(GAMBAR)Zeyna Memeha Di Peha Iqram

(GAMBAR)Zeyna Memeha Di Peha Iqram

zayanah ibrahim zeyna

Majalah Mangga nie memang suka betul mengeksploitasi artis-artis pompuan untuk kasik jual majalah diorang. Kalau ari tue Zizie Ezzette posing ngan baju tidur, kali nie gambar Zeyna @ Zayanah Ibrahim pulak wat pose tunjuk peha.

Advertisement

Yang bestnya si Iqram nie la jugak. Free-free jer dapat merasa peha si Zeyna. Mangga oh Mangga. Kenapalah engkau tak ada idea sangat nak kasik laku majalah engkau.

Yang artis-artis pompuan nie pun pelik gak. Sanggup plak berposing seksi tak ingat untuk Mangga. Agak-agaknya diorang bayar mahal kot.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...