April 13th, 2013

Pukul 1.36 petang semalam,  anak lelaki Datuk Lee Chong Wei dan Datin Wong Mew Choo iaitu Kingston telah dilahirkan secara caesarian di Hospital Gleneagles Jalan Ampang dengan selamat.


Berat Kingston ialah 3.4 kg. Chong Wei berharap Kingston akan membawa tuah kepadanya dalam mengejar gelaran di kejohanan badminton dunia. Dia yang teruja dengan kelahiran bayinya berkata akan menjaga Kingston, walaupun di waktu malam. Sumber berita asal The Star.

***

Marilah berkunjung ke Bazar Seni Industri Budaya Kebangsaan pada 13 dan 14 April 2013 (Sabtu dan Ahad). Pelbagai pertandingan seperti Dam Aji Gergasi, Catur Gergasi, Kompang Berformasi, pertandingan breakdance, dan pertandingan mewarna bagi kanak-kanak bakal dilaksanakan. Hadiah menarik menanti anda. Sambil berkunjung anda juga boleh bersantai seni.

Borang penyertaan secara percuma boleh didapati di khemah urus setia mulai jam 2.00 petang di perkarangan Panggung Bandar raya, Jalan Raja, Kuala Lumpur. Mari kita ke sana! Dibawakan khas untuk anda oleh Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN)!


Comments are closed.

Loading...