October 8th, 2009

finalist miss world malaysia 2009

Mak aih ramai betul calon-calon Miss World Malaysia 2009 nie. Sampai 21 orang tue. Nasib baik orang Melayu dah tak boleh masuk. Kalau tak mesti sampai 40-50 orang calon dia. Berpinau kejap mata kami tengok gambar finalis Miss World Malaysia 2009 nie. Bukan berpinau sebab seksi, tapi berpinau sebab taklah secantik mana pun calon-calon nie di mata kami. Patutlah Malaysia tak pernah menang Miss World.

Namun begitu, dengan semangat 1Malaysia yang membara di hati, kami tetap ingin ucapkan selamat maju jaya dan selamat bertarung di atas pentas catwalk kepada finalist-finalist Miss World Malaysia 2009 nie. Jangan sampai tergolek dok dah la ye. Hati-hati melangkah dengan kasut tumit tinggi 5 inci tue. Kang patah kaki siapa jugak yang susah?

Lagi finalist Miss World Malaysia 2009 pictures and photos dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dah jadi fan BeautifulNara dalam Facebook? Apa kata korang yang ada Facebook tue jadi fan kitorang. Boleh bertukar-tukar gambar dalam tue dan kadang-kadang ada info kitorang update terus je dalam tue. Meh-meh pakat ramaikan fan BeautifulNara di Facebook. Klik je gambar kat bawah nie.

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

finalist miss world malaysia 2009

Written by AbangNara
 
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...