Anda gayat? Jika ya, besar kemungkinan anda akan berasa seriau memasuki lif di sebuah pusat beli belah bahagian Selatan London. Ini ialah kerana terdapat lukisan ilusi 3 dimensi seolah-olah lif tersebut tidak ada lantai sebagai satu tarikan bagi umum untuk pelancaran Resort Menara Alton yang merupakan satu taman tema yang baru dibina. Lihat saja reaksi para pengguna lif yang dinamakan Lif Nemesis Sub-Terra melalui gambar dan video.
Menaiki lif ini akan membawa pengguna ke bawah tanah, ke satu jaringan gua yang gelap dan menakutkan. Lagi 7 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


aed
February 29, 2012 at 11:39 am
gile arrr.. mmg tak arr aku nk naik, smpai depan lif tu trus menjerit ade la kot..tak pun trus pengsan koma mulut berbuih2..haha!!
Adibah
February 28, 2012 at 11:15 am
wow! amazing!
someday mesti pergi tgk sendiri kat sana!
dula
February 27, 2012 at 7:35 pm
wow! teringin nye nak nak lif mcm ni! cani baru syok, lif biase boring je.
aeen
February 27, 2012 at 4:55 pm
gila kentang~!
opochiokokkaa
February 27, 2012 at 4:53 pm
sumpahhhh!!! mmg xkn aku naek punye klu kt mesia ni ade……seremmmmm…..