July 26th, 2010

hairie othman

Lama betul tak dengar cerita Hairie Othman nie kan? Tup-tup minggu lepas Abang Nara dapat satu email daripada seorang pembaca yang sudi berkongsikan gambar Hairie bersama seorang gadis. Meh Abang Nara copy pastekan email yang ditulis:-

[note]Saya terjumpa gambar ini semasa melawat facebook kawan cousin saya.. gambar seorg wanita bersama Hairie Othman masa birthday partynya tahun ni.. nama wanita tuh Dalia Diyana.. dan mengikut caption gambar2 lain hairie dipanggil Mr. Grumpy sebagai nama manja.. tp tak pasti betul ke tidak.. just nak sharing2… sharing is caring.. :)[/note]

Abang Nara sebenarnya tak berapa ingat sama ada Hairie Othman nie dah kahwin ke belum. Lagipun lama sangat tak dengar khabar berita pasal dia. Kalau belum kahwin dan kalau betullah gambar di atas adalah gambar kekasihnya, Abang Nara doakan kebahagiaan buat mereka berdua.

Tak ada gosip yang hangat pun dalam artikel ini, cuma sekadar berkongsi sesuatu yang mungkin adalah kegembiraan yang tak terhingga buat Hairie Othman.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hairie othman

hairie othman


Comments are closed.

Loading...