Written by serenity | March 12th, 2012

Pasangan Adi Putra dan Nora Danish meledak selepas bergandingan bersama dalam drama bersiri hit, Tentang Dhia. Kini mereka sekali lagi bergandingan bersama untuk filem terbitan Metrowealth, Aku Terima Nikahnya. Kami pasti ramai yang ternanti tayangan filem ini terutamanya yang menyukai gandingan mereka berdua dari drama tersebut. Filem ini baru selesai penggambaran. Untuk menghangatkan lagi antisipasi kita, ini ialah gambar-gambar romantik Adi dan Nora dari filem Aku Terima Nikahnya.

Teruja tak? Filem arahan Eyra Rahman ini turut menampilkan Alex Yanz, Mon Ryanti, Kamal Faridz, Azrel Ismail dan ramai lagi. Lagi 4 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

***




Kredit gambar Twitter Nora Danish.

120 responses to (GAMBAR)Adi Putra Dan Nora Danish, Romantis Dalam Aku Terima Nikahnya

  1. Sbb nape org lebeh suke ND dari si sendat tue coz…….. si sendat tue la yg wat umah tangga org len uruhara…
    kalo si ND pun cam sendat tue… aku sendiri pun benci…. tp dia x mcm tue kannnnnnnnn…..
    lgpun si sendat tu ckp cam siak….. kate xkwn,pastu kwn,pastu putus,pastu mak x kasi kwn, pastu dpt hadiah2 bagai dari si jantan tu..alih2 skrg nieh nak kawin… hurrmmmmm… yg kesian tue pd anak ND n J, awl2 lg x merasa betapa indahnya punye ayah,ibu dalam satu rumah, keluarga yg bahgia… nie sume penangan si sendat tue…..
    ntah laa…. dunia oh dunia….

  2. zura says:

    hai makan hati betul sapa jadi isteri adi. yelah kalau dh laki asyik peluk artis pompuan jer, mau tak meroyan dibuatnya. derita betullah sapa kawin dgn artis ni. nak2 yg tgh famous cam adi ngan aaron.

  3. aku says:

    apsal org ni edit gambar xcntk??? klw nk buat blur blkg tu buat jela guna lens nape nk kena edit..klw xreti baik xpyh bg blur….ni just opinion…try lagi

  4. who cares says:

    nora…klu ade jodoh kawen lagi..pakaila makeup artis ni..nmpk muka u berseri2..mcm nikah betul2 plak =)

  5. Hmm says:

    So what ramai yg dislike komen kitorang ? Haha, sikit pn TAK JEJAS minat kitorang kt fasha. Balik awal la der. childish giler fans2 ND ni, ala2 watak puteri yg gedik tu so suits dgn u ols ni. Puiihhh, xkuasa i.

  6. Kak Jenab Ampang says:

    Amboi..ramai tul like kak Jenab punyer pendapat di atas…akak just menegur mana yang kurang betul jer,bukan nak glamour or merapu sgt…tp last2 akak yg kena tegur balik,but it’s ok…akak open minded…terima kasih yer betulkan ayat akak…bg akak,kalo nak cerita pasal umrah,kenalah gambar yg sesuai..jgn lah peluk2 macam tu…confiuskan pembaca jer…kesimpulannya, akak doakan adik2 semua jd manusia yg saling meningati sesama yg lain k…k la akak nak pi kedai dulu ni,abg leman ko bukan senang kalo x pekena asam pedas akak….

  7. Emang dasar says:

    Bencila tengok mak jand hipokrit ni!berlakon bajet baik,kt lua stok skirt nmpak spender!Next storyyyyyy pls!!

  8. Cikot says:

    ND berlakon bajet comel..

  9. bini adi putra says:

    sidaracantikmanis,..korok mung rezeki halal !!

  10. saye tahu says:

    setahu saye… adi putra kn da divorce.. korang x tau ker..? so, diorg mmg sesuai la couple… same cantek same padan.. cam citer Tentang Dhia.. huhuhu

  11. Mimo says:

    Perghhh gambar yang last tu nora bersama pelakon MIG mon ryanti ke apa entah nama minah tu bagai langit dengan bumi muka nora dengan mon! Mon buruk gila ada hati nak jadi Pelakon. Adoii MIG pun cari lah yang muka artis atau setaraf.. Ni si mon? Dah lah takcantik, jauh panggang dari api dengan artis lain. Wawa zainal lagi cantikkk..

  12. […] Pasangan Adi Putra dan Nora Danish meledak selepas bergandingan bersama dalam drama bersiri hit, Tentang Dhia. Kini mereka sekali lagi bergandingan bersama untuk filem terbitan Metrowealth, Aku Terima Nikahnya. Kami pasti ramai yang ternanti tayangan filem ini terutamanya yang menyukai … Continue reading → […]

  13. farie says says:

    sya amt suka gan diorg sejak berlakon dalam drama tentang dia memang psangan yg sesuai
    i l like eemmm………..

  14. Nora Danish pakai make up kot nih…:D

    Cantik………..

  15. Anonymous says:

    takut

  16. nelly says:

    kalau ye pun berlakon batas kena lah jaga jugak..berlakon tak menghalalkan yang haram..ingat tu

  17. menci pompuan merapu says:

    ND mmg comelll….psl die n fasha hny diowng yg tau citer sbnrnye,,,,,,

  18. sabor ke tak sabor ni says:

    sabornya isterinya Adi ni…..

  19. Anonymous says:

    dah rupe dingdong dantes , gambar no.3 adi putra . hahahahahahhaaha

  20. Cik Nad says:

    Jangan lelebih ye ND dan Adi Putra.. nanti.. Ada yang merajuk dan sentap…

    ND.. jangan jadi cam FS tau..

    • bidadari says:

      kalau dah jodoh dan takdir….takde sape nak melawannye…
      kan si adi tu tkde rezeki bebi lg….(paham2 je la kan….)

  21. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenape adi tk di gandingkn ngan fasha aje kn bagos sama tinggi tk payah nk jengkit2…..

  22. gadyss says:

    ta pe ND, pelok aaron aziz lak lepas ni (klu ade filem gndingkn diorang)..pmnat ttap sokong! asl jd laki bini, kene lh plok kn, klu tak, tak ley m’hayati..hahaha..tipikal.

    *fazura dlm cite pisau cukur ta plok aaron aziz pn ttap aku suke..ade kelas~

  23. fanaticADPadiputra says:

    aduhayyy, gugur jantung. luluh haty haiii tgk dorg berdua ni. sweet sgt. gandingan yg mantap!

  24. nur hanani says:

    korang ni asik gosip jer tak ingat dosa n neraka

  25. lin says:

    artis ramai yg bercerai mybe d sbbkan aksi n lakonan filem yg menghairahkan,so dh fall in love wit someone even kat scene pn boleh di jadikan isu, mustahil bile kat scene kite xrapat gan someone,so nilai la sndri…