November 3rd, 2009

akak heliza

Masa mula-mula aku dapat email ni dulu, aku ingatkan gambar Heliza AF5 dengan teman lelaki misteri. Haha.. Rupa-rupanya gambar akak dia daaaa.. Gambar di atas merupakan gambar akak Heliza AF5 dengan boyfriend dia semasa diorang bercuti dekat pulau kot. Cantik kan akak Heliza AF5? Macam model pulak aku tengok. Tapi menurut sumber iaitu si penghantar email, akak Heliza AF5 ni merupakan seorang stewardess atau dalam bahasa Melayunya pramugari. Alahaiii, yang kerja dekat airport pastu naik kapal terbang tu. Layan penumpang semua tu. Ntah2 korang pernah tersekali dalam satu plane kot dengan akak Heliza AF5 ni kot. Huhu!
Mesti korang puas hati ye tak kalau dapat awek macam ni kan? Korang la, aku biasa-biasa je. Hahaha.. Dengar cerita akak Heliza AF5 ni memang selalu pun bercuti dengan boyfriend dia. Selalu gak pergi laur negara, biasalah tu kan. Kalau tak silap aku, boyfriend dia ni pulot pilot jugak lah. So tak hairanlah masing-masing punya gaji kan. Ahah! Sendiri punya duit sendiri gunalah. Kalau akak Heliza AF5 ni bertudung mesti sama cantik dengan Heliza AF5 kan?

Lagi gambar akak Heliza AF dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

#Sumber, ayat dan artikel dicurik bulat-bulat dari RidzuanRichie. Betul atau salah boleh tanya kat RidzuanRichie. Kami tak buang watermark macam ada satu web gosip artis lain yang beria-ria meng”adobe”kan gambar-gambar nie.

akak heliza

akak heliza

akak heliza

akak heliza

akak heliza

akak heliza

akak heliza


Comments are closed.

Loading...