Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(GAMBAR)Aaron Aziz Tidak Pernah Jual iPad, Melentur Otot Sasa Atas Katil

Kalau popular, terutamanya jika anda sangat popular seperti Aaron Aziz, ada pihak yang akan cenderung mengambil kesempatan. Dalam hal in, Harian Metro beberapa hari lepas melaporkan, ada pihak yang tidak dikenali mengaku sebagai pembantu peribadi Aaron mengambil kesempatan menggunakan nama Aaron untuk menjual 50 unit iPad dengan harga yang murah. Aaron lantas tampil menafikan yang dia diwakili sesiapa untuk menjual iPad murah itu. Nasib baik juga perkara ini dapat dikesan, jika tidak tak fasal-fasal nanti ada yang tertipu.

Photobucket
Dalam entri ini ditampilkan beberapa gambar dari Twitter Aaron Aziz, termasuk yang terbaru, dia telah berposing atas katil (bersama anak-anak) sambil menayangkan otot lengannya yang semakin kekar. Hebat juga, Aaron nampak sibuk dengan pelbagai program dan aktiviti kerjaya tetapi masih ada masa ke gymnasium untuk membina badan. Lagi 8 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

Bazar Seni Industri Budaya akan berlangsung mulai jam 2.00 petang pada 24 & 25 Mac (Sabtu dan Ahad) ini di perkarangan Panggung Bandaraya KL. Masuk adalah PERCUMA!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

95 Comments

  1. JEJARI KONTOT

    March 23, 2012 at 10:58 am

    YG FAZURA DOK PEGANG TGN DGN TMJ KORANG TAK KUTUK,BINI AARON PULAK KORANG NAK KUTUK.PANTATTTT AR

    • Anonymous

      March 26, 2012 at 12:51 am

      setuju sgt2.. sekurang2 nye aaron dgn bini dia da HALAL..

  2. meeradriana

    March 23, 2012 at 1:17 am

    encem nyer aaron ajiz..hmmee..

  3. nelly

    March 22, 2012 at 8:11 pm

    org tua zaman skrg pun suka camwhore yee??sampai atas katil pun kau balun amik gmba..tak salah sbnrnya..tp biaqlah ade privacy sikit..cehh

  4. akula

    March 22, 2012 at 7:22 pm

    Auwwww…. Yummy!

    I LIKE!

    Isteri dia mesti rasa tak secure dapat laki hensem dan glemer cam Aaron ni.

  5. komenkomen.

    March 22, 2012 at 3:39 pm

    Gambar tyme dgn anak pompuan dia tu sweet. Cantik anak :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama