(GAMBAR)Gebu Dan Comelnya Pusat Sarimah

Hiburan

(GAMBAR)Gebu Dan Comelnya Pusat Sarimah

pusat sarimah ibrahim

Tak silap kami tadi kot kami terbaca kat Harian Metro komen seorang pembaca pasal Sarimah Ibrahim yang tak sensitif dengan cara pemakaian masa show The Biggest Loser. Terus dengan pantasnya cuba mencarik apa yang dimaksudkan oleh si pengkomen tue. Akhirnya terjumpa jugak gambar si Sarimah menunjukkan pusatnya yang gebu dan comel.

Advertisement

Pendapat peribadi kami, memang kurang sesuai si Sarimah Ibrahim nie pakai macam nie. Lagi-lagi dah kompem keluar kat TV. Comel tue memang la comel. Tak dinafikan. Orang macam Sarimah nie pakai apa pun compem comel. Tapi mesti lagi comel kalau pusat tue ditutup. Atau mungkin Sarimah nak menunjukkan yang perut dia tak ada lemak?

Lagi gambar Sarimah Ibrahim dan pusatnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Blog Selebriti.

pusat sarimah ibrahim

pusat sarimah ibrahim

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...