Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GAMBAR)Majlis Perkahwinan Norman & Memey Tajaan Rafflesia

Abang Nara tak pandai sangat seni dunia fesyen nie tapi gaun perkahwinan Vera Wang untuk Memey di atas nampak agak cantik. Namun menurut kata-kata Chef Wan di Facebooknya, gaun tersebut tidaklah secantik dan segah yang digembar-gemburkan.

memey norman

Advertisement

Setakat Berlian and pearls berjuta tu non of the pengantin can take the jewellery pun.Entah2 mlm ni jugak kena telanjang lepas tu Rafelessia ambil la balik simpan.Wedding gown rm500,000 by Vera Wang tu i gelak sungguh mcm Wedding gown biasa yg kecut masuk dlm washing machine depan memey tu yg i wasnt impressed at all likewise her veil mcm beli di globe silkstore! Ala di taja esok pulang la balik.So my honest opinion i really dont know what the fuss about this 12miilion sponsorship is all about.

Lagi beberapa keping gambar majlis perkahwinan Norman dan Memey tajaan Rafflesia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar ehsan Fariza Saidin & Cipot Redz

memey norman
memey norman
memey norman
memey norman
memey norman
memey normanmemey normanmemey normanmemey norman
memey norman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top