January 4th, 2011

lisa surihani diana amir

Kata orang, nak tengok betul cantik ke tidak seseorang itu, tengoklah masa dia bangun tidur. Disebabkan confirm kami tidak akan dapat tengok Lisa Surihani ataupun Diana Amir bangun tidur pagi-pagi buta, rasanya gambar mereka berdua sebelum disolek untuk Anugerah Skrin 2010 adalah cara terbaik untuk melihat kecantikan asli mereka ini.

Kami tak pandai sangat bab-bab solekan ini (nama pun lelaki kan?). Tapi bagi kami, Lisa punya kulit memang smooth habis. Kulit Diana Amir agak ada kesan jerawat kalau tak silap pandangan mata kasar kami. Apa pun, kedua-duanya lepas dimakeup memang super duper cun jadinya.

Alang-alang dah bercerita pasal Diana Amir ini, kami terdengar ada bisik-bisik orang yang menyatakan kekasih Diana Amir adalah Zizan Raja Lawak. Dan Diana Amir agak bengang jugaklah sebab semenjak dua ini asyik keluar cerita Zizan dan Juliana Evans je. Dari apa yang diberitahu, diorang berdua dah clash. Betul ke tidak, kami tidaklah tahu.

Apa pun korang ushar lagi gambar Lisa Surihani dan Diana Amir sebelum solekan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir


Comments are closed.

Loading...