanita atau pmpuan ataupun betina… ish2 laaa… over gedixx nieh..

    0

    0
  72. alahai says:

    dia rasa dia cantek ke pkai camtu.. pehlisss la bugh0k giler kutt.. baik takyah pakai baju laaa. Ishh kan dh terkutuk.

    belakon tak seberapa tapi kontraversi je lebih. meluat !!!!

    0

    0
  73. REDBLOODSNOW says:

    Eeeeyyyeeewww! budget HOT and SEKSI la tu. a’ah mmg ko “hot”…”hot” di dunia dan AKHIRAT

    0

    0
  74. arrrein says:

    abg nara xde crita lain ke nk postt??sje jerr post cter hot2 cmni nk bgi org kutuk pmpuan ni..nk ke tggung dosa org yg dk kutuk2 niiii…

    0

    0
  75. NIZA says:

    HARAP2 SHAH JASZLE DAPAT MEMBIMBING MIERA LIYANA??? HOIII!!! BUKAN SI SHAH JASZLE PON 2×5 JE SAMA DGN SI MIERA NI?? SBB TU DIA NAK MIERA, HOT CHIC BABE!

    0

    0
  76. si bunga larangan says:

    Dari artis,media,fotoghrapher,wartawan,editor metro…semuanya bangang! lagi bangang ialah mak bapak si budak liar tu…buang dlm lubang kubur pun kena tolak naik ke bumi balik agaknya!!!

    0

    0
  77. AWEKS CUN says:

    HUHUHUHU……AGAKNYA JADI MANGSA ROGOL DULU BARU NAK TUTUP ABIS….ADEDEHHHH KESIANNYA

    0

    0
  78. NIZA says:

    SHAH JASZLE TU PON 2X5 SAMA CAM MIERA. CAMNE NAK MEMBIMBING HOIII!!! MMG LA SHAH SUKA MIERA…SBB HOT CHIC BABE!

    0

    0
  79. amy says:

    KESIAN SUNGGUH LAH…..DA MACAM ORANG GILA SEKS DA AKU TGK KAU NI MIERA….MIERA N TUKANG AMBIL PIC NI PUN SAMA2 BEBAL….

    0

    0
    • Cucu NenekPenne says:

      Jurugambar snap je kak oiii dah artis yg nk terkangkang, silap hari bulan gambar telanjang dia pun ada.

      0

      0
  80. ww says:

    doa je byk2 spye si mira ni krg galaknye cket..mmg tyg perabih.

    0

    0
  81. wafa says:

    cian tgk perangai mira ni…tu habis lawa konon la tuh???

    0

    0
  82. joe jambul says:

    kalau mcm ni posing bukan setakat galak, A.Galak pun suka tengok…nyum,nyum

    0

    0
  83. gegirl says:

    agak2 ade ke lelaki yg suka pmpuan pkai cmni?

    lau suka sila unlike komen sy.. lau xsuka sila like..

    0

    0
  84. Cik Ram says:

    Gmbr yg 1st tu mcm nadia mustapha..

    0

    0
  85. Ko Jangan Nak Kuang Haja Eh! says:

    satgi kuar la kenyataan dlm paper yg “Saya cuma menggayakan pakaian yg telah disediakan pada saya masa tu..saya xsangka gambar saya akan jadi macam ni..Saya minta maaf pada semua peminat2 saya…”

    Ko ingat kiteorg ni BODOH macam kau ke?

    0

    0
  86. alice says:

    ya ampun.. prangai mcm lubang idung dia, besaq..bkn nk kutuk ye tp klu nak bergaya hot mcm ni biar sesuai la dgn saiz lubang idung sndri..ambk gmbr dr atas je ke kan..xde la nmpk lubang idung tu menonjol sgt

    0

    0
  87. hehehe says:

    ari tu pnh tgk kat whi dia nie dtg gan mak dia…mak dia muala (cina masuk islam)…mak dia kt x slh ape yg anak dia bt n akan support semua yg anak dia bt…mak dia kt ape org kata x jd penyakit kat dia org…biase lar org berduit mcm tu lar…mungkin dah ditimpa bencana n malapetaka mcm kat jepun n thai br nak cr baju ckp kain kot coz sejuk…skrg nie tgh pnh jd bukak la semua nih…x luak pun kan…tu la pemikiran org kaya yg suka seksi kot…

    0

    0
  88. Malisa says:

    macam perempuan dot dot je..sesuaila jadi lauk

    0

    0
  89. cik pial says:

    Anak gadis kalau ada maruah bukan begini gayanya, ini terkangkang terkiap, terlompat, saja2 ditonyohkan kopeknya nk suruh org tengok…

    Hello jantan pun x hingin nk amik ko buat bini kalau beginilah ghopenya…. serupa org xde harga diri.

    kalau dh emaknya restu dgn kejelekkan anaknya ini bermakna emaknya pun setuju tempah tiket ke neraka jahanam…

    Apa sudah jadi pada ibu bapa hari ini? menyokong kemaksiatan dan menggalakkan anak menjual badan? Jgn Malaysia jadi mcm Bangkok disebabkan kecetekkan ilmu agama emak budak tak cukup mental ni sudahlah…

    0

    0
  90. penghuni alam says:

    KONTRA BASI!!!!

    0

    0
  91. yang yakin says:

    aku yakin, mesti klu die gemok, hitam legam, msti die xpakai cam gini..ha3
    lepas 2 parot beguni-guni dkt bdn, msti die tutup litop
    silap2 terus pakai jubah n purdah..kah3
    !

    0

    0
  92. batangsedap says:

    betina klu cm gini puas kena batang lah ni..2 yg prangai cam babi betina…batang salah cocok kat hidong kot,2pasal lubang hidong besar sebelah….wakakakak…batangku yg sedap ni pn geli mungkin taste lubangmu yg besar mcm lubang jamban..keh keh

    0

    0
  93. Biar Allah je yg mnghukum org mcm niy….

    0

    0
  94. babycomel says:

    ahahahahhaha…budget hot dan model la konon

    0

    0
  95. aku says:

    betul2 x belajar dari kesilapan

    0

    0
  96. NINA says:

    wahai budak mentah….tolonglah jgn malukan diri sendiri dan kuarga ko…BANGGA KER..dahlah kurus kering mcm papan!!!
    .aku x tahulah klu mak bapak ko setuju dgn perangai ko….yelah….dunia dah akhir zaman….NAUZUBILLAH HI MINZALIK…SEMUGA DIA SEMPAT INSAFFFFFF……

    0

    0
  97. NAZZ says:

    I think kita tak boleh blame Miera seorang tapi akhbar “KOSMO” pun sama. Demi untuk melariskan akhbarnya dia suruhlah gadis gedik ni buat post2 yg nauzubillah ni. Semoga kita yg lain sentiasa diberikan kesempatan menggunakan akal fikiran bukan nafsu laknatullah.

    0

    0
  98. segerombolan perompak says:

    Adik Miera Liyana…adik ingat adik pakai macam ni, begambar macam ni. Orang suka la, orang puji la.. Adik, bersikap la lebih matang. Kami yang menengok nye rasa malu la dik…Kalu la adik pakai sopan sikit, x dela orang nak kutuk.. Ade je artis yang x seksi, famous je, berjaya je…So adik, pikir2 la…

    0

    0
    • abc special says:

      mana la si miera tu nk dgr cakap a.k.a nasihat ko…

      ko kena ubah profession ko tu dulu jd ustaz/ustazah baru la dia nak dgr, ni tak, jd perompak, sapa la nk percaya…

      0

      0
  99. akulahtakkankaupulaknara says:

    eh..betul ke keluar kat kosmo nih????dah macam rupa pin-up Mangga dah nih…gila lah…

    0

    0
  100. jabun says:

    dia suka menyetim kn

    dirinya sendiri lobang idung

    dah sebesar lobang cipap..

    0

    0
  101. BibirKuSeksi says:

    larrr yang KORANG JELES asal sgt! Lantakklahh diaa… sume nk EMOSI! pape tah.. Enjoy sudah! :p

    0

    0
  102. antiartismurahan says:

    sungguh murahan si betina merenyam ni..cm beruk pun ade tgk ….lubang idung dh beso ade gaye dh…excited sgt ke tunjuk body yg xseberapa?…perasan je lebih die ni…hasil seni xpenah aku tgk pon…mengabihkan boghaih je!!..

    0

    0
  103. haha says:

    juz want to say..i spotted CELLULITE on her thigh..what a shame!!!plz la kalo nk sexy tu,periksa dulu..sbb tu aurat wajib dtutup…oh,malu i..

    0

    0
  104. G says:

    Hm…..nk cepat naik kena la seksi2……….apa da… baik bakat yang lebih menonjol dari seksi lebih tapi [email protected] biasa2 je…

    0

    0
  105. el says:

    buduh. sorang lagi perempuan gila glemer. ini bukan sexy, ini slutty.

    0

    0
  106. Azid says:

    Kenapa macam beruk horny jer??? Budak ni nak kena pull aside and be given stern words about how to impose herself gently and womanly and not like a [email protected]#$% in front of a camera. Taknak lah ada Rihanna Malaysian version plak!

    0

    0
  107. lalalitamton says:

    first thing aku tgk, gambar2 nie dah sebijik macam gambar untuk website porno. cuma baju budak nie sopan sket je daripada artis-artis porno tu. kesian simpati aku tgk budak nie..maruah diri entah kemana, dosa pahala dah tak kenal.

    second thing aku tgk, benda yang aku paling perasan lubang hidung dia. memang la tak baik dok kutuk tapi realiti ! ya, diakui memang lubang hidung dia besar sebelah. bawak2 bertaubat lah adik nohhhh. dunia dah nak kiamat nie.

    third thing aku tgk, memang budak nie tak matang lagi sebab tu dia tak pikir panjang apa yang dia buat nie. kita dengarkan je lah apa benda pun dia nak cakap. sebab memang masa umur macam dia nie, hormon nak cari pasangan memang membara.

    konklusinya, memang sesuai sangat dgn shah jazle tu. enjoy, enjoy, enjoy. kontroversi tak habis2. kata konon nak tunang, to be honest, aku sendiri pun boleh tau tak kemana sgt lah tunang munang apa jadah kau tu dik nohhhh. dunia nak akhir zaman, org cari pahala dia cari dosa.

    bila madu dah habis dihisap, bunga ditinggalkan begitu saja dan lebah terbang mencari madu bunga lain. perkara yang paling ashamed, kenapa budak nie yang beriya ngaku kat media konon nak tunang dgn shah jazle tapi shah jazle tu buat dono je ?

    0

    0
  108. Eiiyerkk says:

    Ish..ish..ish…minah senget ni tercabut skru agaknyer..hmmm….

    0

    0
  109. macam beruk mat yeh

    0

    0
  110. mamaadam says:

    terkedu…malu mak bapak dia bila tgk pic2 camni..moga dpt hidayah yer dek..

    0

    0
  111. Miera Liyana awek shahz jazle says:

    Asal korg nk kutuk2 i ni,i mls tau nk pk pe u’all nk ckp..my bf xmrh pon even parents i pon suke…i pkai pe pon mmg i nmpk sexy, nk wat camner kn..bf i kn sblom ni xske ppuan melayu, so i pon kne laa sexy cam bkn melayu, br laa bf x lari..org cantik cam i ni slalu je di keji,xbaik tau :(

    0

    0
  112. me says:

    x suke…

    0

    0
  113. smashinglabu says:

    ini melayu bukn islam

    0

    0
  114. Newspaper says:

    SUPER SLUT!

    0

    0
  115. ish ish says:

    mcm jalang xlaku je…org kalau dah x laku mmg mcm ni..tpaksa dedah sana dedah sini nk kasi org pndang tp ko xtau org lg benci benci benci kt ko adalah..cpt2 la tkubur artis mcm ni…

    0

    0
  116. mawar says:

    Macam pompn jalang da aku tgk..hahaha..idung kembang…aii tak ber jenis la pmpn ni…

    0

    0
  117. aku kesah? says:

    aku nak tye nih..bpe umur minah kembang sebelah ni ?hidung kembang sebelah laa.nnpe??

    0

    0
  118. geli dgn miera ni..! says:

    minah ni xde la popular sgt pun..popular dgn publisiti murahan mcm ni…eeeyuuuckkksss..sick la!!

    0

    0
  119. Tod says:

    Jaga le ank perempuan kita agar xjadi spt pompuan ni….

    0

    0
  120. tot says:

    kahkah… lawak la.. lompat2 cam berok..

    0

    0
  121. xoxo says:

    mcm busuk je aku tgk dia ni

    0

    0
  122. cikgu bahasa arab says:

    Emm nk buat cmne.. Kate negara Islam.. Ni la hasillnye..

    0

    0
  123. lala says:

    asal mcm gersang jek perempuan nih…. rugi lelaki mana yg dpt memperisterikan perempuan nih… kesian…

    0

    0
  124. miera badigol says:

    jurugambar, wartawan & miera…semua ni bongok! sama2 subahat menjahanamkan mental org islam melayu! jgn ckp laa nk mtk mahap ke hape. dh mmg keje wartawan jurugmbr n artis mmg suka buat maksiat dan menaikkan nafsu pembaca surat khabar! tak penah pon saling nasihat menasihati ke arah jalan yg benar…masyaAllah!

    0

    0
  125. farabella says:

    Miera sbnrnya lagi cantik bila pakai tak terlalu terdedah..
    Sayang aurat dik..Allah dah perintah tutup, kena tutup..
    Bukan utk Miera sorang tp utk semua kaum hawa di dunia ni, termasuk saya jugak..

    0

    0
  126. kone says:

    aihh tetek kau kecik je jebon. asyik nk tunjuk je, simpan tunjuk kt anak kau t. sangap pelik kau ni cm betina jalang je. wt malu owg islam je.

    0

    0
  127. aku sangap says:

    i like ur pose babe. need u know. cl me if u free. like porno . ciss, busuk je aq tgok. xlalu aq nk hadap

    0

    0
  128. vivie says:

    pesal apa pakai baju mcm pelacur nie??

    0

    0
  129. MIERA HANTU SELULIT says:

    MUDA2 DAH ADE SELULIT….

    0

    0
  130. hampeh says:

    errrr x sopan lansung ! camni nak bela diri ble org dah hine2 kau ? hadoiiii

    0

    0
  131. Shira says:

    ni budak baru nak naik..merepek..
    shes trying hard to be aggresive n sensual in those pics but totaly fail! Tsk. What a shame.

    0

    0
  132. aq says:

    rse cm x de ape dh budk nie..2 yg mke cm sangap je..

    0

    0
  133. Lagubestbest says:

    Budak sekolah kata gambar cmni boleh buat fap fap. Budak sekolah kata, bukan aku.

    0

    0
  134. lailatarabas says:

    x abeh2 ngan perangai setan dia nie!!!!

    0

    0
  135. kudabelang says:

    nak suh shahz tu didik mira..perangai pn lebih karang..yg tak tahan tak matured lagsg…sibuk nak kawin plak tu

    0

    0
  136. aien says:

    dh mcm pempuan ape ntah…..kang aku ckp b#$$%a kasar sgt bahasa 2…. jage lah ckit maruah 2… ko ingt ko cntk pkai mcm 2???????

    0

    0
  137. malu nak seksi says:

    ish, malunye ble org laki nampak betis kite, inikan plak badan n bahagian yang x sepatutnye di tayang.

    0

    0
  138. bapak tiri mak tiri jiran sebelah says:

    yelah…tengah putih melepak…slim…kulit lembut…semua nak kasi org tgk…gigi berlapis pon tunjuk semua…anak sapo la ni. kang ditimpa bala baru nak insaf ke? byk kes2 dedah2 ni akhirnya kena bala….then baru insaf.

    0

    0
  139. apa pun x boleh says:

    biasalah perempuan murah mmg mcm gini…….

    0

    0
  140. apa pun x boleh says:

    dah mcm pompuan giler pun ader aku tgk dia ni….

    0

    0
  141. kuasa jiwa muda.xsedar apa yang dia buat ni menjejaskan maruah diri sendiri n family.sian ngan anak2 muda zaman sekrang.x dididik dengan akhlak yang sempurna.pengajaran….

    0

    0
  142. puiii says:

    makin galak, makin beso lobang idong dia.

    0

    0
  143. lady says:

    berdosa laaaaa

    0

    0
  144. sandra says:

    islam on paper je kot…x pun kerana keturunan…
    sian makpak dia…

    0

    0
  145. Budak KL says:

    dia ingat dia cun kot

    0

    0
  146. ans says:

    sabor jerlah …semoga dapat hidayah la budak ni lepas ni …

    0

    0
  147. MIERA DULU DULU says:

    mcm haram…da mcm pelakon filem porno…

    0

    0
  148. cik tip says:

    bnd dh jd br nk mohon maaf, sblm pakai 2 bkn nk pk p0n pe pndangan masyarakat… ad0iiii

    0

    0
  149. frinses says:

    SASAU

    0

    0
  150. anti seksi says:

    BANGGANYA ANAK MELAYU BERAGAMA iSLAM NI TAYANG ANGGOTA SULITNYA..MASYAALLAH..DIMANAKAH IBUBAPANYA??SANGGUPKAH ANDA MENAGGUNG DOSA YANG TAK TERKIRA DAN AZAB DARI ALLAH S.W.T??DUNIA SEMAKIN MENGHAMPIRI KIAMAT, BERTAUBATLAH WAHAI ANAK ADAM..

    0

    0
  151. bob says:

    ermmm…nie suratkhabar kosmo atau majalah playboy?

    0

    0
  152. Are says:

    Kesian Mira Liyana kena sorang…

    Yg tukang photographer nye pulak, mcm mana? :-(

    To Miera, udah2 la yer…

    Tak cantik pun sexy2 mcm ni…

    0

    0
  153. eiiii says:

    bukan budak ni nak tunang ke dgn shah jazle tak lme lagi.pndai shah jazle cri.anak datuk hokeyy.hahaha

    0

    0
  154. human says:

    hahaha…cian mak diee…bpe lme sgt la nk seksi cm2..kot eduction org respect laaa…seksi cam ni wt malu dri je…ask urself…puas ke seksi cm2..~~~

    0

    0
  155. poorahh... says:

    nilah klau rupe xde..harapkan seksi jelah….(seksi ke..sekeping je…)

    0

    0
  156. bro says:

    budak tengah remaja..yang patut disalahkan mak bapak dia.xbg pendidikan agama secukupnya.sebab mak bapak dia pun mcm dia jugak perangai.mcm mana nk ajar.patutnya bila dh makin tua makin berubah ini x anak pun dah ikutperangai.bg contoh yg baik kt anak tu.fikirkan…

    0

    0
  157. penulis says:

    tiada kata lain selain dari….
    mana pergi maruah dia ….

    0

    0
  158. kesiantgkbudakni says:

    kesian btol tgk budak ni..sedar lah dik, x kemana pon gamba mcm tu..klu niat nk jd artis stakat pakai seksi meksi tp bakat hampeh, lupekan jelah..org nk pandang pon jijik.

    0

    0
  159. lieya Zarra says:

    showing STUPIDITY……

    0

    0
  160. menanah mata says:

    mcm tak suci lagi bdk nie…apalagi kini dtgn syah jezell…

    0

    0
  161. ssshhhyyy... says:

    ala,cian banget sik sme pompuan niyh…..
    dlu mnx maaf psl pkai seksi2…
    skrg buat blek….
    ckp xsrupe bkin……..
    lau nk femes dgan pkai bju seksi2 xpyh larh……
    artis len pkai ttop sume femes jgak…..
    ko pkai niyh bkn dpt pujian….dpt maki hamun org de larh….
    hahahahahaha……..

    0

    0
  162. Gossip girl says:

    Ketiak itam!

    0

    0
  163. manusia says:

    da mcm placur..

    0

    0
  164. Pachat says:

    ingatkan pondan mana tadiii….

    0

    0
  165. cik odie says:

    ketahian apakah ini….

    0

    0
  166. Izza Dean says:

    Ishhh !! x spat0tnye miera liyana wt cmtuh .. lgp0n , die kn artis bru .. mgkin x el0k untk nme die .. klu nk b’pkaian tuh , agk2 la .. crik la pkaian yg ssuai dan s0pan yg sdap dpndg 0rg .. hrap , nsihat ni dtrime ..

    0

    0
  167. aku benci tol ngan budak ni says:

    baru jadik artis nak pakai seksi….macam terkenal jer…… eh kalau aq sepak muke die korang ase elok balek x hidong die

    0

    0
  168. aduii.. says:

    telanjang lagi.

    0

    0
  169. menyampahnganmiera says:

    BANGANG PUNYA BUDAK!

    0

    0
  170. shine says:

    mmmm,ntah ape2 je lah

    0

    0
  171. hoi says:

    kalau camnila, plzzzzla bogel bulat2 bila bergambar..samanyer dosa nyer

    0

    0
  172. muke_seposen says:

    ooooo…. dia nie ker? sumpah aku x kenal langsung dia nie.. pelakon ker? penyanyi ker? oo..bakal penghuni neraka rupanya… elok sgt lah tu… ke kafirun dia nie? confius nyer….

    0

    0
  173. alg_scOOt says:

    artis skg asyik memanjang nk seksi je…baek g anugerah ke perasmian butik ke g fotogrape ke xpun ke mne2 la…bile la agaknye nk tetutup ckt..bkn nk suh pkai jubah pun tp sekurang2 nye btutup ke ala2 sopan ke…kn lg elok..nk bjaya dlm dunia seni nie jgnla nk pertaruhkan body semate2…tgk mcm artis lame2 otai2 kite relax n santai je…tp tetap kekal dlm industri nie…tol x..???

    0

    0
  174. tibetibe says:

    pnh aq dgr,,, ble sorang gegurl mnyebabkan sorang boboi 2 terangsang.. n c boboi mlepaskan kegersangan die dgn mmbyngkan c gegurl,, make c gegurl yg dpt dose…. ha….

    0

    0
  175. Haida says:

    bertaubatlah dik, sebelum Allah mengambil nyawamu.. Kecantikanmu adalah anugerah Allah. Bersyukurlah

    0

    0
  176. dsds says:

    kalau lancap kan ak sedap nih…

    0

    0
  177. google blues says:

    wak per lah …. pkai bju…..kn baik xyah pakai terus ……….. good gurl…………… kopek sembur!!!!!!!!!!!!1

    0

    0
  178. renka says:

    p0se dah la macam 0rang cacat.. d0k wat semp0i apa taktauuu!

    0

    0
  179. safleyadmad says:

    Pengalaman aku x sangat dalam;
    ramai selebriti yg aksi mcm nie penah idup brumah tangga n kemudian gagal. Tu sbb dorang branie.
    N klau masih blum kawin, mungkin dah………. (mungkin, mungkin)

    0

    0
  180. mie says:

    penangan islam hadhari….. semuanye halal bg nye….. semoga diorg ni bertaubat lh….

    0

    0
  181. ORANG ALIM says:

    MMG LAH SKUNK NIE KITE MASIH MUDE TP JGE LAH SKIT CARA BERPAKAIAN 2…….X INGAT DOSE KERRRRRR…..SYE BKN SJE NK SKITKAN ATY OWG NIE TP SEMOGA DIE MENDAPT PENGAJARAN LAH……KLU DAH KAWIN NTI MOGA DPT BERUBAH LAH YEEEE……..NTI ANK YG BKL LAHIR 2 IKUT MCM NERRRRR….

    0

    0