Written by AbangNara | September 14th, 2011

Tiada apa yang lebih menggembirakan seorang lelaki selain daripada mempunyai isteri dan anak-anak yang sentiasa di sisinya. Aaron Aziz pastinya seorang suami yang bahagia kerana memiliki keluarga yang nampak sempurna. Semoga keluarga mereka akan kekal bahagia selama-lamanya. Sama-samalah kita doakan ye.

aaron aziz

By the way, tajuk “Punca Suami Hilang Nafsu” itu rasanya tiada kaitan langsung dengan Aaron Aziz. Lagi 2 keping gambar bahagia Aaron Aziz dan keluarga tercinta dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Jangan lepaskan peluang untuk menangi hadiah menarik (Nikon D5000, Samsung Galaxy Tab dan iPad2) daripada Coopown.

aaron aziz

aaron aziz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to (GAMBAR)Keluarga Bahagia Aaron Aziz Dalam Mingguan Wanita

  1. basshunter says:

    keluarga bahagia…..suka tgk ank2 dia…nak plak yg girl tu…tersangattttttttttttttttttttt cutezzzzzzz..pandai posing…suka senyum

    0

    0
  2. watie says:

    dah beli majalah ni…dwi ariana tu mmg photostat rupa aaron sungguh tgk cara dia gelak semua, mmg kiut !!!

    0

    0
  3. JEJARI KONTOT says:

    2nd!!!

    0

    0
  4. Rai says:

    bini dia tu xnk bg tips ke. beranak 3 still cun. hihihihihihiihi

    0

    0
  5. Heart says:

    i Jeles…coz im in love with him!!! i’ve been loving him for quite sometime now…

    0

    0
    • ntah la says:

      kO ni nape… kemain bnyk lg lelaki ensem kt luar sana yg still bujang, jgn dok in love ngan suami org, berdosa tau tak..,

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau jangan nk merepek lah heart ! Aaron ni bini dia dh jambu lupa kn n telan air lior la luuuuuuuuuuuuuuu ha ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

      0

      0
  6. nuryn says:

    suka sgt tgk family nie…smg mereka kekal bahagia selamanya :)

    0

    0
  7. nuryn says:

    suka sgt tgk famili nie…sweet! smg mereka kekal bahagia selamanya.. :)

    0

    0
  8. zack zai says:

    suka tengok keluarga bahagia aaron aziz..hope uoollzz berkekalan selamanya…:))

    0

    0
  9. lemonate says:

    awhhh comel2 ank2 aaron especially yg perempuan tue…sebijik copy paste muka aaron=)

    0

    0
  10. nisa says:

    happy family..hope berkekalan hingga akhir hayat dan dirahmati selalu..hope juga aaron aziz tak tergoda dengan godaan dunia artis yang sangat mencabar..

    0

    0
    • wawa says:

      Btl tue…syg aaron & karier & family….x mau la rumahtangga dieorg berperantakan d sebab kan Betina yg suka rampas suami org…Harap aaron & family bhgia je…

      ******sekarang pun riso la aaron berlakon ngan si Neelofa dalam daram LARA JIWA….Neelofa kau jangan gedix lbh2 tau…******

      0

      0
      • KakLong says:

        Bukan nak sebelah or sokong sape2..
        tp tgk artis lelaki singapore ni cari rezeki kat Malaysia,
        dorg tul2 fokus n sgt professional…
        mcm aaron aziz ngan ady putra..
        dua2 hensem..konfirm punyer ada artis pmpuan yg goda..
        mustahil takde…tp akak rasa dorg ignore, tak layan pun…
        dorg ni kental, berfikiran jauh..family first…

        hmm…tepuk sebelah tangan tak berbunyi beb….

        **norman hakim & joey, sila contohi dorg ni k..

        0

        0
        • ye ke says:

          maybe sdd derang pandang slack je pelakon malaysia..saya pun ok je minat aaron ni tapi jangan la nak puji menjulang plak

          0

          0
  11. leyzajamil says:

    saya harus dapatkan sekarang!!!!

    0

    0
  12. Supermak says:

    comelnye anak2 derang..i likee!!…by the way leyzajamil i baru je beli semalam…dah lambat..nest keluaran pun dh keluar gambar bienda dgn sape ntah lg sorang lupa lak..

    0

    0
  13. student bandung says:

    beautiful wife..hope him n his wife berkekalan..amin~

    0

    0
  14. allid says:

    suka tgk aaron n family dia..harap kekal sampai bila2.pd artis yg gedik, toksahla dok kacau line dia..suka tgk wife aaron.cantik..isteri aaron xjeles ke? kalu aku..alahai..laki ensem cmtu..riso giler

    0

    0
  15. hola says:

    alahai cute sgt daughter aaron yg besar tu.. senyuman manis.. iras muka aaron.. comel2…

    0

    0
  16. MIAZARRA says:

    Suka sangatttttttt…semoga berkekalan sentiasa dan dirahmati sekeluarga hingga keakhirnya…..godaan kiri dan kanan menanti disetiap langkah yg diatur….Hanya keimanan yg kukuh mampu menepisnya…insya’allah…

    0

    0
  17. HoNeY bEe says:

    waaaahhh… bahgia nyerrrrrr…

    semoga kekal ke akhir hayat… amiiin…

    0

    0
  18. as salam,

    semai keluarga dengan kasih sayang dan agama, insyaallah kekal dunia akhirat.

    nak dapatkan voltage stabilizer edisi murah klik nama saya…

    0

    0
  19. zaia says:

    hihihi..tk tau nk komen ape lg,aku setuju dgn semua komen kt atas! <3

    0

    0
  20. sha says:

    so sweeeeett!!

    0

    0
  21. yummy says:

    comel dan bahagia.semoga terus bahagia.mesti c aaron ni yang bijak urus family dia.huhuh

    0

    0
  22. hehehe says:

    petua artis x curang jgn bg berlakon dgn si fs…kalo x abis lar…wakakakaka…

    0

    0
  23. sarah_nina says:

    balik opis ni.. harus pergi kedai mamak kat umah cari majalah ni.. takut nanti habis.. hehehe.. :)

    0

    0
  24. twilight says:

    berharap sgt semoga dengan publisiti yang hangat sekali tentang kehidupan aaron serta isteri dan anak2 tidak menimbulkan keinginan anasir2 jahat untuk meruntuhkan keluarga mereka..amin. sesungguhnya biarlah mereka sekeluarga bahagia hingga ke akhir hayat mereka..kepada anasir2 yang selalu meruntuhkan masjid orang lain..sila cermin muka anda..!!

    peace =D

    0

    0
  25. radin mirage says:

    muka dwi copy paste aaron!!!!mmg anak bapak…=)

    0

    0
  26. fedzmy says:

    happy family… semoga aaron sekeluarga bahagia dunia dan akhirat… Insyallah

    0

    0
  27. Sebijik mcm cite nora elena..hahaha..untung isteri aaron..Semoga berbahagia selamanya.
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  28. hehehe says:

    isteri aaron nie ada iras mk wan sharmila skt2 kan…ape2 pun semoga terus berkekalan hingga akhir hayat…

    0

    0
  29. kokchik says:

    Arrrghhhh…tension nye tgk. JELEEEEsnye. hehe. Apa2 pon semoga Aaron jaga keluarganya dgn baik..^^

    0

    0
  30. bujang says:

    Dia ni x heran tino, dtg. mesia nk. cari duit beb.Dah muak tengok tino.
    Mcm. nilopak petik 1 yg. datang 10.

    0

    0
  31. aaron aziz fan says:

    aaron aziz is one and the only one actor that is loyal and caring to his wife and kids. live aaron aziz.

    0

    0
  32. JEJARI KONTOT says:

    PUNCA SUAMI HILANG NAFSU ..TAJUK BEST PLAK

    0

    0
  33. ladysnappersz says:

    nie baru betul abg long yg patut dicontohi….Semoga Allah berkati keluarga ini…..!

    0

    0
  34. iyda says:

    cantik wife aaron,anak2 pn comel..semoga kekal bahagia selama-lamanya..amin..

    0

    0
  35. primo says:

    anak pompuan dia mcm muka BCL pun ada

    0

    0
  36. Delila says:

    Dwi tu comel. Dah la selalu kacau Twitter ayah dia. Siap dia tweet kat Justin Bieber “hey justin.this is not my dad. this is dwi.” heheheh comel!

    0

    0
  37. aya says:

    wife aaron looks like baizura kahar, pretty :)

    0

    0
  38. nie says:

    wife dia muka budak2 lagi. jadi anak sulung aaron pun boleh

    0

    0
  39. Aah la.bertuahnya istri aron ni.dpt lelaki yg jens fmly man.xde sorok2 status.siap publish fmly lg tu.ni br lh jujur lm bidang seni namanya.bkn nk cr populariti.but aron.dunt worry, mmg ada peminat yg tersendiri.semg arn kekalkn kebghgiaan selamanya wpun dh popular nanti ye.anak2 pun comel.blh buat iklan.hehe.aah nmpaknye cm skg ni aron n ad putra cam selalu je kusr tv.ady putra bl lg nk tnjuk fmly ni.x sabar nk tgk

    0

    0
  40. emalin says:

    yg ni lagi satu..bertuahlahhai badan…cantik isterinya..mcm baizura ckit muka dia…

    http://www.produk-wanita.com

    0

    0
  41. gee says:

    alhamdulilah…buat segalanya dengan ikhlas..jgn babitkan diri dlm maksiat…keluarga diutamakan.

    0

    0