February 3rd, 2011

erra fazira

Dari dulu lagi asyik tertanya-tanya, kenapa ramai sangat orang suka dengan Erra Fazira nie? Selalu artis Malaysia kalau dah kahwin populariti confirm jatuh merudum, tapi Erra rileks je maintain popular. Mungkin sebab Erra memang betul-betul berbakat. Apa pandangan korang?

Yang penting Erra memang super duper gorgeous masa memakai baju designer Hatta Dolmat. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

milk a deal

MilkADeal memang selalu bagi deal yang terbaik. Yang terbaru, bayar RM10 untuk dapatkan voucher RM30 di AcmaMall.com. Kalau korang seorang wanita, memang ini adalah offer yang tersangat best sebab AcmaMall ada jual barangan-barangan make up macam Gucci, Anna Sui, dan banyak lagilah. Gunakan voucher dari MilkADeal untuk dapatkan diskaun sempena CNY. Abang Nara nak belikan perfume Gucci kat bawah untuk si dia yang tercinta:-

milk a deal

Voucher diskaun yang dibeli dari MilkAdeal boleh digunakan dari 20 Februari sampai 19 May. So kalau korang beli voucher tue dulu pun lagi bagus sebab tak perlu tergesa-gesa nak gunakan voucher. Tunggu apa lagi? Beli sekarang jugak di MilkADeal.

erra fazira

erra fazira

erra fazira

erra fazira

erra fazira

erra fazira

erra fazira


Comments are closed.

Loading...