November 19th, 2009

liyana farah suradi

Akhirnya dapat gak kami tahu nama pelakon Awan Dania nie. Liyana Farah Suradi rupanya nama diberi. Cantik dan indah betul namanya. Kalau korang terlupa siapa dia nie, cuba tengok  gambar Liyana Farah Suradi diraba di dalam kolam renang oleh seorang lelaki yang agak rakus riak mukanya.

Semalam tengah check-check email adalah seorang pembaca BeautifulNara yang hantarkan gambar-gambar si artis yang kurang popular ini. Katanya diambik dari Facebook Farah Liyana Suradi sendiri. Bila tengok betul-betul rasanya memang gambar-gambar yang dihantar tue tak lain tak bukan memang gambar minah nie. Wow, seksi agak terlampau jugak.

Kesian kami kat artis-artis wanita yang suam-suam kuku nie. Bukan dia nie sorang je tapi berapa ramai lagi yang terpaksa berseksi meksi untuk mengfemeskan diri. Kalau tak seksi memang compem tak dapat tawaran berlakon dari direktor-direktor. Tengok macam Lisa Surihani dan Scha Al Yahya. Tak perlu nak gambar dalam kolam renang, tak perlu nak belah sana belah sini sebab memang ada bakat dan pakej untuk terus maju.

Lagi gambar Farah Liyana Suradi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Anda suka dengan barangan dari Korea tak? Cuba ushar kat VanityMask punya website. Macam-macam barangan berkualiti dari Korea yang diorang jual. Kualiti terjamin, penghantaran pantas dan yang paling penting murah beb ~~

liyana farah suradi

liyana farah suradi

liyana farah suradi

liyana farah suradi


Comments are closed.

Loading...