(GAMBAR)Ilusi Lubang 3 Dimensi Di Lif Nemesis Sub-Terra Timbulkan Rasa Seriau

Trending

(GAMBAR)Ilusi Lubang 3 Dimensi Di Lif Nemesis Sub-Terra Timbulkan Rasa Seriau

Anda gayat? Jika ya, besar kemungkinan anda akan berasa seriau memasuki lif di sebuah pusat beli belah bahagian Selatan London. Ini ialah kerana terdapat lukisan ilusi 3 dimensi seolah-olah lif tersebut tidak ada lantai sebagai satu tarikan bagi umum untuk pelancaran Resort Menara Alton yang merupakan satu taman tema yang baru dibina. Lihat saja reaksi para pengguna lif yang dinamakan Lif Nemesis Sub-Terra melalui gambar dan video.

Photobucket

Advertisement

Menaiki lif ini akan membawa pengguna ke bawah tanah, ke satu jaringan gua yang gelap dan menakutkan. Lagi 7 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sumber.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

5 Comments

  1. aed

    February 29, 2012 at 11:39 am

    gile arrr.. mmg tak arr aku nk naik, smpai depan lif tu trus menjerit ade la kot..tak pun trus pengsan koma mulut berbuih2..haha!!

  2. Adibah

    February 28, 2012 at 11:15 am

    wow! amazing!
    someday mesti pergi tgk sendiri kat sana!

  3. dula

    February 27, 2012 at 7:35 pm

    wow! teringin nye nak nak lif mcm ni! cani baru syok, lif biase boring je.

  4. aeen

    February 27, 2012 at 4:55 pm

    gila kentang~!

  5. opochiokokkaa

    February 27, 2012 at 4:53 pm

    sumpahhhh!!! mmg xkn aku naek punye klu kt mesia ni ade……seremmmmm…..