May 4th, 2010

gambar comel lisa surihani dan amani

Wahhhhhhh ~~ Super comel Lisa Surihani dan Mia Sara Nasuha nie. Dedua pun tengah meletop bak gunung berapi dalam drama Adamaya. Sapa sini layan drama tue sila angkat tangan. Kami tak sempat nak layan pun sebab time-time pukul 6 tue still kat ofis lagi. Dengar ceritanya drama Adamaya nie memang best gila-gila punya. Betul ke?

Tapi Mia Sara Nasuha atau lebih femes dengan nama Amani dalam drama Adamaya nie tersangatlah cutenya. Rasa nak cubit-cubit jer kalau ada kat sebelah. Lepas cubit nak gigit-gigit pipi dia. Tembam semacam je. Geram pulak tengok. Besar nanti confirm akan jadi cun macam Lisa Surihani. Harap-harap nanti besar pun tak banyak kontroversi macam akak Lisa ek.

Lagi gambar tersangatlah cute Lisa Surihani dan Mia Sara Nasuha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani


Comments are closed.

Loading...