October 10th, 2010

gambar persandingan sheikh muszaphar

Kagum gila tengok kehebatan siaran langsung majlis persandingan angkasawan negara, Sheikh Muszaphar dan Dr Halina kat TV3 malam tadi. Walaupun konsep kayangannya agak tidak diterjemahkan di kaca TV, tapi kami dapat rasakan kemeriahan yang amat sangat.

Mungkin perkara yang agak pelik ialah kek majlis perkahwinan mereka berdua. Memang kreatif tapi agak pelik jugaklah kek berbentuk roket. Lain daripada yang lain. Sekali tengok macam kelakar pulak. Tapi sesuai lah dengan perkahwinan seorang angkasawan.

gambar persandingan sheikh muszaphar

Nantikan update gambar majlis persandingan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina daripada kami. Untuk masa ini mungkin anda boleh layan gambar pernikahan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina di entri ini terlebih dahulu.

Apa pandangan anda tentang majlis perkahwinan angkasawa negara kita? Bagi kami memang boleh digelar wedding of the year. Gambar diatas kredit kepada CandidSyndrome dan GUA.

Dah update gambar sekitar pernikahan angkasawan negara kita. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk tengok.

Update 2: Ada 2 keping gambar masa malam persandingan diorang. Sila baca entri sepenuhnya untuk tengok.

dr halina cun

dr halina cun

gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar


gambar persandingan sheikh muszaphar

Gambar kredit GUA.


Comments are closed.

Loading...