(GAMBAR)Bayi Redza Minhat, Ali, Sang Pejuang Dan Penyair

(GAMBAR)Bayi Redza Minhat, Ali, Sang Pejuang Dan Penyair

Sebelum ini pelakon yang juga seorang banker, Redza Minhat mengatakan akan mengongsikan gambar bayi lelakinya yang lahir pada 7 Mac lepas. Entri berkenaan boleh dibaca di sini.
Inilah gambar baby Ali yang khabarnya kuat minum susu seperti yang dikongsikan oleh Redza di Twitternya. Comel kan?

***

Advertisement

Turut memeriahkan di samping Bazar Seni Industri Budaya ialah Siri Semarak Bangsawan 2012  di Panggung Bandaraya pada 23, 24 dan 25 Mac ini, mulai pukul 8.30 malam. Sebuah pementasan oleh JKKN, teater bangsawan ini diarahkan oleh Encik Zaifri Husin, berjudul ‘Chelorong Cheloreng’. Bergenre komedi, skrip untuk teater ini turut diolah oleh beliau. Tiket hanya berharga RM 5 dan boleh ditempah melalui talian 03-2052 3600.

 

Untuk keterangan lanjut, like Fanpage Bazar Seni Industri Budaya!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

25 Comments

  1. sweet32

    March 20, 2012 at 11:39 pm

    simple je name ank dia.. x terbelit lidah nak menyebut.. name senang disebut dan semoga senang menjaga dan mendidiknye!

  2. miaaziz

    March 20, 2012 at 8:58 pm

    ni yang aku tgu2 dr redza minhat…

  3. Wowwow…Cute nyer….k

  4. i luv lemonate

    March 20, 2012 at 1:09 pm

    comelll..tp nih ank redza minht?sape?huhu

  5. sarah_nina

    March 20, 2012 at 12:39 pm

    comel2x.. dah mak dan ayah dia lawa.. :)

Loading...