Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GAMBAR)Inikah Kekasih Baru Hairie Othman?

hairie othman

Lama betul tak dengar cerita Hairie Othman nie kan? Tup-tup minggu lepas Abang Nara dapat satu email daripada seorang pembaca yang sudi berkongsikan gambar Hairie bersama seorang gadis. Meh Abang Nara copy pastekan email yang ditulis:-

Advertisement

[note]Saya terjumpa gambar ini semasa melawat facebook kawan cousin saya.. gambar seorg wanita bersama Hairie Othman masa birthday partynya tahun ni.. nama wanita tuh Dalia Diyana.. dan mengikut caption gambar2 lain hairie dipanggil Mr. Grumpy sebagai nama manja.. tp tak pasti betul ke tidak.. just nak sharing2… sharing is caring.. :)[/note]

Abang Nara sebenarnya tak berapa ingat sama ada Hairie Othman nie dah kahwin ke belum. Lagipun lama sangat tak dengar khabar berita pasal dia. Kalau belum kahwin dan kalau betullah gambar di atas adalah gambar kekasihnya, Abang Nara doakan kebahagiaan buat mereka berdua.

Tak ada gosip yang hangat pun dalam artikel ini, cuma sekadar berkongsi sesuatu yang mungkin adalah kegembiraan yang tak terhingga buat Hairie Othman.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hairie othman

hairie othman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama